Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προγεννητικός έλεγχος αφού έμεινα έγκυος?????

Recommended Posts

Κορίτσια έχω να σας ρωτήσω κάτι.

Η γιατρός μου μου είχε γράψει κάποιες εξετάσεις να κάνω πριν μείνω έγκυος, δυστυχώς όμως τα γεγονότα με πρόλαβαν και δεν τις έχω κάνει. Ήθελα να σας ρωτήσω αν πειράζει να κάνω αυτές με το κολπικό υγρό τώρα που είμαι έγκυος????? Ο μικροβιολογόγος μου είπε όχι αλλά εγώ φοβάμαι λίγο, σας έτυχε να τις κάνετε και εσείς αφού είχατε μένει έγκυες????

Περιμένω τα νέα σας, πολλά φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ουτως η αλλως αυτες οι εξετασεις μαζι με γενικη αιματος και ουρων γινονται στην αρχη της εγκυμοσυνης ...οποτε περιμενε να πας στο γιατρο να σου τις γραψει ολες και να τις κανεις...φιλακια

Οπότε θα πάω τη Δευτέρα στο γιατρό που έχω ραντεβού και ότι μου πει!!!

Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ Αρετούλα μου για την καθοδήγηση!!!!!

Φιλιά

ΟΠΩΣ ΑΝΑΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Η ΑΡΕΤΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΣΟΥΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ.

μου συμβαινει ακριβως το ιδιο μου ειχε δωσει ο γυναικολογος μου νακανω κατι εξετασεις προγεννετικου εελγχου αλλα δεν προλαβα ειχα μεινει εγκυος ετσι οταν πηγα μου εγραψε ενα αλλο πακετο και καποιες απο αυτες ηταν παρομιες με εκεινες .Οσο για τη καλλιεργεια κολπικου υγρου τι κανεις απαραιτητα για να μπορεσει να δει αν υπαρχει απο μυκητες , κονδυλωματα η καποιο αλλο μικροβιο ετσι εχουν το χρονο να παρει η γυναικα τη καταλληλη αγωγη (δινουν φαρμακα τα οποια δεν επηρεαζουντο εμβρυο)η αποφασιζουν αν και εφοσον η θεραπεια δεν εχει τα αποτελεσματα που πρεπει να γινει η γεννα με καισαρικη γιατι τα περιισσοτερα απο αυτα μεταδισονται μονο την ωρα της εξωθησης περναει απο το κολπο της γυναικας στο μωρο.Την εξεταση αυτη συνηθως τη κανουν γυρω στον 7 μηνα αλλα καποιοι γυναικολογοι τη δινουν κια πιο πριν.Απλα πρεπει να ρωτησεις

Καλύτερα να συμβουλευτείς τον γυναικολόγο σου γι'αυτό! Είναι ο μόνος που ξέρει αν κάνουν οι συγκεκριμένες εξέτασεις αν πρέπει να γίνουν σε φάση εγκυμοσύνης ή όχι!

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Εύχομαι να είναι ήρεμη και ευχάριστη!

sevelyn έγραψε:

Σε ευχαριστώ Βάνια μου με βοήθησες πάρα πολύ!!!!! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις κοριτσάκι μου!!!! Ότι επιθυμείς!!!!
σε ευχαριστω αλαλ την εγκυμοσυνη την ειχα πριν 5 χρονια τοσο ειναι ο γιος μου τωρα .

sevelyn κι εγώ τον προγεννητικό έλεγχο, με όλα όσα περιλαμβάνει, τον έκανα 6 εβδομάδων έγκυος. Εξετάσεις αίματος και ούρων, τεστ ΠΑΠ, καλλιέργεια τραχηλικού και κολπικού, ο γιατρός μου είχε πει ΟΚ.

SEVELYN ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟΝ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΤΟΤΕ ΔΗΛ. ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΠΙΚΟ ΥΓΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.

