Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΠΩΣ ΠΑΤΕ? ΕΓΩ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ! ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΥΡΙΣΕΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΜΩΣ! ΑΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΩ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ! ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ? ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ!

• Απαντήσεις 169
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Θα μα θει καντινου μου! Ξερεις εσυ κανεναν μεγαλο να τα κανει πανω του?:silly: πιφ! Αγοραστε βρακακια με αγαπημενους ηρωες! Εμεις ειχαμε παρει με τη Χιονατη που ειναι η αγαπημενη της και της ελεγα "προσεχε μην την κατουρησεις γιατι θα βρωμαει!" :blink: Θελει καθε 45 λεπτα να την καθιζεις στο γιογιο και που θα παει? θα κανει και εκει μεσα. Αληθεια εκανε εστω και μια φορα πιπι της η κακα στη λεκανη η το γιο γιο?

Δημοσίευση

Καλημέρα!Έχω και εγώ ένα κοριτσάκι που κλείνει τον Αύγουστο τα 3. Προσπαθήσαμε πέρσι να μάθουμε αλλά είχάμε διαρκώς ατυχήματα και είπαμε να το αφήσουμε. Φέτος μέσα σε μία εβδομάδα έμαθε, τις βγάλαμε την πάνα τις εξηγήσαμε ότι πρέπει να πηγαίνει στο γιογιο, της το υπενθυμίζαμε κάποιες φορές, είχε δύο τρία ατυχήματα τις πρώτες δυο μέρες και ξαφνικά μια μέρα την βρήκαμε στο γιογιό να έχει κατεβάσει το βρακάκι της και να τα κάνει!Χωρίς να μας το πει καν. Όταν είναι έτοιμο το παιδί, είναι πολύ εύκολο. Θα σου πρότεινα να αφήσεις το παιδάκι με ένα βρακάκι, και λογικά στην ηλικία που είναι θα είναι έτοιμο. Αν βέβαια δεις ότι δυσκολεύεται μην το πιέσεις άστο 1-2 μήνες, μέχρι να φθινοπωριάσεις έχεις χρόνο. Και οποσδήποτε δεν θέλει μάλωμα σε περίπτωση ατυχημάτων. Μην ανησυχείς είναι πιο εύκολο από όσο νομίζουμε!Καλή επιτυχία!

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσάκια μου!Και εμείς καλά πάμε. Βέβαια θέλουμε δουλειά ακόμα. Όταν τον αφήνω γυμνό πάει κατευθείαν τουαλέτα και κάνει τσισα. Όταν θέλει όμως να κάνει κακά του μου ζητάει πάνα. Επίσης ένα άλλο είναι ότι όταν του βάζω βρακάκι τα κάνει επάνω του. Οπότε δεν μπορώ να προχωρήσω στην επόμενη φάση έτσι ώστε να μην φοράμε πάνα και εκτός σπιτιού. Για πείτε καμιά ιδέα. Η να τον αφήσω ακόμα να εμπεδώσει αυτά που έχει μάθει μέχρι ώρας?

Δημοσίευση

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ. ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ 5 ΜΕ 6 ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια.Εμενα ο γιος μου ειναι 2 χρονων αλλα απο 18 μηνων αν τον εβαζα στο γιο γιο κατουρουσε.Εδω και μια εβδομαδα ξεκινησα μαζι με την πεθερα μου που τον κραταει οσο δουλευω να τον καθαρισουμε.Στην αρχη ειχαμε ατυχηματα αλλα πλεον αμα θελει να κατουρησει κατεβαζει το βρακι του αλλα τα κανει οπου να ναι εκτος αν τον δω και τον πω να παει στο γιο γιο του.Τα κακα ακομα δεν τα λεει μονο αν το καταλαβουμε εμεις.Το θεμα ειναι οτι δεν θελει να φοραει pampers οταν θα παει για υπνο και δεν μπορω να τον αφησω ετσι γιατι δεν θελω να μου κατουρησει το στρωμα και οσο για υποστρωμα,εχει το συνηθειο να βγαζει το σεντονι απο κατω.Τι να τον κανω;

Δημοσίευση

Τωρα το καλοκαιρι κοριτσια ειναι ιδανικη εποχη για εκπαιδευση τουαλετας:laugh: αντιμετωπιζονται καλυτερα τα ατυχηματα τωρα που δεν υπαρχουν χαλια στο σπιτι:laugh: Οι γιατροι λενε πως καταλαβαινεις αν το παιδι ειναι ετοιμο,εαν μπορει να ανεβοκατεβαινει σκαλες χωρις βοηθεια,μονο του,τοτε ειναι σε θεση να ελεγχει τους σφιγκτηρες του και μπορει να κρατηθει!Να θυμομαστε πως παντα χαιρομαστε και δειχνουμε μεγαλη επιδοκιμασια οταν κανουν την αναγκη τους στη λεκανη και επισης δεν μαλωνουμε ποτε εαν συμβει ατυχημα...:laugh: καλη επιτυχια ;)

Δημοσίευση

AX, ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΚΑΚΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ! ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ! ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ! ΜΑΚΑΡΙ! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΙΑ!

