Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν ειμαι καλή μανούλα


Recommended Posts

βρε beoutsaki μου μηπως εχει καμια ενοχληση το παιδι και γι αυτο δεν τρωει?κατι στο εντερακι της ή η κοιλιτσα της.Ρωτα τον παιδιατρο. Τωρα,νευρα ολες εχουμε νομιζω,δεν ειναι ευκολη υποθεση η ανατροφη ενος παιδιου,ουτε μπορουμε να ειμαστε "3 πουλια πετουν ψηλα" ολη μερα.Μην αδικεις τον εαυτο σου.Αλλα μην της φωναζεις της μικρουλας,μπορει να ναι και αντιδραση ολο αυτο. Παιζετε αρκετα μεσα στη μερα? Ισως ξυπναει γιατι δεν σε χορταινει :) αυτο το χεις σκεφτει? Δοκιμασε να την ταισει και καποιος αλλος. (αυτα στα λεω για να τ ακουω και γω!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aχ κοριτσι μου ολα αυτα που λες τα ειχα κι εγω στο πρωτο μου παιδακι!!Ηταν πολυ γκρινιαρης απ την αρχη βεβαια και ειχαμε μεγαλο προβλημα!!Ειχε γινει 8 μηνων και οταν ξυπναγε το πρωι λεγαμε πως θα καταφερουμε να περασει κι αυτη η μερα!!Εγω με τα νευρα κροσια και ολοι γυρω μου προθυμοι να με "βοηθησουν"δινοντας μου ολο και περισσοτερο αγχος αφου εννοιωθα ανικανη μανα και ετσι εφτασα στο σημειο να μην θελω να δω κανενα και να ειμαι μονιμως χαλια!!Ηταν ενα δυσκολο παιδι αλλα κι εγω ειχα χασει τελειως τη υπομονη μου!!Στα αλλα μου δυο παιδακια πηρα τη μεγαλη αποφαση!!Να ακολουθησω το ενστικτο μου και να εχω γαιδουρινη υπομονη !!Κι αφου ετοιμαστηκα για τα χειροτερα τελικα μου ηρθαν δυο μωρακια πολυ ηρεμα καμμια σχεση με το πρωτο!!Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι μαλλον αντανακλουσαν τη δικη μου ηρεμια!!Ξερεις ειναι φαυλος κυκλος!!

Ξυπνα λοιπον κι εσυ διαφορετικη μια μερα και καντα ολλα απ την αρχη μια μεα αρχη χωρις ενοχες αγχος και νευρα!!Μια μερα και θα δεις πως ολα θ αλλαξουν!Πολλα φιλακια!!ΑΑ αφου σε προβληματιζει η κατασταση και δεν αδιαφορεις εισαι καλη μανα!!Αλλωστε μανα γινεσαι στη πορεια κι οχι με το καλημερα!!Θα δεις οτι εχεις τεραστια αποθεματα υπομονης και με οπλο σου την αγαπη θα νικησεις τα προβληματα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ποιός θα σε στήσει στον τοίχο καλέ!;! Είμαστε άνθρωποι όχι υπεράνθρωποι. Όλοι έχουμε αδυναμίες. Νομίζω όμως πως θα πρέπει να συνηθίσεις ορισμένα πράγματα. Το παιδάκι σου για την ηλικία του φέρεται πολύ φυσιολογικά! Εσύ είσαι αυτή που θα πρέπει να προσαρμοστείς.

Αναφέρεις οτι σου γεμίζει το σπίτι, τα ρούχα της και γίνεστε χάλια. Όταν έχεις μωρό αυτά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Και στο λέω εγώ που είμαι φρίκουλας με την καθαριότητα και την τάξη.

Δοντάκια έχει βγάλει; Προσπάθησε να την παρακολουθήσεις για να δεις τι συμβαίνει, αν έχει αλλάξει κάτι στις συνήθειες της.

