Μετάβαση σε περιεχόμενο

ξερετε απο ονειρα;


ZOGLAG

Recommended Posts

Καλημερα φιλεναδες! ελπιζω ολες να ειστε καλα!

θελω την γνωμη σας για ενα ονειρο που ειδα γιατι εχω ενα κακο προαισθημα απο χθες..

ειδα στον υπνο μου οτι αιμοραγουσα απο τα γεννητικα μου οργανα, μιλαμε για πολυ αιμα κατακοκκινο και μου μυριζε κιολας, περιμενα να γεννησω και το μονο που εβγαινε ηταν αιμα..

αν καποια κοπελα ξερει τι σημαινει ας με ενημερωσει...

σας ευχαριστω, και σηγνωμη αν σας κουραζω με ασημαντα πραγματα αλλα καμια φορα και τα ονειρα βγαινουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοπελα μου......το μονο που ξερω ειναι οτι το αιμα σημαινει οτι θα γινει κατι πολυ γρηγορα......τωρα δε ξερω αν ειναι κακο.....λογω το οτι μυριζε ασχημα!

ελπιζω ολα να πανε καλα!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΙΤΑ. ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΕΓΓΥΟΣ? ΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΕΓΓΥΟΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΒΑΡΑΙΝΕΙ. ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΜΥΡΙΖΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΟΥΣΑ. ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΟΚΡΗΤΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα,αυτο που ειδες δεν σημαινει κατι κακο,σημαινει οτι κατι θα συμβει αμεσα,γρηγορα αλλα πολυ πιθανο ειναι απλα να σκεφτεσαι εντονα κατι και γι'αυτο να βλεπεις ονειρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τα ονειρα τα βλεπουμε γιατι στο υποσεινηδητο μας εχουμε διαφορα πραγματα τα οποια δεν τα λεμε σε κανεναν γιατι φοβομαστε το δουλεμα την τριτη γνωμη και αλλα τετοια .Σιγουρα πολλες φορες τα ονειρα βγαινουν , ομως οι εγκυες ειναι λογικο να βλεπουν τετοια ονειρα γιατι εχουν μονιμο αγχος και φοβο αν θα πανε όλα καλα αν γεννηθει υγειης το μωρο και αλλα τετοια .Ναι το αιμα λενε οτι ειναι κατι γρηγορο μια ειδηση ομως μηντο συνδυαζεις απολυτα με τη εγκυμοσυνηβρισκεσε σε πολλη ευαισθητη φαση και εγω οταν ημουν εγκυος εβλεπα διαφορα μεχρι που η πεθερα μου μοπυ ειπε θα λες το εξης:ονειρο ειδα τιπα στον αγγελο και εκινος στην Παναγια και εκινη αποκριθηκε καλο και ευλογημενο .Να δεις ολα καλα θα πανε και να ηρεμησεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ

Είναι ένα ακόμα όνειρο που προμηνύει μια αρρώστια, την απώλεια ζωτικής δύναμης. Αν βλέπουμε ότι αιμορραγούμε σημαίνει ότι χάνουμε την πίστη στον εαυτό μας και την αυτοπεποίθησή μας. Επίσης, λάβετε υπόψη από που αιμορραγείτε και αναλύστε το συμβολισμό αυτού του σωματικού μέρους, για να ολοκληρώσετε την ερμηνεία.

Αν δούμε ότι χάνουμε αίμα ή ότι αιμορραγούμε σημαίνει ότι υποφέρουμε από εξάντληση ή ότι είμαστε συναισθηματικά άδειοι. Μπορεί επίσης να σημαίνει πικρές διαμάχες ανάμεσα σε εμάς και τους φίλους μας. Οι παλιές μας πράξεις έρχονται τώρα να μας κυνηγήσουν.

Μόνο αυτό βρήκα από ονειροκρίτη...πάντως επειδη εγώ πιστεύω πολύ στα όνειρα θα σου πω ότι καμιά φορά ακόμη κ να είναι ολοζώντανα τα όνειρά μας δε σημαίνουν τίποτα απολύτως παρά άγχη και στρες της καθημερινότητας. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου παραθέτω ένα άρθρο από ονειροκρίτη:

ΑΙΜΑ Αν δείτε αίμα κόκκινο,σημαίνει κάτι το γρήγορο,είτε είδηση,είτε καλό. Αν το αίμα τρέχει κόκκινο και στην υγεία σας είσαστε καλά, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχίες μεγάλες και γρήγορη χαρμόσυνη είδηση σας περιμένει. Θα γίνονται πιο σημαντικές όσο πιο πολύ είναι το αίμα.

Αν πάλι τρέξει επάνω σας αίμα, θα πάρετε μεγάλη χαρά, πλούτη, και ευτυχία και εκπλήρωση των αισθηματικών σας επιθυμιών.

Αν όμως η υγεία σας δεν είναι καλή και δείτε αίμα, τότε η υγεία σας θα χειροτερέψει.

Αν δείτε αίμα μαύρο και βρώμικο ή αν το φτύνετε, σημαίνει αρρώστια.

Αν δείτε ότι χάνετε αίμα τότε θα εκπληρωθούν οι αισθηματικές σαςεπιθυμίες. Όταν κοπέλα δει αίμα από την περίοδο της, να περιμένει γάμο γρήγορα, αν είναι παντρεμένη την περιμένει μεγάλη χαρά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια σας ευχαριστω λες παρα πολυ, τtirogaridaki & nickis ψαξατε και στον ονειροκριτη; ευχαριστω παρα παρα πολυ.

γενικα εχω πολλα πραγματα που δε μπορω να τα λεω πουθενα γιατι οταν ακουω συμβουλες απο δικους μου πιεζομαι πιο πολυ και προτιμω να τα λεω μονο με τον αντρα μου, ομως και αυτος εχει τα προβληματα του και παλι δε του λεω πολλα.

η αληθεια ειναι πως τον τελευταιο καιρο θελω πολυ να ξαναμεινω εγκυος αλλα ο αντρας μου θελει αργοτερα αν μας τυχει, αν δε μας τυχει δεν καιγεται και πολυ και εμενα αυτο με στεναχωρει γιατι δε θελω το παιδακι μου να βιωνει τα παιδικα του χρονια μονο του, ειναι αλλιως να εχει ενα αδερφακι!

ετσι καθε φορα που περιμενω περιοδο (οπως και τωρα) εχω ενα αγχος, μια αγωνια, λεω λες να ξεφυγε καμια σταγονα παραπανω και να μεινω εγκυος;

ισως απο ολα αυτα να ειδα και το ονειρο.

τελος παντων ευχομαι ολα να ειναι καλα! σας ευχαριστω ολες παρα μα παρα πολυ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Zoglar μου καλημέρα.

Εγώ απ' ότι θυμάμαι που μας έλεγε η μαμά μου ότι αμαν δεις αίμα στο όνειρο σου το όνειρο δεν υφίσταται. είναι σαν να μην το είδες....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...