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ! ΑΧ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΓΟΛΓΟΘΑΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΠΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΩ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

Δημοσίευση

Καντινου μου ποσο ειναι η κορη σου 14 μηνων?στο χαρακακι λες 4 :laugh:

Αλλα και 14 μηνων μικρο ειναι για να καθαρισει,μην περιμενεις πολλα απ τη μπεμπα σου,βεβαια εξαρταται κι απο το παιδι παντα γιατι καθε παιδακι αντιδρα διαφορετικα,αλλα καλυτερα να μην την πιεσεις την κουκλιτσα σου,μεχρι το Σεπτεμβρη πιστευω θαχει καθαρισει μονη της:)

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια,τι κανετε;Εμεις με το θεμα τουαλετα τα παμε καλα αλλα εχουμε προβλημα με την ωρα του υπνου!Χθες το μεσημερι τον εβαλα για υπνο με το παμπερς και οταν πηγα μετα απο λιγο να δω τι κανει δεν θα το πιστεψετε τι αντικρυσα!Ειχε βγαλει το σεντονι,το ειχε πεταξει κατω μαζι με το μαξιλαρι του ειχε βγαλει το παμπερς και ειχε κανει κακα του πανω στο στρωμα!Επαθα σοκ!Τα ειχε πατησει τα ειχε πιασει με τα χερια του και γεμισε ολη την παντα του αλλα το σεντονι του δεν ηθελε να το λερωσει!Επλενα μεσημεριατικα στρωματα!Δεν το θελει καθολου το παμπερς αλλα αν δεν ειμαστε εκει να τον δουμε οτι κατεβαζει το βρακι του δεν μας λεει τιποτα!Τι να κανω;

Δημοσίευση

Αχ βρε lemon μου!Δυστυχώς ειναι κι αυτα μεσα στο πρόγραμμα!Πως ηταν η αντίδρασή του?Εμένα οταν το ειχε κάνει ειχε σιχαθεί και δεν το ξανάκανε. Τουλαχιστον την δεύτερη φορά που του έφυγαν δεν πασαλείφτηκε!:P :P Υπομονή!

Δημοσίευση

Υβοννη έγραψε:

Καντινου μου ποσο ειναι η κορη σου 14 μηνων?στο χαρακακι λες 4 :laugh:

Αλλα και 14 μηνων μικρο ειναι για να καθαρισει,μην περιμενεις πολλα απ τη μπεμπα σου,βεβαια εξαρταται κι απο το παιδι παντα γιατι καθε παιδακι αντιδρα διαφορετικα,αλλα καλυτερα να μην την πιεσεις την κουκλιτσα σου,μεχρι το Σεπτεμβρη πιστευω θαχει καθαρισει μονη της:)

ΥΒΟΝΝΗ ΜΟΥ, ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ! ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ 4,5 ΜΗΝΩΝ.
Δημοσίευση

lemon έγραψε:

Γεια σας κοριτσια,τι κανετε;Εμεις με το θεμα τουαλετα τα παμε καλα αλλα εχουμε προβλημα με την ωρα του υπνου!Χθες το μεσημερι τον εβαλα για υπνο με το παμπερς και οταν πηγα μετα απο λιγο να δω τι κανει δεν θα το πιστεψετε τι αντικρυσα!Ειχε βγαλει το σεντονι,το ειχε πεταξει κατω μαζι με το μαξιλαρι του ειχε βγαλει το παμπερς και ειχε κανει κακα του πανω στο στρωμα!Επαθα σοκ!Τα ειχε πατησει τα ειχε πιασει με τα χερια του και γεμισε ολη την παντα του αλλα το σεντονι του δεν ηθελε να το λερωσει!Επλενα μεσημεριατικα στρωματα!Δεν το θελει καθολου το παμπερς αλλα αν δεν ειμαστε εκει να τον δουμε οτι κατεβαζει το βρακι του δεν μας λεει τιποτα!Τι να κανω;
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΛΕΡΩΣΕ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΤΟΥ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΕ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥ. ΜΙΑ, ΔΥΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΣΕ. ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!
Δημοσίευση

lemon έγραψε:

:laugh: Μεσα στο προγραμμα ειναι κι αυτα ..:laugh: Ειχα πει εγω στον ανηψιο μου που ηταν 2 χρ προσεξε αμα θελεις τσισα να ερθεις να μου το πεις,ε..μετα απο λιγο με φωναξε μεσα στο κρεββατι οπου επαιζε ξεβρακωτος[ετσι ηθελε],και ειδα την ιδια κατασταση με σενα:blink:κι οταν του ειπα γιατι αγαπη μου δεν ειπες τιποτα,μου λεει-δεν εκανα τσισα,κακα εκανα-!!!!!!!:laugh:

Σου λεει δεν μου ειπε η θεια για κακα....;) :laugh:

Υπομονη και χαλαρα,θα το κανουν οταν ειναι ετοιμα!:)

Δημοσίευση

Καταλαβε οτι αυτο που εκανε ηταν κακο αλλα δεν εκανε και τιποτα διαφορετικο.Το βραδυ που τον πηγα για υπνο δεν ηθελε να ξαπλωσει γιατι νομιζε οτι ειχε ακομα κακα το στρωμα του!Ευχομαι να μην το ξανακανει!

Δημοσίευση

Υβοννη εισαι φοβερη!Οντως αυτο δεν το σκεφτηκα!Αμα θελει τσισα του παει μονος του στο γιο γιο κατεβαζει το βρακακι του και μια χαρα!Με τα κακα παντα ειχαμε ενα προβλημα.Του ειπα τωρα να φωναζει την μαμα η τον μπαμπα για να του φερνουμε το γιο γιο και οντως σημερα το εκανε αλλα για τσισα του.Κακα δεν εκανε καθολου σημερα και πιστευω οτι ειναι λογω οτι δεν ξερει πως να το πει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...