Η δική μου είναι 9 μηνών και 1 εβδομάδας και έχει αρχισει τα τσαλιμάκια της. Εχθές φώναξα και γω και μετά είχα και τις γνωστές τυψεις. Βέβαια σήμερα μου ήρθε περίοδος και η υπομονή μου επανήλθε! ;):):):)

Προσπάθησε όμως και συ να μη φωνάζεις. Όταν νιώθεις πως δεν έχεις ψυχραιμία σκέψου κάτι άλλο. Είναι κρίμα να γίνει το παιδάκι νευρικό. Τέλος δε νομίζω οτι σ'αυτή την ηλικία καταλαβαίνει, γιατί φωνάζεις. Το μονο που καταφέρνεις είναι να την τρομάζεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε κοριτσακια μου δεν την αγαπαω απλώς, την λατρευω κ εχω παθει ψύχωση μαζί της. Τωρα οσο για το αν παιζουμε παιζουμε συνέχεια πάμε βόλτες, γενικά ασχολουμαι μαζί της εκτος απ την ωρα που θα μαζευω λιγο το σπίτι η θα μαγειρευω αλλα και πάλι της μιλάω και την χαιδολογάω. Μου φαινεται παραξενο γιατι στην αρχη δεν μου τα εκανε αυτα. Απο 40 μερων αρχισε να μου κοιμάται ολο το βραδυ εκτος απο ενα διαστημα που εβγαζε δοντακια αλλα και παλι της εβαζα πιπιλα και κοιμόταν. Την αφηνω να κάνει οτι θελει. Την εχω στο καθιστικό και την αφηνω και πιανεται και περπαταει και ασχολειται με τα παιχνιδια της οσο εγω μαγειρευω και ειναι ενα σπιτι γεματο παιχνιδια. Δεν ξερω αν κανω κατι λαθος σε αυτα. Μα τι να την ενοχλει και δεν τρωει? στο φρουτο ενταξει παντα ειχαμε ενα προβλημα αλλα τωρα τελευταια δειλά δειλά κατι τρωει. Το μεσημεριανό το ετρωγε ολο τωρα μου βγαζει ιδιοτροπία και στο κοτόπουλο. Το βραδυ οταν φτασει η ώρα για ύπνο ειναι μες στην γκρινια κ ετσι θηλαζει λιγοτερο απ οτι θα επρεπε. ΤΙ κανω στραβά????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαλλον εχω καταλαβει ποια εισαι απο τη φωτο της μικρης ...:dry:

Εγω θα σου ελεγα να διαβασεις 100 φορες αυτα που γραφει η mom 3 . Οσο εκνευριζεσαι (γιατι ανθρωπος εισαι και ειμαι και βγαινουμε απο τον εαυτο μας ωρες ωρες ) δεν γινεται τιποτα . Μεταδίδεις τα νευρα και την έντσαση σ΄ενα μωρο που οτι και να του πεις δεν ειναι σε ηλικια να καταλαβει .

Αυτο με το φαγητο .... Συγνωμη αλλα εδω θα στην πω . Νομιζεις οτι ενα μωρο 10 μηνων δεν ξερει ποτε πεινάει ? Αν δεν θελει να φαει γιατι να την πιεζεις να σπας τα νευρα σου και τα δικά της ?

Εμενα ειναι 11,5 μηνων και μεχρι τωρα δεν εχει φαει κανονικά . Οσο θελει οποτε θελει θα φαει . Βεβαια εγω θηλάζω ακομα δεν ξερω τι γαλα πινεται εσεις .

Η αυπνια και η κουραση φερνουν νευρα και εντάσεις . Περασα και γω απο κει και νομιζω ολες οι κοπελες !

Τα μωρα δεν ειναι μηχανες να τα προγραμματιζουμε τι ωρα θελουμε να κοιμουντε και να ξυπνάνε . Πρεπει να δεχτεις οτι τωρα κανει τοσα πράγματα , σηκωνεται , ετοιμαζεται να περπατησει . Ολα αυτα δημιουργουν ενταση στο μωρο και μαζι με κανα δοντάκι δεν το αφηνουν να ηρεμήσει τη νυχτα .

