Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια,ηθελα να σας γραψω για την εμπειρια μου στην πρωτη γυναικολογο που πηγα,επειδη λοπον δεν ηθελα να πω κατι στη μανα μου και κυριως να μην παω στο δικο της γυναικολογο,ανοιξα το χρυσο οδηγο και βρηκα μια κοντα μου,μου εκανε τεστ παπ και μου ειπε τελικα οτι εχω τραχηλιτιδα και ενα σωρο αλλα,τρομαξα αλλα δεν ειχα τιποτα,με ειχε κοροιδεψει γιατι πηραμε στο εργαστηριο και μας ειπαν οτι ειμαι μια χαρα και απορησαν,περιττονα πω ποσα λεφτα μου πηρε απο την εξεταση στο υπερπολυτελες ιατρειο της:angry:

Δημοσίευση

δεν μιλησαμε μαζι της,θελαμε να το ξεχασουμε,κακως βεβαια,με κασετοφωνακι επρεπε να παμε σαν τον ευαγγελατο,ευτυχως που δεν πηρα και τη θεραπεια τσαμπα,ενα σωρο φαρμακα μου εδωσε,δεν ξερω ομως κατα ποσο μπορουσε να πει εγω δεν σας ειπα οτι εχετε κατι αφου στο τεστ δεν εγραφε κατι

Δημοσίευση

Pink mou agapi mou...

Etsi kanoun oi perisoteroi re gmt...

Prepei na exoume ta matia mas 14...

Kalitera na pas kapou pou ksereis oti pigen kapios dikos sou anthrwpos kai itan euxaristimenos...

Egw re agapi mou stin prwti mou egkumwsini eixa paei se ena gunaikologo pou den gnwriza,,,

Lipon tou lew giatre nwmizw eimai egkuws wmos vlepw 2 mines kai periodo...

Mou eipen ela na se eksetasw me eksetazei mou leei...

Aurio prwin prwin na se edw kai to mwraki sou den einai kala...

Prepei na se kanw apovoli den megalwnei swsta einai mikro...

Arxisa klama...

To lew stin mama mou...

Kai erxetai i mama mou kai mou leei tha pame sto nosokomeio twra...

Pigennoume me eksetazoun kai ola itan mia xara...

Kai tora exw ena ugeiestato agoraki...

Eides ti kanoun oi perissoteroi gia to xrima...

Itan na mou skwtosei ton kwnstantino mou o AXRISTOS...

Exe ta matia sou anixta pantote...

Kai na perneis panta deuteres gnwmes...

Filia...

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΕΓΩ! ΩΡΑΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ! ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ? ΣΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ? ΑΝ Κ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ.... Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ! ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΖΕΙ! ΡΙΝΚ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ? ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΗΣ.... ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.... ΓΙΑ ΖΩΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ !

Δημοσίευση

Έχουν ξεφύγει τελείως!Οι περισσότεροι είναι υπόδουλοι του χρήματος! Ξεχνάνε ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπους! Εγώ θα την έπαιρνα και θα τις έλεγα όλη την αλήθεια και θα τις έλεγα ότι θα τις έκανα τρελή δυσφήμηση!!

Pink μου, μην στενοωριέσαι! Αφού τέλος καλό όλα καλά... μην σκας! Πάντως και εγώ θα σε συμβούλευα την επόμενη φορά να πας σε κάποιον που να έχει ήδη πάει κάποιος γνωστός σου, ή με την μητέρα σου γιατί εκεί κολώνουν οι γιατροί! Σκέφτονται ότι δεν θα παραμυθιαστεί εύκολα μια μητέρα!! Εγώ πάντα έτσι έκανα! Κι ο πρώτος μου γιατρός μας είχε βγάλει αυτή την εντύπωση! Ότι τον κυριεύε το χρήμα!!

