Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΑ 4 ΜΗΝΩΝ!ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ!ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ?ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ Η ΖΩΟΥΛΑ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ?ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ,ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΩΑΡΙΑ,ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ?

Δημοσίευση

Απορια ειναι σιγουρα εγκος η υπαρχει η πιθανοτητα επειδη εσπασε προφυλακτικο να εχει μεινει???Και αν ειναι εγκυος πως μπορει να το ριξει χωρις εκτρωση?????Το χαπι της επομενης ημερας ειναι μονο για πριν εμφυτευτει το γονιμοποιημενο ωαριο στην μητρα απο εκει και μετα δεν πρεπει να κανει εκτρωση αν δεν το θελει??????????????:ohmy:

Δημοσίευση

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΙΕ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ!ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΙΜΜΟΡΑΓΙΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΠΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ!ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ!

Δημοσίευση

Απο ασπιρινη αιμοραγια και αποβολη!!!!:S

Αυτο που ειναι εξοργιστικο ειναι οτι λεει οτι απλα θελει Μια δικαιολογια στον γιατρο της για να κανει εκτρωση!!!Αλλα αστην να κανει να δει ποσο ωραια θα αισθανεται μετα

Γιατι δεν νομιζω οτι εχει ξανακανει εκτρωση για να μπορει το λεει με τοση ευκολια

Δημοσίευση

Τι να πω ρε κοριτσια....αυτα ακουω κ μου σηκωνεται η τριχα καγκελο!!!Αν την ειχα μπροστα μου θα τη χαστουκιζα!!!χωρις υπερβολη...δηλ.ειναι δυνατον;;;μονο αδικια ειναι αυτο;;;

Ποτε δεν καταφερα να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο..γιατι ζευγαρια που δινουν τα παντα για ενα παιδι,δεν μπορουν να το εχουν κ αλλοι τα πετανε στα σκουπιδια...δεν ξερω...εξοργγιζομαι...χτυπαω κοκκινα!!!!

Και εγω βρεθηκα να ειμαι εγκυος χωρις να το εχω προγραμματισμενο,χωρις να το θελω...αλλα εκτρωση δεν εκανα..το κρατησα,παρ'ολες τις δυσκολιες που συναντησα...δεν ξερω...απελπισια με πιανει...:(

Δημοσίευση

κοριτσια μου ποσες φορες δεν εχω κανει κ εγω αυτη τη σκεψη,εγω που ηθελα παντα πολλα παιδακια με δυσκολια κ μεγαλο αγωνα να ειμαι τωρα εγκυος στο πρωτο κ αλλες που δε θελουνε καθε τρεις κ λιγο εγκυες..κ να σου το λενε κιολας πως δε το θελαμε απλα ετυχε....φυσικο ειναι να τρελενομαστε, τελικα νομιζω πως μονο οσες εχουμε υποφερει πολυ μαθαμε να εκτιμαμε καποια πραγματα....

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΒΛΩΣΗΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΤΕ!Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΙΩΘΑ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΕΠΩΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ!ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΜΑ ΚΑΙ....ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΓΑΝΑΚΤΩ ΑΝΑΒΩ ΚΟΚΚΙΝΟ!

Δημοσίευση

Σ'αυτό το θέμα, της τεκνοποίησης δεν υπάρχει δικαιοσύνη! Κάποιοι τεκνοποιούν χωρίς να θέλουν και κάποιοι άλλοι κάνουν επίπονες προσπάθειες για να το πετύχουν.

Ένα είναι σίγουρο όμως, όποιος το θέλει πολύ θα το πετύχει! Δεν υπάρχει αμφιβόλία σ'αυτό. Το αποδεικνύουν οι μαρτυρίες τόσων γυναικών που με αφοσίωση και ζήλο κάνουν τα πάντα προκειμένου να κρατήσουν στην ακαλιά τους ένα πλασματάκι που θα τους ολοκληρώσει. Γι'αυτό μην σας κάνουν εντύπωση αυτά, αλλά το αίσιο αποτέλεσμα μιας προσπάθειας για να έρθει μια νέα ζωή στον κόσμο. Ευτυχώς η επιστήμη, σε συνδυασμό με την πίστη μας κάνουν θαύματα!!

Δημοσίευση

Σίγουρα είναι πολύ προκλητικό, ειδικά για περιπτώσεις σαν τη δική μου, που θα παλέψουμε με εξωσωματική.

Το έχω σκεφτεί κι εγώ πολλές φορές, και νιώθω κι εγώ το παράλογο και την αδικία. Ισχύει και σε αυτή την περίπτωση το ρητό που λέει πως δεν εκτιμάμε αυτά που έχουμε!

Αυτά που είναι δεδομένα για κάποιους, δεν σημαίνει πως είναι για όλους.. Τί να πω.. έτσι είναι η ζωή...

Καλή τύχη σε μας τις υπόλοιπες!!!:)

Δημοσίευση

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ε? ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ? ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ? ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ? ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ? ΑΙΣΧΟΣ. Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΙΣ. ΕΞΥΠΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΣΑΓΑΝΟ ΑΛΛΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΚΑΜΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ! ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ! ΤΟ ΤΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ. ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΣΣΥΛΗΨΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ! ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΤΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΟΜΩΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ... ΣΤΟΚΟΣ!