δεν ειναι τιποτα ανησυχιτικο! εγω εκανα την καλιεργεια κολπικου υγρου 2 φορες μαλιστα.στην αρχη της αγκυμοσυνης κανεις ενα πακετο εξετασεων τον προγεννετικο ελεγχο.το υγρο το παιρνουν απο τον κολπο οποτε δεν υπαρχει προβλημα με το μωρο και ειναι απαραιτητο για να δουν αν υπαρχουν μικροβια στον κολπο τα οποια θα μπορουν να βλαψουν το μωρο κατα την εξωθηση του την στιγμη της γεννας εγω ειχα μυκητες σε μικρο βαθμο και μου εδωσε ο γιατρος μου υποθετα κολπικα μια φορα στον 3ο μηνα και μια φορα στον 6ο τωρα πια που εισαι εγκυος και με το καλο,θα δει ο γιατρος σου αν κανουν αυτες οι εξετασεις που σου ειχε δωσει η θα σου δωσει καινουργιες θα σου πει εκεινος και μην ανησυχεις θα κανεις τον προγεννετικο ελεγχο και μετα αιμα ουρα ζαχαρο κλασικα καθε μηνα

sevelyn έγραψε:

Κορίτσια έχω να σας ρωτήσω κάτι.

Η γιατρός μου μου είχε γράψει κάποιες εξετάσεις να κάνω πριν μείνω έγκυος, δυστυχώς όμως τα γεγονότα με πρόλαβαν και δεν τις έχω κάνει. Ήθελα να σας ρωτήσω αν πειράζει να κάνω αυτές με το κολπικό υγρό τώρα που είμαι έγκυος????? Ο μικροβιολογόγος μου είπε όχι αλλά εγώ φοβάμαι λίγο, σας έτυχε να τις κάνετε και εσείς αφού είχατε μένει έγκυες????

Περιμένω τα νέα σας, πολλά φιλιά

Φυσικα και δεν υπαρχει προβλημα.

Μαλιστα εγω δεν ειχα ιδεα οτι ημουν εγκυουλα (αν εξαιρεσεις οτι κοιμομουν ορθια-δεν ειχα αλλα συμπτωματα). Η γιατρος μου πρωτα μου εκανε τις εξετασεις αυτες δηλ, μου πηρε κολπικα υγρα (ΠΑΠ,καλλιεργεια) και μετα οταν καναμε τον ενδοκολπικο υπερηχο μου λεει οτι "Ειστε εγκυος....".

Να τις κανεις.Καλυτερα να ξερεις τι γινεται παρα να μην ξερεις.

Αντε με το καλο!!!

Φιλια!

Σωστα τα λενε τα κοριτσια!Μια απορια μονο εχω! Στις εξετασεις που σου εδωσε η γιατρος ειχε και αυτες για ομαδα αιματος,μεσ.αναιμια κλπ?

Σιγουρα θα στα πει κ η γιατρος αν δεν στα ειπε ηδη!Θελω να πω πως ετσι κι αλλιως θα κανεις και κολπικες και αιματος και ουρων!!!! :)

μην φοβασε καθολου,εγω τελος του μηνα γενναω και σε ολη την εγκυμοσυνη επειδη ειχα διαφορα υγρα εκανα παρα πολλες φορες εξεταση κολπικου υγρουμεχρι τωρα 5 με 6 φορες σιγουρα.μην σε αγχωνει να πας να την κανεις να εχεις και μυαλο σου υσηχο;καλη συνεχεια να εχεις,

sevelyn απο εδω και περα μονο τον γυναικολογο ακους!καλη κυηση :) και don't worry, ολα αυτα γινονται,και που 'σαι ακομη:laugh: :laugh: πολυ εξεταση εχει να πεσει!:laugh:

Ποτε δεν ειναι αργα!! Κανε τις εξετασουλες σου ...Υπαρχει λογος που γινονται!Τα υγρα δεν ειναι τιποτε!!Προχωρα:)

Θα πανε ολα καλα κ θα χεις ησυχο το μυαλουδακι σου να απολαυσεις τις ομορφες μερες που ερχονται!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...