Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας γλυκα μου κοριτσια!την πεμπτη που μας περασε πηγα στη γυναικολογο μου για να δουμε το μπεμπε!ολα καλα ακουσαμε παλι την καρδουλα του και εχει μεγαλωσει πολυ!:) αλλα μου λεει εχεις και μια μικρη αποκολληση!:ohmy: μου ειπε επισης οτι μπορει να δω και λιγο καφε αιμα.....ευτυχως μεχρι και σημερα δεν εχω δει απολυτως τιποτα.....το αποτελεσμα λοιπον ειναι οτι μου συστησε 10 μερες ξαπλα....και εχω ερθει στους γονεις μου για να μου κρατανε το μωρο μου.....ελπιζω ολα να πανε καλα.........:)

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακι μου

κανε οτι σου λεει ο γιατρος σου και ΟΛΑ θα πανε καλα...μην εχεις αγχος!

ειμαστε με μια μερα διαφορα...ελπιζω να γεννησουμε μαζι και να πανε ολα καλα και στις 2 μας...εγω παω στον γιατρο μου αυριο να δω το μωρο μου και ελπιζω να ναι καλα...ειναι συμαντικο να κανεις αυτο που σου λεει ο γιατρος...φιλακια και υπομονη!

Δημοσίευση

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ,ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΣΕ.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Δημοσίευση

Μην στεναχωριέσαι γλυκιά μου όλα καλά θα πάνε.

Μόνο ξεκούραση θέλεις, τίποτα άλλο!

Κι εγώ στην δεύτερη εγκυμοσύνη λόγω κούρασης, σήκωνα και το μωράκι μου αγκαλιά άρχισαν οι συσπάσεις πολύ νωρίς. Ο γιατρός μου συνέστησε ξεκούραση κι έτσι πήρα αναρρωτική άδεια και όλα πήγαν καλά όπως θα πάνε και σε σένα!:kiss:

Δημοσίευση

Γιωτακι μην ανυσηχεις

Απλα για το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου μετα το δεκαημερο της ξαπλας καλο ειναι να ξεχασεις δουλειες και σεξ Στη θεση σου θα εβγαζα ολη την εγκυμοσυνη ( ή εστω ενα μεγαλο μερος της) στους γονεις μου αφου μπορουν να σου κραταν τον μικρο

Καλο ειναι να μην ξεθαρεψεις μετα το δεκαημερο και να εισαι παντα ενα βημα πιο συντηριτικη απο τη γιατρο σου

Κατα τ αλλα οπως και εσυ ξερεις οι αποκξολησεις δεν ειναι σπανιες και ολα πηγαινουν μια χαρα με τις οδηγιες των γιατρων

Υπομονη να εχεις(η ξαπλα θελει υπομονη και ψυχολογια) και να σκεφτεσαι οτι εισαι τυχερη που εχεις βοηθεια απο τους δικους σου

Ηρεμησε και σκεψου οτι το νινακι σου μεγαλωνει με ασφαλεια ενω το αδερφακι του απολαμβανει τα χαιδολογηματα των παπουδων του

Σε φιλω γλυκα και μην ανυσηχεις για τιποτα!:kiss:

Δημοσίευση

Γιωτακι μην ανυσηχεις το ιδιο ειχα και γω!!και μάλιστα ειχα και καφέ αίμα..και μου εδωσε υtrogestan(προγεστερονη)και ολα καλα!!ξεκουρασου μην κανεις βαριες δουλειες και ολα καλα θαπάνε!!

φιλια

Δημοσίευση

Γιωτάκι μου, περαστικούλια σου !! Να μην συμβεί τίποτα άλλο μέχρι το τέλος! Καλά έκανες και πήγες στους γονείς σου! Όταν έχεις ήδη ένα αλλό μωράκι είναι ακόμα πιο δύσκολο! Ξάπλωσε, χαλάρωσε, απόλαυσε την φροντίδα των άλλων... τώρα που μπορείς!!! Καλή συνέχεια σου εύχομαι κι ότι χρειαστείς εδώ είμαστε εμείς!!! Πολλά φιλάκια..

Δημοσίευση

Γιωτουλα μου γεια σου!!!Ευχομαι ολα να πανε καλα!Ειμαι σιγουρη!Αφου δεν ειδες καφε ολα ειναι καλα φανταζομαι.Μια χαρα κιολας στην μαμα και στον μπαμπα!!Να ξεκουραστεις!!Φιλακια πολλααα!!

Δημοσίευση

BOURIQUE ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΕΓΩ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΑΚΙ.ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...