Δεν σε "μαλωνω" σε καταλαβαινω απολυτα . Εχω 11 μηνες να κοιμηθώ ! Το πηρα αποφαση οτι δεν θα κοιμηθω συντομα και προσπαθω να ταιριάξω τα ωραρια μου με τα δικά της .

Ηρεμησε ειναι μια φαση που θα περάσει . Μια χαρά μανουλα εισαι κανεις το καλυτερο που μπορεις για το μωράκι σου !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα beoutsaki!Να χαίρεσαι την κορούλα σου;)

Όλες οι μανούλες λίγο πολύ έχουμε περάσει τέτοιες επριόδους κρίσης.Πρέπει να κάνει λίγη υπομονή.Δεν μπορώ να υποθέσω τι φέρνει όλη αυτή την αλλαγή στην συμπεριφορά της μπεμπούλας σου...:unsure:. Φαντάζομαι το οτι περπάτησε και σιγά σιγά θα ζωηρευει όπως όλα τα παιδάκια(βλακεία είπα ε;:blush: )

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σε κατακρίνω ή να παίξω την super μαμά.Εξάλου είμαστε εδώ για να βοηθάμε η μια την άλλη,έτσι δεν είναι;:lol:

Το μόνο που θα σου πω είναι να μην της φωνάζεις.Το παιδάκι σου αυτή την περίδο μαθαίνει να περπατάει,να μιλάει και γενικά λειτουργεί σαν ένα σφουγγαράκι που απορροφάει κάθε νέο δεδομένο;) Αν ακούει την μανούλα της λοιπόν να της φωνάζει θα μάθει και η ίδια να φωνάζει.Και δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο αργότερα:dry: .Στο λέω γιατί το ίδιο έπαθε και μια φίλη μου.Φώναζε στο παιδάκι της όσο ήταν μικρό και τώρα που πήγε 3 ετών είναι απείθαρχο και καταφέρνει να κάνει τους γονείς ό,τι θέλει μόνο και μόνο γιατί δεν έχουν αντοχή να αντιδράσουν τις φωνές του.Πχ.Όταν ήταν μικρούλης η μαμά του τον έβαζε στο καρεκλάκι φαγητού και του φώναζε ''Φάε το φαί σου!!!Με έχεις κουράσει!''.Τώρα λοιπόν όταν για παράδειγμα η μαμά πηγαίνει να τον ντύσει ένω εκείνος δεν θέλει της φωνάζει ''Άσε με!!!Δεν θέλω να ντυθώ!!!Παράτα με!!!''.Και αυτό γιατί έχει μάθει να εκφράζεται μέσω της έντασης:dry:

Δώσε λίγο προσοχή σε αυτό...;)

Μην φοβάσαι!Περνάτε απλά μια περίεργη περίοδο που πρέπει να σταθείς βράχος... Κάποια στιγμή θα τελειώσει;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κι απο μενα:)

λοιπον σε αυτη την ηλικια αρχιζει να γινεται ανεξαρτητο το μπεμπακι σου

ειναι μια φαση δυσκολη.εμενα ειναι και ηταν απο παντα πολυ ζωηρος,κι εχω περασει κι εγω απο αυτα τα νευρα.να φανταστεις εκει που κοιμοταν μονος του ,αναγκαστηκα καποια στιγμη κι εβαλα καναπε στο δωματιο του μπας και κοιμηθουμε καμια ωρα παραπανω,αφου θελει να με νιωθει κοντα του το βραδυ.

οσο για το φαι μια απο τα ιδια,μεχρι που πηρα αποφαση και ειπα οσο θελει ας φαει.και το απιστευτο ειναι οτι απο εκεινη τη μερα τρωει κανονικα:blink:

οποτε μη στεναχοριεσαι και μη νιωθεις ενοχες,καμια δεν ειναι τελεια μανουλα,ολες προσπαθουμε για το καλυτερο.και να μην ξεχνας οτι εκτος απο μανες ειμαστε και ανθρωποι και πολλες φορες κανουμε λαθη.

