Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα νεα μας...και το 1ο μας εμβολιο!!!

Recommended Posts

Κοριτσια τι κανετε?

Εμεις γιναμε επισημα και 2 μηνων και αυριο θα παμε για το εμβολιο.

Θα κανουμε το απογευμα το εμβολιο, το πενταπλο και εχω λιγο αγχος.

Εχει επιπτωσεις και παρενεργειες?

Τι εμπειρια εχετε?

Επισης οσο αφορα το ωραριο μας μαλλον ειναι λιιιγο καλυτερα τα πραγματα -οχι παντα ομως.

Τωρα τρωει στις 12 περιπου το βραδυ και ξυπναει στις 5 μιση 6 αλλα δεν δειχνει να πειναει πολυ και την δινω την πιπιλα και κοιμαται μεχρι τις 6 μιση 7 παρα.

Δυστυχως δεν μπορω να την μπανιαρω το βραδυ γιατι μετα χαλαρωνει σε υπερβολικο βαθμο (την ξυπναω για να φαει...χαλια κοντεψε να πνιγει με το μπιμπερο).Εχω παρατηρησει οτι μετα τις 8 πεφτει σε κωμα και το τελευταιο της γευμα ειναι πολυ βασανο γιατι κοιμαται...(μεχρι με τα μωρομαντιλα την δροσιζω για να ξυπναει....)

Τι λετε? ειμαστε σε καλο δρομο?

Γενικα μεγαλωσαμε πολυ!! Ειμαι περιεργη αυριο να δω ποσα κιλα φτασαμε!!!

Θα αλλαξω και φωτο για να την δειτε...

Πειτε μου για το εμβολιο να ξερω...ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αννιω μου μεγαλωσατε και εσεις.....σχετικα με το εμβολιο μην αγχωνεσαι ..εμενα ο γιος μου δεν εκανε καθολου παρενεργειες σε κανενα εμβολιο...βεβαια αυτο εξαρταται απο το καθε παιδακι και τον οργανισμο του....μην αγχωνεσαι ομως ..μπορει να κανει λιγο πυρετο,γκρινια και υπνηλια....

κατα τα αλλα το προγραμματακι σας ειναι πολυ καλο...περιμενουμε φωτο να δουμε την κουκλαρα.....εχω ενα γιο ξερεις....να μας εχεις στα υποψιν σου....φιλακια

εμενα ο Σταυρονικολασ μου ειναι ηδη 5 ετων και εχει κανει παρα πολλα εμβόλια δεν εχει παρουσιασει σε κανενα καποιο προβλημα εκτος απο της ηπατιτιδας β αν θυμαμαι καλα που εκανε εως 38.2 αλλα τοτε ηταν και ιουλιος και κανονιακ το καλοκαιρι επειδη κανι πολλη ζεστη τα αποφευγουμε μεχρι τον ιουνιο κανονικα ειναι καλο να κανουμε, αλλα με το ντεπονακι του επεσε .

Εκτος απο το λιγο πυρετουλη που μπορει να σου κανει και την υπνηλια υπαρχει η περιπτωσ να σου κανει ενα σβολαρακι εκει που θα το τρυπησει μη φοβηθεις ειναι συνηθισμενο και υπαρχει για αυτο εν αυγρο στο φαρμακει το αλουμινονερο που του βαζεις απαλα με ενα βαμβακακι και δεν ποναει ειναι πολυ φτηνο εγω παντα εχω στο φαρμακειο ακομα καιτωρα γιατι οι αντιδρασεις απο εμβολιο σε εμβολιο διαφερουν παρολο που τα φαρμακα ειναι τριτης γενιας με λιγοτερες παρενεργειες.Αντε με το καλο μην κολλωνεις .

Εμενα ο γιος μου στο πρωτο εμβολιο δεν εκανε πυρετο... στο επαναλληπτικο ομως μετα απο 2 μηνες εκανε ενα 38... του εδωσα λιγο ντεπονακι και το ξεχασαμε... μην ανυσηχεις... και να κανει πυρετουλι ειναι φυσιολογικο... φιλακια...:kiss:

Αννιώ μου καλή επιτυχία αύριο στο πρώτο σας τζίμι!

Δεν είχαμε κανένα μα κανένα πρόβλημα με κανένα εμβόλιο! Μόνο με το act hib (του αιμόφιλου αν θυμάμαι καλά) έκανε ένα μικρό οιδηματάκι στο σημείο του τσιμπήματος. Με είχε προετοιμάσει ο γιατρός για το συγκεκριμένο και όπως γράφει και η Βάνια, μου είχε πει να της βάλω λίγο αλουμινόνερο στο σημείο. Δεν της έβαλα, το παρακολούθησα και είδα ότι το επόμενο πρωί άρχισε ήδη να υποχωρεί.

