Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλή Πρωτομαγιά κοριτσάρες!!!

Ο μήνας της άνοιξης μπήκε σήμερα...

η φύση ανθίζει...

ώρα να ''ανθίσουμε'' και εμείς....

είναι ώρα για βόλτες- για χαλάρωση- για αισιοδοξία!!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ λοιπόν!!!

και

εύχομαι ο Μάιος να φέρει πολλές πολλές νέες εγκυούλες και πολλές φουσκωμένες κοιλίτσες στις κοπέλες του μαμυ.....!!!!!

Δημοσίευση

KAΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!!!!!!:woohoo:

Ο Μαιος μας εφτασε...εμπρος βημα ταχυ,να τον προυπαντισουμε..παιδια στην εξοχη!!!!!:woohoo: :laugh:

Εδω στην Θεσσαλονικουλα μας εχει συννεφια,μαλλον για καμμια ανθοεκθεση το βλεπω.... να παω να πιασω τον Μαη!!!:P

Δημοσίευση

Καλό μήνα σε όλες μας!!!

Κι εγώ μέσα σήμερα αλλά με ψήσιμο στα κάρβουνα στο μπαλκόνι και φύτεμα λουλουδιών σε γλαστρούλες!!!

Ελενίτσα μου σε καταλαβαίνω...Χάλια ο καιρός στην πατρίδα:( Αλλά οι τρελές οι αδερφές μου την έκαναν με την παρέα τους για τις Καστανιές φτιάχνοντας διάφορες πατέντες για να καλυφθούν απο τη βροχή!

Αλλά εσύ δεν είσαι για τέτοια πειράματα στην κατάστασή σου!Πάτε με τον αντρούλη σου καμιά βολτίτσα με το αυτοκίνητο να ξεφύγεις λίγο και θα δεις που θα φτιάξει η διάθεσή σου βλέποντας οτι οι περισσότεροι τρελοσυμπατριώτες μου θα έχουν κάνει κατάληψη σε Καστανιές και Φράγμα άσχετα απο τον καιρό :P !!!ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Αντε και του χρόνου όλες μας να έχουμε μωράκια είτε στην αγκαλιά είτε στην κοιλίτσα μας!!!

Φιλάκια!

Δημοσίευση

Καλο μηνα Καλη πρωτομαγια σε ολα τα κοριτσια του mammyland

Εμεις ξυπνησαμε πριν απο καμοια ωρα (Χουζουρεψαμε και κανα 2ωρο στο κρεββατι):P και τωρα προσπαθουμε και εγω και ο αντρας μου να ξεκολλησουμε απο τον υπολογιστη αν και εδω που μενω εχει αρκετα καλη μερα!!!!

Δημοσίευση

Καλό μήνα και καλή πρωτομαγιά! Ο Μάης, να φέρει πολλά σποράκια στις κοπέλες που είναι στην προσπάθεια, καλή συνέχεια σε μας τις εγκυούλες και πολλή πολλή υγεία σε όλους!! Και στις μαμάδες ότι επιθυμούν για τα παιδάκια τους...

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια!!!:laugh: Μακάρι ο Μαιος ,ο μήνας των λουλουδιών,της άνοιξης αλλά και της δημιουργίας ζωής,να φέρει πολλά μωράκια στις γυναίκες που τα περιμένουν!:P

Να είναι ο πιο υπέροχος,ο πιο λουλουδένιος μηνας για όλους!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!:laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...