το μονο σιγουρο ειναι πως ευτυχισμενα παιδια γινονται απο χαρουμενες μαμαδες.

απλως ξυπνα μια μερα και παρτο αλλιως.

πολλα πολλα :kiss: :kiss: :kiss: σε σενα και στην κορακλα σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσακια μου μακαρι οπως λετε να ειναι απλά μια φάση και να περάσει. Lala μου την θηλάζω ακομα. Σπάνια θα της δώσω ξένο γάλα. Θα προσπαθησω να κάνω αυτα που λέτε. Θα την αφησω λοιπον να με καθοδηγησει η ίδια με το φαγητό της για να δώ τι θα κάνει. Δοντια εχουμε βγάλει. Πραγματικά θα προσπαθησω να μην της ξαναφωναξω κιολας και να μην ειμαι νευρική γιατι δεν θέλω με τιποτα να γίνει και αυτη νευρική αλλα ουτε κ εγω αισθανομαι καλά μ ολη αυτή την κατάσταση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι βρε beoutsaki κάνε μια προσπάθεια!Σίγουρα αξιζει τον κόπο;)

Και όταν νευριάζεις ή τελειώνει η υπομονή σου,σκέψου πόσο όμορφα συναισθήματα σου προκαλεί η μητρότητα:) Άσε τα ρούχα να λερωθούν και παίξε μαζί της:laugh: Χαλάρωσε και μην αγχώνεσαι για τίποτα!Όπως είπαν και τα άλλα κορίτσια ,άσε το μωράκι σου να σε καθοδηγήσει:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκία μου μην στεναχωριέσαι, δεν είσαι η μόνη μανούλα με ΝΕΥΡΑ, πίστεψέ με.

Εγώ να δεις νεύρα, που έχω μια ατίθαση κόρη 2 χρονών, που όλη μέρα ουρλιάζει και δεν αφήνει και τον γιο μου να κοιμηθεί, να παίξει, τον χτυπάει (11 μηνών ο μπέμπης) και τον ζηλεύει πολύ, αν και δεν τα ξεχωρίζουμε τα παιδιά μας. Εκεί να δεις τι γίνεται κάθε φορά που αρχίζουν και τα δυο την γκρίνια.

Ο μπέμπης είναι πολύ ήσυχος, η κόρη μου είναι ζωηρή και μου προκαλεί αφάνταστα νεύρα. Της φωνάζω συνέχεια και μερικές φορές της ρίχνω και καμία στον πωπό. Μετά βέβαια το μετανιώνω, αλλά ήδη έχω φερθεί απαίσια. Πολλές φορές κλαίω για την συμπεριφορά μου και πραγματικά απελπίζομαι κι εγώ. Τελικά αυτό που κάνω είναι να την αφήνω να φωνάζει, προκειμένου να εκτονωθεί και μετά την παίρνω με το καλό. Όσο για το φαγητό πίστεψέ με όταν πεινάσει θα σου ζητήσει μόνη της φαί . ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Εγώ από Σεπτέμβρη θα την στείλω παιδικό σταθμό, ευελπιστώ πως θα ηρεμήσει όταν έρθει σε επαφή με άλλα παιδάκια.

Μην στεναχωριέσαι λοιπόν γλυκιά μου και μην απελπίζεσαι, δεν είσαι η μόνη μανούλα που τα βιώνεις όλα αυτά, όλες τα ίδια περνάμε και αναρωτιώμαστε αν είμαστε σωστές....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

beoutsaki kalispera kai apo mena egw pisteuw oti mai xara manoula eise,olles ta pername auta kai egw pou einai i beba mou 9 minwn kapies fores mou ksupnaei to vradi tis dinw gala kai koimate amesws,moipos sou pinaei giuto klaei ta vradia kai seikonete,moipos to teleuteo geuma pou kanei einai polu nwris kai den einai eparkes,gia rwta kai ton paidiatro sou.egw mpika sto paidiatros.com kai vrika kapia pragmatakia gia tis diataraxes tou upnou an thes mpes na deis kai esu.