Πυρετό δεν κάναμε σε κανένα. Είχαμε υπνηλία όμως. Κοιμάται που κοιμάται τα 12ωρα της από 2,5 μηνών, κάθε επομένη των εμβολίων χτυπάει 14-15ωρα.

Περιμένουμε να μας πεις και την ανάπτυξή της!

Όσο για τα ωράριά της... ΜΙΑ ΧΑΡΑ το κοριτσάκι σου! Τι άλλο θέλεις? :cheer:

Α ρε Αννακι!!!

Θα σε δουμε αυριο στη συναντηση???

Λοιπον!!!Τα εχω και φρεσκα!

Πρωτο εμβολιο καναμε πριν απο 3 εβδομαδες!

Τσιμπησαμε και τα δυο μπουτακια και η καημενη εβαλε μια τσιριδα!

Εκλαιγε και με παραπονο μετα...Αστα....

Το εμβολιο το καναμε το απογευμα και μου ανεβασε 38 πυρεττο τα ξημερωματα της ιδιας και της επομενης μερας.

Της εδωσα και της δυο φορες ντεπον σιροπακι και ηταν οκ.

Παρολο παντως που ειχε πυρεττο ηταν πολυ φυσιολογικη και καθολου ανησυχη...

Σε μια εβδομαδα θα κανουμε το δευτερο...

Αντε να δουμε!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΝΙΩ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ DEPON. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ 39 ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΣΕ 1 1/2 ΩΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΟ DEPON ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ DEPON ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΡΙΓΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

Δυστυχώς δεν ξέρω αντιδράσεις για το εμβόλιο, αλλά θα σας ευχηθώ καλή επιτυχία κι όσο πιο ανώδυνα γίνεται!

Όσο για το ωράριο, από την λίγη εμπειρία με τις ανιψιές μου που έχω, πιστεύω πως είναι πολύ καλό για βρέφος! Με το καλό να χρονίσετε κιόλας... και φυσικά να έχει πάντα υγεία η κουκλάρα σου και καλή τύχη!

Φτου φτου... Ανυπομονώ να δω κι άλλη φωτογραφία της!!

Φιλάκια...

Γεια σου αννιω!!

για τα εμβολια σου τα ειπαν και οι κοπελες..και εμενα μεχρι τωρα(φτου φτου:) )δεν μου εχει κανει τιποτα..ισως λιγο παραπανω γκρινια,

για το προγραμμα σας που γραφεις εμεις αφου εκλεισε τους 2 μηνες και κατι..την αφηναμε να κοιμηθει ολο το βραδυ..

δηλαδη κατα τις 10-

τωρα πλεον την κανουμε 9 γιατι ειδαμε οτι στις 10 νυσταζε αρκετα και δεν ετρωγε παντα-

την καναμε μπανιο και καπακι την ταιζαμε δεν ετρωγε παντα ολη την ποσοτητα γιατι κοιμοτανε..

και μας ειχε πει η παιδιατρος οτι δεν πειραζει το θεμα ειναι ποσο τρωει συνολικα την ημερα δηλ.το μεσημερι και το απογ.μπορει να μην ειχε αφησει καθολου αρα το βραδυ να μην πειναγε πολυ..

και μετα την ξυπναγα στις 7 το πρωι..

ρωτα τον παιδιατρο σου εμενα με βολεψε πολυ αυτο το προγραμμα και το κανω μεχρι τωρα!!:kiss: :kiss:

μπραβο στην μπεμπα σου αννιω μου πολυ ωραιο ωραριο εχει φτου φτου μην το ματιασω το παιδι!!! εμεις ευτυχως μεχρι τωρα που ειναι 9 μηνων σε κανενα εμβολιο δεν ειχαμε ουτε παρενεργειες ουτε πυρετο απλα του εδινα ντεπον σιροπακι μετα το εμβολιο προληπτικα.αν και με τα εμβολια συνηθως τον πιανει λιγο γκρινια και μετα καπακι υπνος φιλακια πολλα καλη αρχη:laugh: :laugh:

Απο οτι καταλαβα κοριτσαρες ολα καλα γενικοτερα με τα τσιμπηματα!!!

Μακαρι να μην κανει πυρετο.Το κλαμα δεν με ενοχλεί πολύ ....

