Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΡΑΓΑΔΕΣ ΣΤΟΝ 8ο????

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 8ο ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ!

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΡΑΓΑΔΕΣ,ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΣΑΛΕΙΒΟΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΑ ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΟΣ,ΜΕ ΚΡΕΜΕΣ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΚΛΠ...ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΥΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΧΛΥΑΡΑ ΝΤΟΥΖ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΠΑΛΙ..Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΣ IOANNOYLI(ΒΛΕΠΕ ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΜΑ ΤΙ ΚΟΙΛΙΑ) ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ,ΟΧΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ(ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ...)..ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ Η ΟΥΡΑ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ??????????ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΑΓΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 7ο - 8ο ΜΗΝΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aχ δε θελω να σε απογοητευσω ομως εγω εκανα καποιες ραγαδες την 37η εβδομαδα ενω μεχρι πριν δεν ειχα ουτε μια!

Εκει που νομιζα οτι δε θα κανω αλλες ξαφνικα εμφανιστηκαν περισσοτερες μετα τη γεννα!

Ολα ειναι θεμα δερματος!

Αν εχεις την προδιαθεση θα κανεις!

αχ και εγω θα σε απογοητευσω αλλα οι κρεμες πιστευω δεν κανουν τιποτα.....εγω γεννησα την 40 εβδομαδα ....μεχρι την 38 πολυ λιγες εως καθολου....με το γεννησα εβγαλα....οχι πολλες αλλα περισσοτερες απο οτι τις σαραντα εβδομαδες εγκυμοσυνης.....και θα συμφωνησω με την νατασσα οτι ειναι θεμα προδιαθεσης του σωματος.....

μια φιλη μου απο την 37 και μετα που γεννησε ,αστα δραμα ...δεν φαινεται κοιλια ολο ραγαδες γεμισε ,και ειναι και αδυνατη....ενω η κουμπαρα μου δεν εβγαλε τιποτα....αρα θεμα σωματος....φιλακια

Ondws einai thema dermatos.H kouniada mou pou htan poly adynath prin thn egkymosynh den evgale kata th diarkeia alla me to pou gennhse ekane polles.

Egw mpainw ston 7o siga siga kai autes tis meres proektathikan 3 palies ragades pou eixa.De mporoume na to apofygoume dystyxws.Kai gw pasalifomai synexeia asta na pane.

boymamma και εγω εβγαλα παρα πολλες ραγαδες στον 7ο σε σημειο να μην φαινεται η κοιλια μου κ ας πασαλειβομουν ολη μερα.οταν το συζητησα με το γιατρο μου ειπε οτι ειναι η ποιοτητα του δερματος τετοια κ οτι κ να εκανα αυτες θα εβγαιναν!

koritsakia mou kai gw emfanisa ragades prin apo liges meres kai eimai sthn 35 ebdomada:(...panw pou elega oti thn glitwsa tsoup emfanistikan xamila sthn koilia kai exw skasei:angry:

bazw 2 fores thn mera amygdalelaio alla distixos emfanistikan kai me trwei i koilitsa mou poly:S

Αν και απο παλιά διαιτα είχα κάνει ραγαδες στα γόνατα και στους μηρούς,κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν έκανα ούτε μία. Δε ξέρω αν έπαιξε ρόλο το οτι είχα μικρή κοιλίτσα και δεν έβαλα πολλα κιλά(12). Ημουν σίγουρη οτι θα κάνω ραγαδες και εβαζα κρέμες και λάδια απο τον 3ο αλλα τελικά τη γλίτωσα!Ούτε μία!

boymamma με το καλό να φέρεις στον κόσμο το μωράκι σου!!!

Θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα κορίτσια ότι είναι κυρίως θέμα δέρματος. Παλαιότερα, στην εφηβεία, είχα κάποια στιγμή χάσει απότομα κιλά και είχα κάνει ραγάδες στους μηρούς. Όταν έμεινα έγκυος πρόσεχα πολύ με τις κρέμες γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα εμφάνιζα νωρίς. Μέχρι να μπω στον ένατο δεν είχα καθόλου και ούτε κι εγώ η ίδια δεν το πίστευα!!! :ohmy:

Όταν όμως μπήκα στον ένατο, ξαφνικά, μέσα σε λίγα μόνο 24ωρα έκανα αρκετές στην κοιλιά μου. Ήταν απίστευτο το πόσο ξαφνικά συνέβει!!! Και είχα πάρει συνολικά μόνον 10 κιλά.