fikalia apo mena kai kalo kouragio:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σ ευχαριστω κοριτσακι μου θα κοιτάξω. τουλαχιστον δεν ειμαι η μόνη. Το τελευταιο γευμα ειναι στις 9 που θηλάζει αλλα τις τελευταιες μερες ειναι συνεχεια κουρασμενη κ γκρινιαζει και δεν θηλάζει οσο θα επρεπε. Μιας κ εχει μεγαλωσει σκεφτομουν πριν παω εγω για υπνο να της εδινα κ ενα μπουκαλι ξενο ετσι οπως ειναι κοιμησμένη μπας και χορτασει και κοιμηθει παραπάνω.

Ειναι πολυ καλο παιδάκι κ γι αυτο δεν μ αρεσει να της φερομαι ετσι. Σημερα που αποφασισα να σας το γραψω το προβλημά μου αποφασισα να κανω και μια νεα αρχή χωρις νευρα και ανχος και ας με καθοδηγήσει αυτη στο τι θέλει μπας και ηρεμίσουμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

beoutsaki μου φυσικα και εισαι καλη μητερα!!!!!Μην το ξαναπεις αυτο ουτε να το ξανασκεφτεις!!!Απλα συνεχεια πρεπει να βελτιωνομαστε οσο μπορουμε και αυτο απαιτει μεγαλη υπομονη και προσπαθεια,γιατι δεν ειμαστε αγιοι,ειμαστε κι εμεις ανθρωποι με αδυναμιες και ελλατωματα!!Μην εχεις ενοχες λοιπον!!!!

Τωρα σχετικα με το φαγητο,η γνωμη μου ειναι οτι καθε παιδι πρεπει να τρωει ΟΣΟ θελει αυτο και να μην το πιεζουμε ποτε!!!!Κανενα μωρο δεν παθαινει κατι απο μικροτερη ποσοτητα φαγητου να το ξερεις,αμα πεινασει θα ζητησει κι αλλο με τον τροπο του!!!Επισης νομιζω πως το τελευταιο γευμα της ειναι νωρις γι αυτο ισως ξυπναει τη νυχτα,και τελος το σημαντικοτερο απο ολα ειναι η δικη σου ψυχικη διαθεση που περναει αυτοματα στο μωρο!Μην ανησυχεις,ηρεμησε και ολα θα πανε καλα,θα ηρεμησει και η μπουμπου!!!Φιλακιαααα:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

BEOUTSAKI MOY ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.... Κ ΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ Κ ΕΝΩ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΒΟΛΟΣ, ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ!!! ΤΙ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.... ΒΕΒΑΙΑ Κ ΑΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΜΩΡΟ : "AYTOΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ Κ ΟΧΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟΝ" ....:huh: ΣΑΝ ΤΩΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ...Κ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ Κ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΠΑΝΙΚΟΣ! ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΙΣΧΥΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ! ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗ!

ΓΙΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ούτε να το σκέφτεσαι ότι δεν είσαι καλή μανούλα!!!

Δεν υπάρχει μαμα που να μην έχασε την υπομονή της κάποια στιγμή!

Η μικρούλα σου μεγαλώνει, αρχίζει να κάνει τα πρώτα της βήματα και νιώθει ποιο αυτόνομη και ανεξάρτητη για αυτό και μπορεί να έχει κάποιες αλλαγές. Θα σου πω κάποια πραγματα τελείωσ εμπειρικά.Μην την πιέσεις καθόλου για το φαί. Όταν δείχνει ότι δεν θέλει άλλο απλώς απομάκρυνε το πιάτο και πες έντάξει αν δεν θες άλλο μην φας, αν είναι πεινασμένη ακόμα θα σου το ζητήσει,αν εχει χορτάσει έστω και με 2 μπουκιές δεν μπορεις να την πιέσεις.Όταν νιώθεις οτι χάνεις την υπομονή σου και είσαι ετοιμη να βάλεις τις φωνές πριν το κάνεις πάρε κανα δυό βαθειές αναπνοες και μετα θα δείς οτι η μεγάλη ένταση έχει φύγει.Όσο για τον ύπνο μπορει να ωφείλετε καιστο τελευταίο γεύμα που ίσως είναι νωρίς,αλλά μπορει και να ωφείλετε σε υπερένταση.Ανακαλύπτει τόσα πράγματα και τόσες ικανότητες καθημερινα αυτό το διάστημαΑφησε την να σε καθοδηγήσει και θα δεις ότι σιγα σιγα θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας.

