Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 150
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αυτο ειναι το δωματιο του μπεμπουλη μου επειδη πριν μεινω εγκυος ειχα βαψει 2 τοιχους ροζ τωρα τελος του μηνος θα το ξαναβαψω δειτε αυτες προς το παρον και οταν το τελειωσουμε θα σας βαλω και τις καινουργιες

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

_______________2.JPG

Μπεμπούλη απο πού πήρες αυτές τις καταπληκτικές κουρτίνες και τα αυτοκολλητάκια με τα αρκουδάκια που έχεις κολλημένα στο τοίχο;;:woohoo:Είναι φοβερά!!!

Μου αρέσουν πολύ τα παιδικά δωμάτια σε πορτοκαλί-πράσινο;)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑ.ΦΡΑΝΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.ΑΧ ΡΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ!!!!!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΜ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΑΥΛΗ ΜΑΣ>>>>>ΧΑΧΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΣΠΙΡΤΟΚΟΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΜΕ.ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΣΠΡΟ-ΛΑΧΑΝΙ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΩ

Δημοσίευση

mamaka τις κουρτινες του παιδικου τις πηρα απο την λαικη(ω...ναι!!!) σκευτομαι να παρω και με παιδικες φιγουρες αλλα παλι σε αυτο το χρωμα το λατρευω το λαχανι και το πορτοκαλι δινουν φως στο δωματιο και ειναι πολυ ωραια(για μενα τουλαχιστον)

τα αυτοκολλητα τα πηρα απο το practiker και θα βαλω και φωτο τα καινουργια αυτοκολλητα που πηρα απο το jumbo απλα και οικονομικα θα φτιαξω ξανα το δωματιο του μπεμπη επειδη εχει ροζ μεσα δεν μου αρεσει και σε λιγο καιρο ξεκιναω βαψιμο!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

τι ωραια δωματιακια ειναι αυτα?πανεμορφα και γω προσπαθησα να βαλω φωτο απο το δωματιο του μπεμπη αλλα δεν τα καταφερα γιατι η αναλυση ειναι μεγαλη δυστηχως μπορειτε να το δειτε μεσα στο facebook ομως εχω αρκετες χα χα χα χα

Δημοσίευση

mom 3 έγραψε:

Franita πολυ ομορφα χρωματα!ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ απλα τελειο!Αφροδιτη μου πολυ ομορφο και πρακτικο και το καναπεδακι!

Να και το δωματιο του μικρου Ορεστη!

IMG_5586-3e9036214c97334f4c5c13a68beeb4fe.JPG

απλα ονειρεμενο! απο που πηρες την κουνουπιερα?? επαθα πλακα!:laugh:

Δημοσίευση

mom 3 έγραψε:

Bεβαια προς το παρον τα βραδια κοιμομαστε στο παρκοκρεβατο στο δωματιο της μαμας που εχει και αλλαξιερα για να μη τρεχουμε τα ξημερωματα!!

glitterfy165455604D34.gif

Απορια απο ποιον μηνα μπορει να μπει το μωρο σε παρκοκρεββατο?????

Δημοσίευση

καλε ναι!!! στην κορη μου δεν ειχα αλλα στο γιο μου τον εβαλα αποτην αρχη!ειχε ενα επιπεδο πιο ψηλα στο παρκο για να μη σκυβω πολυ και τον ειχα εκει..μετα τον ειχα κατω αλλα επειδη το στρωματακι του παρκου ηταν λεπτο κε σκληρο εβαλα κανονικο στρωμα..για υπνο μιλαω..αλλιως ειναι οκ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...