Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλή Πρωτομαγιά κοριτσάρες!!!

Ο μήνας της άνοιξης μπήκε σήμερα...

η φύση ανθίζει...

ώρα να ''ανθίσουμε'' και εμείς....

είναι ώρα για βόλτες- για χαλάρωση- για αισιοδοξία!!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ λοιπόν!!!

και

εύχομαι ο Μάιος να φέρει πολλές πολλές νέες εγκυούλες και πολλές φουσκωμένες κοιλίτσες στις κοπέλες του μαμυ.....!!!!!

Δημοσίευση

KAΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!!!!!!:woohoo:

Ο Μαιος μας εφτασε...εμπρος βημα ταχυ,να τον προυπαντισουμε..παιδια στην εξοχη!!!!!:woohoo: :laugh:

Εδω στην Θεσσαλονικουλα μας εχει συννεφια,μαλλον για καμμια ανθοεκθεση το βλεπω.... να παω να πιασω τον Μαη!!!:P

Δημοσίευση

Καλό μήνα σε όλες μας!!!

Κι εγώ μέσα σήμερα αλλά με ψήσιμο στα κάρβουνα στο μπαλκόνι και φύτεμα λουλουδιών σε γλαστρούλες!!!

Ελενίτσα μου σε καταλαβαίνω...Χάλια ο καιρός στην πατρίδα:( Αλλά οι τρελές οι αδερφές μου την έκαναν με την παρέα τους για τις Καστανιές φτιάχνοντας διάφορες πατέντες για να καλυφθούν απο τη βροχή!

Αλλά εσύ δεν είσαι για τέτοια πειράματα στην κατάστασή σου!Πάτε με τον αντρούλη σου καμιά βολτίτσα με το αυτοκίνητο να ξεφύγεις λίγο και θα δεις που θα φτιάξει η διάθεσή σου βλέποντας οτι οι περισσότεροι τρελοσυμπατριώτες μου θα έχουν κάνει κατάληψη σε Καστανιές και Φράγμα άσχετα απο τον καιρό :P !!!ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Αντε και του χρόνου όλες μας να έχουμε μωράκια είτε στην αγκαλιά είτε στην κοιλίτσα μας!!!

Φιλάκια!

Δημοσίευση

Καλο μηνα Καλη πρωτομαγια σε ολα τα κοριτσια του mammyland

Εμεις ξυπνησαμε πριν απο καμοια ωρα (Χουζουρεψαμε και κανα 2ωρο στο κρεββατι):P και τωρα προσπαθουμε και εγω και ο αντρας μου να ξεκολλησουμε απο τον υπολογιστη αν και εδω που μενω εχει αρκετα καλη μερα!!!!

Δημοσίευση

Καλό μήνα και καλή πρωτομαγιά! Ο Μάης, να φέρει πολλά σποράκια στις κοπέλες που είναι στην προσπάθεια, καλή συνέχεια σε μας τις εγκυούλες και πολλή πολλή υγεία σε όλους!! Και στις μαμάδες ότι επιθυμούν για τα παιδάκια τους...

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια!!!:laugh: Μακάρι ο Μαιος ,ο μήνας των λουλουδιών,της άνοιξης αλλά και της δημιουργίας ζωής,να φέρει πολλά μωράκια στις γυναίκες που τα περιμένουν!:P

Να είναι ο πιο υπέροχος,ο πιο λουλουδένιος μηνας για όλους!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!:laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...