Υπομονη και όλα θα πάνε καλά:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστώ παρα πολύ κοριτσάκια μου. Θα προσπαθήσω να ειμαι πολύ πιο υπομονετική. Σημερα οφειλω να ομολογησω οτι τα πηγαμε αρκετα καλύτερα μεχρι ώρας και παρολο που ειναι υπερκινητική την αφησα να κάνει οτι θέλει. Εφαγε και καλύτερα πάντως. Δεν με νοιαζει αν θα λερώσει το σπίτι ή αν θα γκρεμίσει απλα για το θεμα του φαγητου στενοχωριόμουνα να την βλεπω να μην τρωει. Απο δω και μπρος θα την αφησω να δώ τι θα κάνει. Μ αρεσει που ελεγα οτι ηθελα και δευτερο παιδί κοντα κοντά αλλα τωρα θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Ειλικρινά φταιω κ εγω γιατι εχω τα τρεξίματα και με τα βαφτισια εχω και το μαγαζί οπου πάω για 3-4 ώρες μαζί της και με κουραζει χειρότερα, ήταν και η αυπνία τωρα και νομιζα οτι θα λυγίσω τελειως

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ε..ειναι ολα τα τρεξιματα που σου πεσανε μαζεμενα κοριτσι μου γι αυτο!!!Δεν ειναι κακο κιολας αν γινεται,αν υπαρχει καποιος να βοηθησει,καποιες ωρες να την αφηνεις τη μπεμπα σου και να κανεις καποια πραγματα για τον εαυτο σου,μια βολτουλα,ενας υπνακος,ενας καφες με μια φιλη σου,ολα αυτα ειναι ανθρωπινα και μερικες φορες απαραιτητα και για μας τις μαμαδες,ναχουμε λιγο χρονο μονες μας για τον εαυτο μας!Φιλακια:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δυστηχώς Υβόννη μου δεν υπάρχει καποιος. Στο μαγαζί εχω χώσει την μαμά μου απο τοτε που γεννησα γιατι οπως καταλαβαινετε δεν γινοταν αλλιώς. Μεχρι πριν 2 μηνες που καθοταν στο καρότσι και κοιμόταν ηταν πιο ευκολα γιατι κρατιοταν και την θηλαζα εκει και τελειωνε το πανηγύρι. Μεχρι τον προηγουμενο μηνα το κρατησα ενα μηνα ολοκληρο πρωί απογευμα μαζί με την μπεμπα. Η πεθερα δεν μπορεί ειναι της βόλτας. Μου την εχει κρατήσει 2-3 φορές που πηγα ταξιδι οφειλω να ομολογήσω αλλα μεχρι εκει. α ψεματα και καποιες φορες που βγηκα με τον αντρα μου. Τωρα κανω γενικό σ ολο το σπίτι μιας και ξεστρώνω αλλα δεν εχω που να την αφήσω κ ετσι παω στο μαγαζί κανω το γενικό τρεχω για τα βαφτισια και οπως καταλαβαινεις εχω φτασει λιγο στα ορια μου. Η μονη ωρα που χαλαρώνω ειναι το βραδυ οταν ξαπλωνω να δω τηλεοραση. Κ εδω στο μαμμυ ερχομαι μπαινω δυο λεπτακια και συνεχίζω τις δουλειες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολυ τρεξιμο beoutsaki!χωσε λιγο παραπανω την πεθερα σου, να ηρεμησεις και συ λιγο. μ'ολα αυτα που χεις λογικο ειναι να χεις νευρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η πεθερά δεν χώνεται με τιποτα βγαζει την ουρα απ εξω μονο οταν θελει να δειχτει την παιρνει καμιά βολτα. Δεν λεω οτι δεν την αγαπαει θα πεσει φωτια να με κάψει αλλα ειναι με την ανεση της. ΤΟυς καφέδες της τις βόλτες της και τετοια. Σημερα πιστευω οτι τα πηγαμε λιγο καλύτερα. Θα δειξει πως θα τα παμε και το βραδυ αλλα προσπαθουσα κ εγω να ειμαι πιο χαλαρη παρολο που πνιγομουν στις δουλειες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν έχω παιδάκι ακόμη αλλά , πρόσφατα είδα στη "νταντά αμεσης δράσης"