Με εχει συνηθισει οταν ποναει με τους κολικους της αν και εχει καιρο να κανει(ευτυχως το γιαβρι μου)

Θα παρω και ενα σιροπακι Ντεπον καλου κακου μαλλον να το εχουμε...μηπως και κανει τιποτα βεβαια.

Για το ωραριο καλα ειναι μωρε απλα ρε κοριτσια λες και εχει ξυπνητηρι 5 και τεταρτο εχει τωρα 4 μερες ψαχνει την πιπιλα της και μετα ξαναπεφτει σε ληθαργο μεχρι τις 6 και μιση. Το θεμα ειναι οτι εγω αμα ξυπνησω...δυσκολα ξανακοιμαμαι...

Θεωρω ομως οτι σε λιγες μερες ολα θα ειναι καλυτερα και θα κοιμηθει πιο πολυ.

Αυτο με το βραδυνο το μπανακι πολυ με προβληματιζει. Εγω την μπανιαρω πρωι γυρω στις 11 γιατι οσες φορες την εκανα το βραδυ κοιμοταν πανω στο φαγητο.

Δηλ. εκει που ετρωγε 180 γραμμαρια θα ετρωγε 100 με το ζορι και φυσικα ξυπνουσε 4 η ωρα γιατι πειναγε.

Οποτε το αλλαξα το προγραμμα,δεν γινοταν.

Θα σας γραψω νεα για το εμβολιο συντομα.Ευχαριστω για τις απαντησεις!!!

αρετη1 έγραψε:

αννιω μου μεγαλωσατε και εσεις.....σχετικα με το εμβολιο μην αγχωνεσαι ..εμενα ο γιος μου δεν εκανε καθολου παρενεργειες σε κανενα εμβολιο...βεβαια αυτο εξαρταται απο το καθε παιδακι και τον οργανισμο του....μην αγχωνεσαι ομως ..μπορει να κανει λιγο πυρετο,γκρινια και υπνηλια....

κατα τα αλλα το προγραμματακι σας ειναι πολυ καλο...περιμενουμε φωτο να δουμε την κουκλαρα.....εχω ενα γιο ξερεις....να μας εχεις στα υποψιν σου....φιλακια[/quote

:P :P αρετη1 ευπροσδεκτος ο γιος!!!:laugh: Τωρα ειδα το post σου.Να σου πω την αληθεια θα συμβιβαστουμε με την ιδεα οτι καποια στιγμη θα μας εγκαταλειψουνε τα παιδακια μας για να κανουν οικογενεια. Μονο ο αντρουλης μου απο τωρα αρχισε να τσιναει "Και ποιος θα μας την παρει..." και τετοια...

Αιντε αιντε του λεω εφυγες...Κορη βλεπεις!

Αν ειχα γιο ισως να μου ηταν εμενα δυσκολοτερο...Δεν ξερω.

Ας ειναι γερα και καλοφωτισμενα!!!

Αληθεια που μενεις? (Ξερεις ρωταω για το προξενειο!!!;) )

ΑΝΝΙΩ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΕΙΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩ ΜΗΝΑ 2 ΕΝΕΣΙΜΑ ΤΟ 5ΑΠΛΟ Κ 1 3ΠΛΟ ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΛΙΓΗ ΥΠΝΗΛΙΑ ΕΦΕΡΕ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΑ!!

kalimera annio k apo mena...

kali epitixia simera..

emeis to kaname prin 2 bdomedes k oli mera itan masroura milame,,koimotan sinexeia..pros to bradi kapos sinilthe..,pireto de ekane poli..dil dekata eixe...37.3

tora tha pame ksana se 2 bdomades...

aaaaaa emeis kaanme to 3plo,,

gaiti to k...ika de dikaiologei to 6 plo..

dil an kaname to 6 plo tha koimotan 2 meres o mikros????????:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τελικα ολα πηγανε τελεια...

Εκανε το εμβολιο και ηταν ησυχη. Μαλιστα κοιμηθηκε οσο επρεπε και δε βγηκε εκτος προγραμματος.

Α! Επισης ειναι 5380 γραμμαρια και 58 περιπου εκατοστα!

Η γιατρος μας ηταν πολυ ευχαριστημενη και γενικα με την ψυχοκινητικη της αναπτυξη!

ΑΥΤΑ!!!

Αντε τωρα τον επομενο μηνα παλι εμβολιο!!!

Μπραβο Αννιω μου,τελεια η μπουμπου σου!!!!!!:woohoo:

Κι απ οτι διαβασα αρχιζει να κοιμαται καλα,μπραβο σας μια χαρα τα πατε!!!!!

Φιλακιααααα πολλα και στις δυο σας!!!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...