Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

να βρε κοριτσι;α μη με βρισετε!!! ξερετε τι σκεφτηκα παλι???? τη δευτερα εχω κανονισει να παω στο γιατρο για τεστ παπ και υπερηχο,ετσι για ελεγχο! ΑΝ...λεω ΑΝ εχει γινει συλληψη(γιατι ειχα και καλη ψυχολογια αυτο το μηνα), υπαρχει περιπτωση με το τεστ παπ και τον υπερηχο και τελοσπαντων με οτι μου κανει ο γυναικολογος να μου κανει καμια ζημια στο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ σπορακι???????????? :ohmy:

Δημοσίευση

Όχι βρε ζουζούνι!!!

Ίσα ίσα που με τον υπέρηχο μπορεί να το δει το σποράκι σου μεσα στη μήτρα, αλλιώς αν είναι ακόμα μέσα στη σάλπιγγα δεν σου το αγγίζει κάν, δεν περνάει μέχρι εκεί το ματσουκάκι του υπέρηχου.

Και όσο για το ΠΑΠ, είμαι σχεδόν σίγουρη πως ούτε και αυτό ενοχλεί, αλλά καλού κακού ρώτα και το γιατρό σου.

Μην μου αγχώνεσαι!!! Μακάρι να δεις στην οθόνη του ιατρείου ένα "φασολάκι" καρφιτσωμένο στη μήτρα σου!!! χι χι χι!!! :kiss:

Δημοσίευση

Όχι όχι!! Δε φαίνεται στη σάλπιγγα, γιατί δε μπαίνει εκεί το εργαλείο, με την καλή την έννοια!! χι χι

Περίμενε όμως, μιλάμε πάντα για κολπικό υπέρηχο, ναι??

Αυτός βλέπει μήτρα και ωοθηκούλες...

Καλή καλή καλή επιτυχία!!

Δημοσίευση

ναι ναι για κολπικο υπερηχο λεμε!!! με το εργαλειο(με την καλη εννοια!!)

οποτε δεν θα το δει ετσι και εχει γινει συλληψη μεχρι εκεινη την ωρα ε?????? οχι τιποτα αλλο,να γλιτωναμε τεστ,χοριακες κτλ!!!

και εδω κολαει το τραγουδι....και ας με λενε τρεληηηηηηηηη σαγαπαω πολυ και σε νοιαζομαι!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Με τον κολπικό υπέρηχο θα δει αν είσαι έγκυος ή όχι, ακόμη και έγκυος να είσαι θα σου κάνει τεστ παπ, δεν επηρεάζει τίποτα. Εγώ δλδ όταν πήγα στον γιατρό λόγω κύησης μου έκανε και τεστ παπ.:)

Ευχάριστα αποτελέσματα....:):kiss:

Δημοσίευση

Δεν νομίζω πως θα επηρεαστεί, αν έχει προκύψει σποράκι που το εύχομαι ολόψυχα!! Αλλά καλού κακού ενημέρωσε τον γυναικολόγο ότι κάνετε ελεύθερα κι αν υπάρχει πρόβλημα και θα σου πει πιο σίγουρα!!

Κοριτσάρα, κλείνω τώρα γιατί φεύγω για Αθήνα και θα ξαναμπώ το απόγευμα!! Φιλάκια!!

Δημοσίευση

Δεν νομίζω πως θα επηρεαστεί, αν έχει προκύψει σποράκι που το εύχομαι ολόψυχα!! Αλλά καλού κακού ενημέρωσε τον γυναικολόγο ότι κάνετε ελεύθερα κι αν υπάρχει πρόβλημα και θα σου πει πιο σίγουρα!!

Κοριτσάρα, κλείνω τώρα γιατί φεύγω για Αθήνα και θα ξαναμπώ το απόγευμα!! Φιλάκια!!

Δημοσίευση

Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα μικρουλα μου... αλλα εσυ ενημερωσε τον γιατρο σου...!!! Παντως αν ειναι πολυ προσφατο δεν νομιζω να φανει ακομα... δεν ξερω κιολας... μπορει να λεω και βλακειες...:P

Δημοσίευση

Καλή μου μην αγχώνεσαι, αν είσαι έγκυος θα φανεί ο σάκος εφόσον είναι νωρίς. Δεν υπάρχει πρόβλημα, έτσι κ αλλιώς και έγκυος όταν είσαι κολπικά σε εξετάζει τις πρώτες φορές. Μην ανησυχείς!!

Με τα καλύτερα νέα σου εύχομαι να γυρίσεις από τον γιατρό!

Δημοσίευση

Mikroultsa ντοντ γουόρι ατ ολ! ;)

Εγώ έγκυος 7 εβδομάδων έκανα το ΠΑΠ. Είχα να κάνω 2 χρόνια και με αφορμή την εγκυμοσύνη μου έκανε ένα ο γιατρός να βρίσκεται!:P

Μου έκανε και καλλιέργεια τραχηλικού κι επειδή βρέθηκα θετική στο μυκόπλασμα, πήρα αντιβίωση και μου ξαναπήρε δείγμα από τον τράχηλο όντας σχεδόν 10 εβδομάδων. Και πάλι δεν πείραζε. Μου είπε όμως ότι δεν θα ξανακάνουμε (για να παρακολουθήσουμε το μυκόπλασμα -αν το ξέκανα :P -) γιατί από κει και πέρα δεν κάνει να σκαλίζουμε την έγκυο εκεί κάτω.

Άρα στην περίπτωσή σου (που αν είσαι έγκυος -ΜΑΚΑΡΙ- είσαι στην πολύ αρχή) το ΠΑΠ όχι μόνο δεν πειράζει, αλλά είναι και επιβεβλημένο εφόσον δεν έχεις κάνει τον τελευταίο χρόνο.

Καλά αποτελέσματα!!!!!!!!!!!!! :cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...