ένα επεισόδιο που ένα παιδάκι ήταν αρκετά ζωηρό και νευρικό

και η νταντά πρότεινε στου γονείς να μειώσουν τον μεσημεριανό του

ύπνο, και να το ξυπνάνε στη μία ώρα ύπνου, ώστε να κουράζεται περισσότερο το παιδάκι με τις διάφορες δραστηριότητες και να κοιμάται πιο καλά το βράδυ.

Μήπως να προσπα8ήσεις κάτι ανάλογο?

Μη τη κοιμήζεις το μεσημέρι και κούρασέ τη με παιχνίδι...

εύχομαι να βρε8εί σύντομα λύση.

φιλάκια πολλά:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοπελα μου ποσες φορες εφτασα και εγω στα ορια μου φωνες νευρα....

δεν εισαι μονη σου ολες λιγο πολυ εχουμε παρασει απο αυτο το σταδιο εγω μεχρι πριν απο λιγο καιρο ημουν στην ιδια φαση με σενα ακριβως στην ιδια φαση και να φανταστεις οτι και εγω εχω βοηθεια μεγαλη απο την μαμα μου μου κραταει το μωρο σ/κ για να ξεκουραζομαι!!!!!!!!!!

εσυ δεν εχεις κανενα να σε βοηθησει και κανεις τα παντα μονη σοτ λογικο ειναι με ολα αυτα να σπασουν τα νευρα σου δεν εισαι απο σιδερο ανθρωπος εισαι κι εσυ και δεν ειναι καθολου αφυσικο να νευριαζεις..αλλα προς θεου δεν εισαι κακη μανα και εγω του εχω φωναξει του δικου μου και ειναι 10 μηνων κι εμενα μονο που δεν περπαταει ακομη και νευριαζει που δεν μπορει φαντασου να περπατησει τι εχει να μου κανει:laugh: :woohoo: :laugh: υπομονη γλυκια μου θα περασει ηρεμια και ολα θα πανε καλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

beoutsaki καλημέρα,

Υπομονή κορίτσι μου όλες περάσαμε από αυτό το στάδιο. Αν λες ότι δεν είσαι καλή μανούλα τώρα που ειναι το κοριτσάκι σου (10 μηνών νομίζω?) τι θα λες όταν μεγαλώσει? και τότε τα πράγματα θα ειναι πιο δύσκολα. Εμένα τα αγόρια μου ειναι 7 και 10 χρονών και πολλές φορές ερχόμαστε σε αντιπαράθεση ειδικά με τον μεγάλο. Γιαυτό σου λέω ηρέμησε και έρχονται πιο δύσκολοι καιροί :ohmy:

Φιλάκιαχχχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Συγγνώμη που πετάγομαι στο θεματακι σας κορίτσια απλώς ήθελα να παραθέσω τη δική μου εμπειρία σχετικά με τη θρομβοφιλια. Λοιπόν κορίτσι, μετά από τη δεύτερη αποβολή (1η παλινδρόμη, 2η βιοχημική) πήγα σε αιματολογο για να μου γράψει τις εξετάσεις θρομβοφιλιας για να διερευνήσουμε την κατάσταση μιας κι όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις μας ήταν φυσιολογικές. Επειδή στον κύκλο ακριβώς μετά τη βιοχημική είπαμε να κάνουμε πρόκληση ωορρηξιας για να δοκιμάσουμε, η αιματολογος μου είπε να περιμένω ένα τρίμηνο μέχρι να αποβληθούν απ' τον οργανισμό μου οι γοναδοτροπινες για την πρόκληση. Μένω έγκυος ωστόσο και πήγα να τη δω για να της ζητήσω να κάνουμε παρόλα αυτά τις εξετάσεις για να προλάβω κι εγώ τυχόν 3η απώλεια... Τις έκανα, αλλά η αιματολογος μου επισήμανε ότι λόγω της εγκυμοσύνης που ανεβάζει τη χοριακή ούτως ή άλλως αλλά και των γοναδοτροπινων από την πρόκληση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγουν οι τιμές λανθάνουσα αυξημένες. Εν τέλει σε μένα βγήκαν αρνητικές, ωστόσο παίρνω ασπιρίνη τύπου σαλοσπιρ των 150 προληπτικά λόγω ιστορικού αποβολών και μόνο. Επιπλέον, οι μεταλλάξεις της θρομβοφιλιας απασχολούν μόνο το 2ο τρίμηνο κι έπειτα κατά τα λεγόμενα της αιματολογου όσο και της γυναικολόγου μου, οπότε θεωρώ πως δεν πρέπει να σ ανησυχεί που ξεκίνησες τώρα τις αντιπηκτικες. Μόλις μπήκες στο 2ο τρίμηνο οπότε μια χαρά μου ακούγεται το timing. Ίσως και γι'αυτό να σου έδωσαν αντιπηκτικες κατευθείαν κι όχι ασπιρίνη όπως εμένα, επειδή είναι πιο δραστικές/ισχυρές. Όλα καλά θα πάνε, σου εύχομαι εσένα και σε όλα τα κορίτσια όμορφες και τελειομηνες εγκυμοσύνες ❤️❤️❤️🙏🙏🙏
    • Ναι, έχουμε καθίσει αλλά σε εξωτερικό χώρο! Είσαι πολύ τυχερή για αυτό το πιάτο φαγητό! Πολύ θα το ήθελα! 
    • @flowerv ναι στο Fivi με τον κ. Παππά.  Τον είδα σε επίσκεψη μου πριν σχεδόν ένα χρόνο στην Ξάνθη όπου και κατεβαίνει 1 φορά στις 15 κάθε μήνα. Έμεινα ευχαριστημένη η αλήθεια είναι! Αν και σκοπός μου ήταν να πάω στο Χριστοφορίδη στο embryolab αναγκαστικά θα πάω στο Διαβαλκανικό λόγο του συγκεκριμένου γιατρού. Από όσο γνωρίζω πριν πάει στο Διαβαλκανικό ήταν κι αυτός στο embryolab οπότε και τον εμπιστεύομαι.  @kokkinoskoufitsaπεθαίνω με το υπέροχο χιούμορ σου και γενικά με το λόγο σου.. είσαι όλα τα λεφτά κορίτσι μου, σε χαίρομαι! Νομίζω πως θα γινόμασταν αυτοκόλλητες αν μέναμε στην ίδια πόλη.! 😅 Μου άρεσε το "σαν την τσουτσού".. 🤣🤣🤣 Λίγο πάντως που είχα μιλήσει με το γιατρό για την εξωσωματική μου είχε πει πάνω κάτω στα 3200 με 3500 από όσο θυμάμαι.  Ελπίζω να μην άλλαξε κάτι προς τα πάνω. 😅
    • Αυτά σκέφτομαι @ditakiμου! Στις 28 που θ' ανέβω πάνω θα δω πως θα κινηθώ. Σκέφτομαι να το συζητήσω και με τον μπαμπά του και την αδερφή του.
    • @kokkinoskoufitsa χαίρομαι που όλο αυτό είχε θετική έκβαση και είσαι καλά! Έχεις απίστευτη ψυχική δύναμη και σε νοιωθω σίγουρη και αποφασισμένη για το πως θα συνεχίσεις! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...