Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αγγελική μου επαθα πλακα με το ροζ παπουτσακι...τι χαριτωμένο που ειναι? Με το καό η βαφτιση της κορούλας σου..ελπίζω να κλαψει λίγο εω΄ς καθόλου...Να περασετε καλα κ να μας πεις τις λεπτομερειες...

Υ.Γ.//// κ εσενα sweety να σου ζησει...με το καλό να αποκτήσει το ονοματάκι...σιδερένιο να ειναι....

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ:kiss:

Δημοσίευση

ειναι ολα φανταστικά. Μπραβο και για το στιχάκι. Μου ηρθαν κ εμενα τα προσκλητηρια για την μπουρμπουληθρα αν και η βαφτιση ειναι 14 Ιουνίου κ ετσι εχω ακομα καιροοοοοο. Με το καλο να παρει τ ονοματάκι της

Δημοσίευση

αγγελικη τι να πω....ΤΕΛΕΙΟ ειναι και το στιχακι πετυχημενο!!!!

εγω τωρα ξεκιναω ερευνα αγορας για μπομπονιερες και προσκλησεις και το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο ευτυχως που ειστε κι εσεις να παιρνουμε καμια ιδεα εμεις οι υπολοιπες:laugh:

Δημοσίευση

AGGELIKI LEFKADA έγραψε:

Κορίτσια σήμερα πείρα τα προσκλητήρια της σβουρίτσας μου

Μέσα στο πράσινο έχει καραμελίτσες

PROSKLITIRIO.JPG

AGGELIKI είναι πραγματικά πανέμορφο προσκλητήριο!!! :cheer:

Ούτε κι εγώ έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο και μου άρεσε επίσης που έβαλες και την προσωπική σου πινελιά με το κειμενάκι!!! :)

Με το καλό η βάπτιση! Εύχομαι να είναι μια υπέροχη μέρα!!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Τι τελεια μπομπονιερα και πολυ προτοτυπη(βαλε καμια πενηνταρια παραπανω, προβλεπω να μη σου μενει ουτε για ενθυμιο):P Τρεις τρεις θα τις περνουν! Οσο για το προσκλυτηριο δε θα πω πολλα μια λεξη μονο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, και τι χαμογελο η κουκλιτσα σου!!! Να 'ναι καλοτυχο το κοριτσακι σου παντα υγεια ευτυχια και αγαπη στην οικογενεια σου. Φιλακια πολλα:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...