Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Στις 25/04/09 ήρθε στο κόσμο ο μπεμπούλης μας!!!!μπήκα μέσα με πρόκληση,καθώς ο τράχηλος μου ήταν σκληρός σαν καουτσούκ(που λέει και ο γιατρός μου).Έτσι λοιπόν στις 6 το πρωί πήγαμε με τον αντρούλη μου στο Μητέρα.Μετά τα ξυρίσματα,τα κλισματα και όλα αυτά τα ωραία,μπήκα στο δωματιάκι ωδινών, μου βάλανε τους ορούς μου και την οξυτοκίνη έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι πόνοι!!!!! Απο τις 7:30 που μου έβαλαν την ορμόνη περιμέναμε...η ώρα περνούσε...οι πόνοι δεν ερχόντουσαν....Ο γιατρός μου ερχόταν κάθε τρεις και λίγο με εξέταζε αλλά ο τράχηλος εκεί...ακάθεκτος!!!κάτι πονάκια μικρά είχα αλλά τίποτα το σπουδαίο.Παρέα με τον άντρούλη μου και τη μαία μου περιμέναμε...Στις 3 το μεσημέρι είχα διαστολή 5!!!Επιτέλους λέω θα γεννήσω.Μου κάνουν μισή δόση επισκληριδίου γιατί είχα αρχίσει και πονούσα,έριξα και έναν ύπνο και όταν ξύπνησα τίποτα το καινούριο δεν είχε συμβεί!!!η διαστολή εκεί κολλημένη..στο 5.Τα νεύρα κορδόνια...ο γιατρός μου να το παλεύει για να μη μπω για καισαρική.Με αυτά και μ'αυτά, μυ σπάει τα νερά και αρχίσαν οι πόνοι να είναι πιο τακτικοί.Μετά απο ώρα έρχεται ο γιατρός και μου λέει διαστολή 8!!! αλλά τώρα όχι άλλη επισκληρίδιο.Έκει τα είδα όλα.ο πόνος πολύ δυνατός και εγώ να μη βγάζω κιχ..Μου λέει γιατρός είμαστε κοντά για την τέλεια διαστολή.Μόλις έρθει σου κάνω μια μικρή δόση επισκληριδίου,ίσα ίσα να χαλαρώσω λίγο και απο εκεί και πέρα όλα είναι στο χέρι σου.Αν καταφέρεις και σπρώξεις σωστά θα είαμστε οκ,αλλιώς πάμε με καισαρική(το μωρό τυλιγμένο στο λώρο)Μέχρι τις 7-8 θα έχεις γεννήσει.Τέλεια δαστολή(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)δίνω μια σπρωξιά και μου λέει ο γιατρός φαίνονται τα μαλλιά του!!! (Γυρνάει άντρας μου και λέει δε πιστεύω να τα βάφει!!!)Μόνη της θα το βγάλει το παιδί λέει ο γιατρός μου!!! Ο άντρας μου εκεί,να τα βλέπει όλα.(μέχρι και όταν μου έσπασε τα νερά ο γιατρός έβλεπε!!)Με βάζουν στην αίθουσα τοκετών και μετά απο 3 σπρωξίματα κρατούσαμε στην αγκαλία μας τον μπέμπη!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!

Τώρα όσο για το μαιευτήριο,αν δεν ήταν ο γιατρός μου εκεί δε θα πήγαινα.Αν ζητήσεις μαία παίζεται αν θα έρθει να σε δει εντός 24ώρου!!!Τέλος πάντων...τέλος καλό όλα καλά!!!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αντούλη μου που δεν έφυγε λεπτό απο δίπλα μου,στον Γιατρό μου που το πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή για φυσιολογικό τοκετό,και στη μάια μου που ήταν εκεί 14 ώρες ασταμάτητα.

Κορίτσια με το καλό όσες είστε σε αναμνή και με ένα σποράκι στην κοιλίτσα όσες προπαθούν..

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑΣ,ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ!!!

ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΣΤΙΣ 40 ΒΔΟΜΑΔΕΣ?ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ?

ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!!!

Δημοσίευση

TEO COOL έγραψε:

ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΑΣ!!!!

ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

βρε κοπελαμου ηθελα πολυ καιρο να σου πω οτι αυτο το μωρο ειναι το κατι άλλο αλλα παντα κατι γινοταν και δεν προλαβαινα να στο πω.Εχω παθει πλακα με το γελιο του ειναι κουκλι σκετο!
Δημοσίευση

Στις 27/04 έκλεινα τον 9ο αλλά μπήκα με πρόκληση στις 25/04 λόγω σκληρού τράχηλου και μηδενικης διαστολής.Μου είπε ο γιατρός μου να επιλέξω πότε να μπώ,και διάλεξα το σάββατο 25/04 επίτηδες,αντί για Τρίτη 28/04.Πάντως μόλις γέννησα γύρισε και μου είπε οτι απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου δε πίστεψε ούτε μια στιγμή οτι θα μπορέσω να γεννήσω φυσιολογικά λόγω τραχήλου.Αλλά έκανα την έκπληξη!!!!:woohoo: :woohoo: Ο πριγκηπούλης μας γεννήθηκε 3300 και 50cm με αρκετό μαλλάκι !!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Να σας ζήσει κορίτσι!!! Γέρος δυνατός και χαρούμενος!!! Καλή ανάρρωση!!!! Πως ήταν η γέννα σου;;; Έχω ακούσει για ανακούφιση από κάτω που βάζουν αλουμινονερο.. Το βάζεις σε στρογγυλά βαμβακακια πάνω στη σερβιετα και ανακουφίζει... 
    • Κ εγω απο όρεξη αλλο τίποτα 😂 όλο λέω τελος κ απο δω κ πέρα λίγος καιρός που έμεινε θα προσέξω, κ όλο κ υποκυπτω σε βλακειουλες!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας κ με το καλο κ το 2ο. Ελπιζω να περάσατε ωραια στη βάφτιση 😊 σε καταλαβαίνω με το τρέξιμο με τη μικρή, εμενα ειναι μεγαλύτερος αλλα πολυ ζωηρος κ πραγματικά δε σταματάμε δευτερόλεπτο ολη μερα..δεν κανει κ μεσημεριανό ύπνο πια οποτε παμε ολη μερα σερί..κ όποιος αντέξει 😂 Θα κανεις κ μετρησεις για τις υπογλυκαιμίες κ πρεπει να προσέχεις κατι απο φαγητό ή απλώς να τρως συχνα? ποτε εχεις πητ?
    • Ωωωωω!! Τι τούρτες υπέροχες είναι αυτές!! Να τα χαιρόμαστε κορίτσια μου!! Και τι ωραίο όνομα το Κυβέλη!! 😍😍 Τρελαίνομαι και με τα κοτσιδακια!!! Εμένα είναι σα τους παππούδες που φέρνουν όλο το μαλλί μπροστά για να φαίνεται ότι έχουν τρίχες από πάνω 🤣🤣 μέχρι και εσένα @Θέτις Κ. μου παραπάνω μαλλί έχει το παιδί!! 😅 Εγώ πάντως δεν είμαι ευχαριστημένη από την τούρτα.. παρόλα αυτά της έδωσα έφαγε κανονικά από την τούρτα της.. χαλάλι μια φορά!! 🥳 Temu ωραιότατο!! 🤣🤣 Ευχαριστούμε!! 🥰🥰
    • Κοριτσια μου τι κανετε; Πηγαμε στον γιατρο σημερα. Ειναι ολα καλα συνεχιζει να περνει βαρος η μπεμπα και κανονισαμε την αλλη εβδομαδα να ξανα κανω το doppler.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...