Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κουκλιτσα μου,εγω θα σου πω τη γνωμη μου.Μην μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια.Ειναι πολυ αγχωτικο κ εξουθενωτικο.

Τα συμπτωματα εγκυμοσυνης,περιοδου κ ωορηξιας ειναι σχεδον ιδια κ μας μπερδευουν παντα.Αυτο που λες μπορει κ να ισχυει.Ομως μπορει κ να εχεις ωορηξια χωρις πονακια η να εισαι εγκυος χωρις πονακια η να εχεις πονακια κ στη μια κ στην αλλη περιπτωση.Η μονη ενδειξη οτι εσαι εγκυος ειναι μονο η καθυστερηση.Σου μιλαω εκ πειρας γιατι κ εγω σε κατι τετοιες αγχωτικες καταστασεις εβαζα τον εαυτο μου κ τι καταφερα;;να σπασουν τα νευρα μου.Χαλαρα....τιποτα αλλο κ οτι ειναι να ερθει..θα ερθει.

Δημοσίευση

anthy με το να προσπαθουμε οχι μονο εσυ αλλα και οι περισσοτερες να βρουμε συπτωματα το μονο που καταφερνουμε ειναι να ανχωνομαστε και να τρεφουμε ψευτικες ελπιδες,,,εγω προσπαθω να μην κοιτω συμπτωματα γιατι καθε μηνα νιωθω διαφορετικα απο τον προηγουμενο και απογοητευομαι χωρις λογω...

αν ειναι να ρθει θε να ρθει....αλλιως θα προσπερασει...

φιλια:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΖΟΥΜΠΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!

ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΘΕΝΩΤΙΚΟ!!!

ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙΤΗΝ ΠΟΡΤΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ! ΦΙΛΙΑ

• Απαντήσεις

• Εγώ μόνο στο πρώτο παιδάκι δυσκολεύτηκα 1,5 χρόνο ειχα λίγο ανεβασμένη την προλακτινη και δεν έκανα καλή ωορρηξία έχω και πολυκυστικες κάνω μεγάλους κύκλους ο γυναικολόγος μου είπε να πάω σε ενδοκρινολόγο βρήκα το θεματάκι με την προλακτινη πήρα αγωγή και βιταμίνες και μετά απο λίγο καιρό που πήρα την αγωγή τα καταφέραμε  Εμένα το λαθος μου ήταν πως περίμενα πάνω από χρόνο ώστε να κάνω έναν ορμονικό έλεγχο αν ειχα ψαχτεί λίγο νωρίτερα δεν θα είχα φάει τόση ταλαιπωρία  Παλιά που είχα ξανά κάνει ορμονικό είχα βρει ότι είχε λίγο θέμα με την προλακτινη αλλά ο τότε γιατρός δεν μου είχε πει πως αν θελήσω να κάνω κάποια στιγμή παιδάκι θα πρέπει να το ρυθμίσω  Μετά τις επομενες 3 φορες που ξανσ έμεινα έγκυος (το ένα δεν προχώρησε) έμεινα από τον πρώτο μήνα προσπαθειών   
    • Πήρα ντεπόν εκείνη την μέρα για να μου περάσει αλλά εμένα δεν με πιάνει συχνά όμως  εγώ ο ιδιώτης που είχα παλιά 14 εβδ έβλεπε φύλο ξεκάθαρα  λογικά στο επόμενο ραντεβού αν έχει και καλή θέση θα το δει 🙂
    • Έχεις δίκιο είναι μεγάλο το οικονομικό όφελος για εξωσωματικες. Θεωρώ ότι και με τη στάση τους σε προτρέπουν να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία.  Σκέψου εμάς μας είχε πει και ο ουρολόγος και ο γυναικολόγος ότι είναι όλα μια χαρά (έχω κάνει και επέμβαση για αφαίρεση πολύποδα οπότε και ο γιατρός είχε γνώση από το ενδομήτριο), οι εξετάσεις όλες μια χαρά, είχα το θέμα με τους ακανονιστους κύκλους, που δεν ήξερα πότε θα κάνω ωορρηξία.  Πήγαμε σε έναν άλλο γιατρό γιατι ήθελα να κάνω μια σαλπιγγογραφια (για να έχουμε ελέγξει όλους τους παράγοντες). Ο γιατρός που ήταν για την εξέταση μας είπε τα χειρότερα ότι πρέπει να δείτε και την εναλλακτική της εξωσωματικής και διάφορα περι ηλικίας (είμαι στα 31) που αρχίζουν και χάνονται τα υγιή ωάρια και μένουν τα κακής ποιότητας και διάφορα τέτοια. Οπότε καταλαβαίνουμε ότι και να μην έχεις θέμα προσπαθούν να σου δημιουργήσουν τέτοια πίεση και άγχος έτσι ώστε να προχωρήσεις. Μπράβο που τα καταφέρατε μόνοι σας, δε σας αγχωσαν με αυτά που σας έλεγαν; 
    • Με την πλάτη ήταν και σε μας στην αυχενική και προς τα κάτω γυρισμένο. Έχουν πλάκα μωρέ. Τόσο μικρούλια και μας παίζουν. Εν τω μεταξύ σε ένα άρθρο που έλεγε πως θα καταλάβετε ότι το έμβρυο στην κοιλιά είναι έξυπνο.. μια απ τις απαντήσεις ήταν.. ότι καταλαβαίνει όταν εκτίθεται σε κάτι και κρύβει το πρόσωπο του.  Εμάς μας είχαν ξεγραμμένους λόγω ηλικίας και μάλιστα μια γιατρός μας είπε ότι και με εξωσωματική δύσκολο να πετύχει. Τους διαψευσαμε όμως όλους.  Γερή βιομηχανία οι εξωσωματικές.  Ενώ είχα καλή άμη για την ηλικία μου απλά δεν είχα ρυθμισμένο θυρεοειδή και είχαμε και θέμα με την ποσότητα στο σπέρμα Εγώ ρύθμισα τον θυρεοειδή και ρυθμίστηκε και ο κύκλος μου και ο σύντροφος πήρε τα Ovasem και στο δεύτερο σπερματοδιάγραμμα είχαμε αύξηση 70%.  Τώρα όπου μπορώ το λέω. Να πάνε σε ενδοκρινολόγο και ουρολόγο, γιατί οι γυναικολόγοι είναι μιλημενοι κατευθείαν για εξωσωματική. Δεν σε βοηθούν σου κόβουν τα φτερά.
    • @Elk πώς κατάφερες να σου φύγει ο πονοκέφαλος; Γτ σε εμένα φεύγει μια και καλή το βράδυ με τον ύπνο.  @NannanΤο πρώτο μου είναι κι εμένα, ήρθε σε μήνα που ούτε καν το περιμέναμε, περίμενα να φύγει ο μήνας γτ θα ξεκινούσαμε χάπια για πρόκληση καθώς είχα ακανόνιστο κύκλο. Τελικά ήρθε μόνο του!! Σε σας ήρθε γρήγορα; Ούτε εμείς έχουμε δει το φύλο, μας είπε ο δικός μας γιατρός ότι μάλλον θα το δούμε στην επόμενη επίσκεψη. Το μικρό στην εξέταση είχε σταυροπόδι και στο τέλος όταν το πίεσε και λίγο ο γιατρός μας γύρισε και τη πλάτη 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...