Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝΕ?

Recommended Posts

ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 50 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ 4100 ΚΙΛΑ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ 150 ΜΛ ΤΡΩΕΙ ΤΩΝ 12Ο ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ? ΑΝΗΣΥΧΩ? ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΡΕΞΗ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eleni83, μην τρελαίνεσαι.

Δεν είναι στάνταρ ότι θα σου τρώει την ίδια ποσότητα σε κάθε γεύμα.

Εαν βλέπεις και δεν τρώει έλεγξε τη θερμοκρασία του μήπως είναι αρρωστούλι.Ή μήπως το γάλα του προκαλέι αναγούλες ή δυσκοιλιότητα?

Ο δικός μου είναι 45 ημερών 5.600 και τρώει από 120-180.Τα βράδια εάν νυστάζει πολύ μπορεί να φάει και 80.Αλλά δεν ανησυχώ.Τον νταϊζω ξανά στο 2 για να καλύψει την χασούρα!

Μην ανησυχεις κοριτσι μου,μπορει να ειναι κατι παροδικο που ελλατωθηκε η ορεξη του και να επανελθη παλι συντομα!Μια χαρα θα μεγαλωσει μη φοβασαι!!Εαν ειναι τεμπελακος και κοιμαται την ωρα που ειναι να φαει,ισως καλυτερα να τον αφησεις να ξυπναει μονος του και να μην τον ξυπνας γιατι τα μωρα εκνευριζονται οταν τα ξυπναμε με αποτελεσμα να κλαινε και να μην τρωνε οσο πρεπει!Δοκιμασε 2-3 μερες να δεις πως θα τα παει!Σιγα σιγα θα το φτιαξει μονος του το προγραμμα του με τον καιρο!:)Παντως αν το βαρος του αυξανεται κανονικα δεν χρειαζεται ανησυχια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...