Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑΣ.ΧΑΡΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ,Ε;;ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΩΝΩ.ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 27 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΕΣΥ;

Δημοσίευση

ΑΛΗΘΕΙΑ,ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ;ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ;ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ;ΑΠΛΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΝΙΩΘΩ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΛΑΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!

Δημοσίευση

Τον ρώτησα πώς κάθεται γιατί νιώθω φοβερή πίεση στο διάφραγμα και μουδιάζω και νόμιζα ότι ήταν τα πόδια της αλλά είναι το κεφάλι της τελικά. Κάθεται όρθια προς το παρόν η κυρία :) Έχουμε ακόμη χρόνο για να πάρουν θέση μην ανησυχείς.... Εμένα ο γιατρός μου είναι στο ΙΑΣΩ, οπότε εκεί θα γεννήσω.

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΟΣΟ ΒΑΡΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΟΠΟΤΕ...

Δημοσίευση

Μπράβο m4ril0u!Με το καλό! Εμένα ο μπόμπιρας είναι με το κεφάλι προς τα κάτω εδώ κι αρκετό καιρό! Η κοιλιά μου έχει περιέργο σχήμα! Γέρνει προς τα δεξία χαμηλα και ψηλά από τ'αριστερά! Πρέπει να έχει κάτσει λοξά!! :laugh: :laugh: :laugh: Και κουνιέται συνέχεια!! Είμαι στην 25η εβδομάδα ακριβώς σήμερα! litaki , με το καλό και σε σένα!!

Δημοσίευση

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ DALIA MOY!ΠΗΡΕ ΚΙΟΛΑΣ ΘΕΣΗ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ;ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ.ΑΡΑ,ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΑΠΛΩΣ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ;ΕΜΕΝΑ ΝΑΙ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.

Δημοσίευση

μπραβο συγχαρητηρια, τι μωρακλα θα βγαλεις; αυτο δεν ειναι φασολακι ποια γιγαντας φασολι ειναι χαχα!! με το καλο και με εναν πονο να γεννησεις το στρουμπουλο μωρακι γιατι σιγουρα στρουμπουλο θα βγει μπραβοοο!!!:cheer:

Δημοσίευση

ΑΧΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ... ΤΟΣΟ ΗΤΑΝ Κ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ... ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...ΑΛΛΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ 33 ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ... 3800 ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ... ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ...ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΚΑΚΩΜΕΝΗ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΘΗΡΙΑΚΙΑ ΤΕΛΙΚΑ..ΧΙΧΙΙΧ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...