Δημοσίευση

Μπα απλα ανεπαρκης ενημερωση αντισυλιπτικων μεθοδων

Αν ηξερα και εγω οτι υπαρχει περιπτωση να μην πιασει η αντισυλιπτικη μεθοδος που χρησιμοποιησα ( χαπι της επομενης μερας 3 Norlevo κουτια δεν ηξερα οτι ημουν εγκυος απλα ηξερα οτι ειχε σπασει το προφυλακτικο 2 φορες Σε διαφορετικες στιγμες ) θα το χρησιμοποιουσα ??Σε καμοια περιπτωση

Και με αφορμη το μυνημα σου μετα την γεννα ποια ειναι η καλυτερη αντισυλιπτικη μεθοδος???Εχω ακουσει κατι για ενα σφουγγαρακι κατι τετοιο ποσο αξιοπιστο ειναι

Για προφυλακτικο το ξεχναω μιας και σπαει δεν το διακυνδινευω και αντισυλιπτικα δεν μπορω να παρω εφοσων θα θηλαζω για 6 μηνες

Δημοσίευση

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΩ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ!ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ!ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΕΞΩ!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΠΙΡΑΛ ΚΑΝΕΙ?

Δημοσίευση

Spiral κανει για οποια δεν θελει σιγουρα αλλο παιδι εμεις λεμε να κανουμε και δευτερο αλλα δεν εχουμε συζητησει το ποτε!!!!και γι αυτο ρωταω μετα φυσικα απο τους 6 μηνες που θα σταματησει μαλλον αναγκαστικα ο θηλασμος (δουλεια) και μετα θα παρω τα αντισυλιπτικα meliane που ειναι σιγουρη μεθοδος και αν μεινεις και κατα λαθος εγκυος δεν πειραζει γιαι ειναι ορμονη που την εχεις ηδη στον οργανισμο σου

Δημοσίευση

Μάλιστα... κατάλαβες γλυκειά μου Matinap? Κάτι τέτοια βλέπουμε κι ακούμε και μας κάνουνε... έξαλλες! Τί φοβερή αμαρτία κι αχαριστία παράλληλα θα έλεγα να το λέει κιόλας πως δε θέλει άλλο... γιατί δεν προσέχεις κυρά μου? Γιατί γίνεσαι δολοφόνος? Έχω στον κύκλο μου γυναίκα που έχει κάνει 3 μπορεί και περισσότερες εκτρώσεις... επειδή δεν ήθελε άλλα παιδιά! Αυτή η γυναίκα βέβαια είναι ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ για μάνα!!! Αλλά τέλος πάντων, δεν είναι αυτό το θέμα μας! Κι εγώ προχθές, εκεί που περπατούσα είδα ένα κοριτσάκι (μικρότερο των 5) που έκλαιγε σπαρακτικά επειδή η μάνα του το έβριζε... να ακούγατε μόνο πώς της μίλαγε... με πιάσανε τα κλάμματα λίγο πιο κάτω! Τέτοιες γυναίκες είναι να τις πλακώνεις στα χαστούκια! Τίποτε άλλο! Ο Θεούλης μας όμως όλα τα βλέπει πιστεύω και τιμωρεί! Εκείνος ξέρει πώς και πότε! Φιλιά και μη μου στενοχωριέσαι!

Δημοσίευση

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε και να "χωνέψουμε" όλα τα κοριτσάκια που προσπαθούμε να πιάσουμε νινάκι είναι απλώς... να το βγάλουμε από το μυαλό μας, Matinap μου. Θα μου πεις... το λες.. το κάνεις? ΟΧΙ θα σου πω! Αλλά προσπαθώ! Για να μην τρελάνω και τον αντρούλη μου! Τί μου φταίει ο άνθρωπος δλδ? Απλώς περιμένω... και προσεύχομαι... στη Μεγαλόχαρη! Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια! Τουλάχιστον, αυτό που μένει είναι η απόλαυση, δε νομίζεις?

Δημοσίευση

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!FRANITA MOY ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ!ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕ ΠΡΟΣΕΧΕΣ!

Δημοσίευση

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ!ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΟΤΑΝ Η ΖΩΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣΧΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ.:angry:

Δημοσίευση

Μηπως με βαση αυτο το θεμα να βρουμε μεθουδους αντισυληψης και πλεονεκτηματα με μειωνεκτηματα και για ποιες περιπτωσεις συνιστωνται??

Γιατι σιγουρα αλλη μεθοδο αντισυληψης χρειαζεται καποια που εχει 3 παιδια και δεν θελει αλλο και αλλη καποια που εχει ενα η κανενα και θελει προσωρινα μετρα αντισυληψης:blink:

Την δευτερα μια που μπηκα στο αγχος θα ρωτησω τον γιατρο μου για τι μεθοδο μπορω να χρησιμοποιησω εφωσων θα θηλαζω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...