Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ρουμπελάκι, δεν είναι δύσκολο το τικεράκι! Καταρχήν επισκέψου μια από τις παραπάνω σελίδες! Βρες το τικεράκι που θα ήθελες να βάλεις! Μόλις το φτιάξεις, για να το βάλεις και να φαίνεται σε κάθε ποστ που γράφεις, θα πρέπει να κάνεις τα εξής:

1) Μόλις εμφανιστεί το τικεράκι στην σελίδα, θα κάνεις δεξί κλικ και αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας.

2) Θα πας στο προφίλ σου και θα επιλέξεις "επεξεργασία προφίλ".

3) Εκεί που λέει υπογραφή, θα γράψεις χωρίς κενά όμως, απλά αφήνω εγώ εδώ για να φανεί ο σύνδεσμος τα εξής:

[ i m g ] επικόλληση αυτό που είχες κάνει αντιγραφή [ / i m g ]

Είναι βασικό να μην αφήσεις κενά!! Θα γράψεις το παραπάνω μονοκόμματα!! Αν βρεις δυσκολία στείλε μου το τικεράκι της επιλογής σε pm και θα στο φτιάξω, θα στο ξαναστείλω έτοιμο κι απλά θα κάνεις αντιγραφή κι επικόλληση!

4) Τέλος, θα πατήσεις ενημέρωση κι είναι έτοιμο! Στα ποστ σου εμφανίζεται το τικεράκι της επιλογής σου!!

• 4 months later...
Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΤΙΚΕΡΑΚΙΑ.....ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΝΤΑΛΙΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ...... :unsure: :unsure: :dry: :dry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...