Δημοσίευση

τωρα φυσικα εχω αλλαξει γιατρο,κι αυτο το επαθα 17 χρονων,φανταστειτε το σοκ,μου εκανε και κολπικο υπερηχο που αργοτερα εμαθα οτι δεν χρειαζεται σε τετοια ηλικια,μονο και μονο για να τα αρπαξει

  • Απαντήσεις

    • Χαχα ωραία τα unicorn babies ✨🌸 Λοιπόν εδώ η μικρή 2μηνων + κάτι ημερών πια, τη νύχτα είναι όπως ήταν ο δικός σας! 2-3 αφυπνίσεις και γενικά καλά πάει για την ώρα.  Το θέμα είναι την ημέρα που θα πρέπει να δοκιμάζω διάφορα για να κάνει τα naps της και ότι πλέον παρατηρήσαμε ότι για να την πάρει ο ύπνος ξεσπάει για κάποια ώρα σε κλάμα. Ενδεχομένως να περνάει και το λεγόμενο purple crying τώρα γιατί πραγματικά γίνεται μελιτζανι όταν κλαίει 😟😅. Το βράδυ μπορεί να ξεκινήσω τη διαδικασία με θηλασμό χαλάρωση στο κρεβάτι κατά τις 8 και τελικά να την πάρει με τα κλάματα κλπ στις 9+ με 10 ο ύπνος μια και καλή. Πρόγραμμα εννοείται στη φάση που είμαστε δεν παίζει αλλά φροντίζουμε χαμηλά φώτα από τις 6 και μετά και απλά φροντίζω το πρωί μέχρι τις 8+ να χει σηκωθεί για την ημέρα να θηλάσει και να κάνει το πρώτο nap της μέρας. Από τον 4ο και μετά θα βάλω κανονικά πρόγραμμα αν και με το sleep regression δεν ξέρω πως θα πάει.  Είναι πολύ κουραστικό αυτό με το κλάμα πάντως, δηλαδή ακούω κάτι φίλες να λένε ότι το μωρό τους νυσταζε και απλά κοιμόταν, και μου φαίνεται εξωπραγματικό! Εμείς παλεύουμε για να κοιμηθεί με όσο λιγότερο δράμα γίνεται 🤣 Αλλά και πάλι ελπίζω πως θα αλλάξει αυτό! 
    • Ααα οκ γιατί έχω είχα κανει μια φορά μετά την καμπύλη ζαχαρου άλλη μέρα όμως και έκανα μια μικρή  πήγα στο μικροβιολογικό έδωσα αίμα νηστείας και μετά ήπια ένα ποτήρι γάλα έφαγα 2 φρυγανιές και μετά στην ώρα ξανά έδωσα αίμα και έφυγα νομίζω κάτι παρόμοιο σου έκανε 
    • Έτσι τη λένε απλώς.. επειδή γντ νωρίτερα...κανονική είναι 
    • Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις! ♥️ Έτσι είναι το μωράκι συνεχώς αλλάζει, (πέρα από το κλάμα που παραμένει το ίδιο χαχαχα, αλλά κι αυτό θα αλλάξει πιστεύω).  Όσον αφορά το μπιμπερο, επειδή έφτασα σε σημείο υπερκόπωσης από την κούραση και το 24/7 ενασχοληση με τη μπέμπα που έχει τα ζόρια της η γλυκουλα κι η οποία είναι ολημερίς σχεδόν πάνω μου, είπα να το εισαγουμε πάλι ακόμη και φόρμουλα μια φορά τη μέρα ώστε να το μάθει και να μπορώ να ξεκουραστώ λίγο ή αν λειψω να μην το έχω άγχος ότι θα πεινάσει και θα ξεσηκώσει τον κόσμο. Από την άλλη ξέρω ότι οσο περνα ο καιρός θα αντέχει λίγο παραπάνω και θα ηρεμήσει κάπως γενικώς (ελπίζω δηλαδή 😅)  Ο θηλασμός μου έχει εδραιωθεί όλα οκ είναι. Αν τώρα δεν θελήσει ποτε μπιμπερο οκ θα το αποδεχτώ κι αν χρειαστεί άμεσα υπάρχει και η λύση με σύριγγα και έτσι κι αλλιως μετά θα μπορεί να πίνει και σε ποτήρι όταν θα μπούνε οι τροφές. 
    • Καλά αποτελέσματα να έχεις στειλε μας όταν τα πάρεις  είπες έκανες μια μικρή πως την έκανες εσύ ;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...