Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλη μου...:laugh: μην στεναχωριεσαι...ελπιζω και ευχομαι να πανε ολα καλα...:lol: σου ευχομαι οτι καλυτερο μεσα απο την ψυχη μου...περιμενουμε την δευτερα με πολυ πολυ αγωνια,,,φιλια και υπομονη:kiss: :kiss:

  • Απαντήσεις 191
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μπραβο κοπελα μου!!!!!μια χαρα νεα ειναι αυτα!!!!!!κι εγω αυριο παω παλι για χοριακη!!!!μεχρι να φανει το μωρακι στον υπερηχο μου φαινεται συνεχεια χοριακες θα κανουμε!!!!!:silly:

Δημοσίευση

asterias έγραψε:

koritsia exo as poume efxarista nea.. h xoriakh mou apo 20 anebhke sta..... 220.... tha pao pali ayrio gia na dei o giatris an mesa se 48oro poso anebainei tha ton enhmeroso k meta tha kleiso rantebou na me dei.... ayta ta nea moy... sas efxaristo oles paaaarrraaaa polyyyyy

Βρε asterias μου! Μα έκρυψες τοσο ευχάριστα νέα σε ποστάκι με τίτλο "είμαι στενοχωρημένη"? Σου δίνω διορία μέχρι αύριο που θα πάρεις την επόμενη χοριακή και περιμένω νέο ποστ με ... μεγαλοπρεπή τίτλο με κεφαλαία και πολλά θαυμαστικά!!!!:laugh:

Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!:kiss:

Δημοσίευση

Κουκλίτσα μου γιατί να μην είναι καλό? Υπέροχο είναι! Αφου διπλασιάστηκε, έτσι δεν είναι???? Ε, τότε όλα μια χαρά. Τα κορίτσια τα πιο έμπειρα τι λένε?

Ψηλά το κεφάλι!! Μη χαλάς τις υπέροχες αυτές στιγμές σου! Στείλε μας νέα όταν σε πάρει ο γιατρός..

Δημοσίευση

κοριτσακι μου γλυκο μια χαρα ειναι.....αντε αλλαξε επιτελους θεμα.......ο τιτλος δεν αρμοζει στο σπορακι που εχεις μεσα σου.......περιμενουμε λοιπον νεο θεμα με καινουργιο τιτλο για να σου ευχηθουμε.........;)

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου όμορφο, εγώ αυτό που ξέρω είναι πως όταν διπλασιάζεται κι ανεβαίνει συνεχώς τέλος πάντων η τιμή της χοριακής... μόνο κακό δεν είναι! Συνειδητοποίησέ το βρε σιγά-σιγά πως έχεις νινάκι! Φιλάκια και να προσέχεις! Περιμένουμε τα νέα από το γιατρό σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Απέβαλα φυσικά!! Ναι θα χαλαρώσω τώρα λίγο το καλοκαίρι,και κάποια στιγμή θα ξανά προσπαθήσουμε ❤️ Σας ευχαριστώ πολύ και τις απαντήσεις σας ❣️
    • Καλημέρα Ιωάννα μου!! Καλά είμαστε κι εμείς! Άααα η μικρή σου βιάζεται να γίνει ανεξάρτητη!!! Τέλεια!!!! Μίλησα με τον παιδίατρο και μου είπε να μην αγχώνομαι..ο μικρός έχει ψηλώσει κι άλλο και έχει φτάσει τα 9,5 κιλά... βλέπει φαγητό μπροστά του και λέει μαμ. Με φιλάει και λέει μα. Φεύγω από το οπτικό του πεδίο και φωνάζει μαμά. Μπαμπά δε λέει ούτε για πλάκα. Το είπε δύο φορές και τέλος. Από προχθές άρχισε να λέει και ντα-ντα, για-για και νιε-νιε...έχει πολύ πλάκα. Εγώ τον αφήνω στο πάτωμα και δεν κουνιέται μόνος του. Αν καθήσω κάτω κι εγώ τότε γυρνιεται και σκαρφαλώνει πάνω μου και προσπαθεί να μπουσουλισει να πιάσει αντικείμενα, αλλά μόνος του φοβάται 🤣🤣. Πάντως, από χθες ξεκίνησε να είναι ζορικος και να δείχνει έναν απαιτητικό χαρακτήρα, κάνει ψέματα πως κλαίει για να πάρει κάποιο αντικείμενο που δεν είναι παιχνίδι και εννοείται πως δεν του το δίνω και τσιριζει 🤣🤣. 
    • @Kateriniw καλημέρα κορίτσι μου..!! Έτσι είναι, θετική σκέψη να υπάρχει πάντα, πίστη προς το Θεό και τους Αγίους μας και όλα θα πάνε καλά..!!! Αν δεν είναι τώρα θα είναι αργότερα, δεν μπορεί κάποια στιγμή θα είναι..!!! Ελπίζω σε λίγες μέρες να σε ακολουθήσω κι εγώ στο δρόμο που έχεις χαράξει.. 😄😉
    • Και μενα εχει αέρια κ εκει π εκανε συνέχεια κακα χθες εκανε μονο 2 φορες. Πολύ ζορι τραβάνε. Ευτυχώς τ βραδυ κοιμηθηκε καλα. Ξυπνούσε να φάει κ ύπνο παλι. Εντωμεταξύ εχει φουσκώσει, εχει κάνει κάτι μάγουλα, μόνο για ρουφηγμα. @Sotiria_94 τίποτα δ κανεις λαθος. Ειναι βρεφακια κι οπως βλεπεις τ ιδια τραβαμε όλες. Μην το σκέφτεσαι. Τα πας τέλεια! Σιγά σιγά θα μεγαλώσουν θα αλλάξουν. Ειδικα μολις κλείσουν τον 3ο μηνα, θα δεις άλλο μωρο.
    • Λυπάμαι ρε κορίτσι μου που περάσατε τέτοια ταλαιπωρία... χαίρομαι που είστε καλά τώρα
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...