Δεν με πείραξε ιδιαίτερα πάντως γιατί σκεφτόμουν το κοριτσάκι μου και πως θα είναι εκείνο πιο άνετα μέσα μου!!! :)

Μην σε αγχώνει αυτό. Σε περίπτωση που κάνεις, κάτι που απεύχομαι, σκέψου πως αφού με το καλό γεννήσεις και επιστρέφοντας σιγά σιγά στα κιλά σου θα είναι όλο και λιγότερο ορατές! Με τον καιρό σταδιακά λευκαίνουν. Η λίγη γυμναστική επίσης βοηθάει πάρα πολύ!!!

Σου εύχομαι να μην εμφανίσεις ούτε μία!!! ;)

:kiss:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ boymamma!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ!!!! ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ:( ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ:S ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ Κ ΤΣΙΤΩΣΕ Η ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ:angry::angry: ΕΔΩ Κ 3 ΜΗΝΕΣ ΒΑΖΩ ΠΑΛΙ ΚΡΕΜΕΣ Κ.Τ.Λ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ:(

Boymamma mou agapi mou...

Eimaste mazi agapi mou...

Oute egw exw kanei ragades mexri stigmis...

Kai euxwme na min vgalw...

Sou euxwme kai sena agapi mou na min vgaleis...

Kai ola ta kalitera apo mena...

Stin prwti mou egkumwsini eixa vgalei liges wmos exoune fugei pistepse me...

Filia agapi mou...

BOYMAMMA , ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΛΑ.

ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΕΣΚΑΣΑΝ ΜΥΤΗ.

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ......

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...(ΤΙ ΓΛΥΚΟ)

ΣΑΦΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ,ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....

ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....

ΑΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ...

ΟΥΦΦΦ....!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Α,ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΟΤΥΣ ΓΚΟΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΩΜΑ,ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΘΟΣ 3 ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΜΠΥΛΕΣ...

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ???

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕ ΞΑΝΑΚΑΝΑ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...!!!!

BOYMAMMA, ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 31η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΡΑΓΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ... ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΩ ? ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ... ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΣ ΒΓΑΛΩ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ... ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ...

ΑΑΧΧ ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΠΛΕΟΝ ... ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ... ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ?

Δεν θέλω να σε απογοητέψω αλλά εγώ έκανα 1 εβδομάδα πριν γεννήσω. Μέχρι τότε ήμουνα μέσα στην καλή χαρά που δεν είχα κάνει και ξαφνικά στις 36 εβδομάδες είδα την πρώτη. Εύχομαι εσύ να είσαι πιο τυχερή και να μην δείς καμία.

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΡΑΓΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ????

ΠΑΝΤΩΣ LOVIE ΜΟΥ , ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ....

ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

αχ κοριτσακι!

Οι ραγαδες μου ειναι χαμηλα κατω απο τον αφαλο ευτυχως και συγκεντρωνονται σε ενα σημειο!

Δεν παυουν ομως να ειναι ραγαδες!

Με την κρεμα αυτη που βαζω παντως ειδα διαφορα και ακομη εχω μελλον να τη φορεσω!!!!!!!!!

boymama απ την δικη μου εμπειρα θα σου πω οτι ενω σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου πασαλειβόμουν και γω μα λάδια..εβαζα baby oil πάντα μετα απο καθε ντους και μετα 2 φορες την μερα κρεμα για τις ραγαδες..με το πυ γεννησα εβγαλα!!!!οπώτε ειναι θεμα σωματος οπως λενε

• 4 weeks later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. Μ΄ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΤΗΝ 31Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ... ΡΑΓΑΔΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ... ΕΧΩ ΜΕΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ!!

Koritsara mou de thelo na se apogoiteuso alla k ego xairomoun. Ekana ragades stin 38i evdomada (1 apo deksia k mia apo aristera) kai meta ti genna "skistike" k i koilitsa mou mprosta. Exo alles 3-4 ragades naaaaaaa me to simpathio kiolas. MAKARI na min kaneis oute misi.

Alla olokliro moro tha vgaleis, oi ragades einai to ligotero, ola kala na pane.

μια απο τα ιδια και εγω θα σου πω...κλαψ κλαψ!!!

καπου σε αυτον τον μηνα κυησης εβγαλα και εγω τις δικες μου!!και τις εχω ακομα ενθυμιο!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...