Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kamimera koritsia mou.Tha ithela na sas rwthsw ti kanete eseis oi eggyoules me to thema ths apotrixwshs sta podia kyriws?

Prin mia evdomada mporousa kai xrhsimopoiousa ksyrafaki alla twra pia pou megalwse h koilia de mporw kai zorizomai!

Kalokairiazei epishs kai de kserw ti tha kanw!

Eixa xrhsimopoihsei kai keri pio palia alla den andexw sto pono.Einai kai poly euaisthito to derma mou kai amesws meta to noiwthw poly kshro kai as vazw to eidiko ladi gia meta.

Ola ta provlimata se mena gmt :P

To Savvato pou thelw na valw foustanaki tha pedepsw ton andra mou na me ksyrisei autos!Ouf 500 wres tha kanei.xaxxaxaxa ti travaw!

Δημοσίευση

απο τα μισά της εγκυμοσύνης και μετά είχα ( και έχω το ίδιο πρόβλημα..) τελικά ανακάλυψα οτι μπορώ να δουλέψω και σε....τσίρκο !:P είναι απίστευτες οι κινήσεις που μπορείς να κάνεις τελικά..εγω προς το παρόν βολεύομαι ( ας πούμε) με το ένα πόδι λυγισμένο πάνω στη μπανιέρα και με το....εμπρός λοιπόν καλό μου χέρι για να δούμε πού μπορείς να φτάσεις..( και ομως κορίτσια φτάνει..!)

θα σου έλεγα γενικά να μην χρησιμοποιήσεις μεθόδους αποτρίχωσης που δεν έχεις ξανακάνει γιατί δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει το δέρμα σου και δεν έιναι περίοδος για δοκιμές..! μια φίλη μου έκανε χαλάουα αλλά για χρόνια και πολύ πριν την εγκυμοσύνη και το ίδιο συνεχισε και οταν ήταν έγκυος..εγώ είμαι περισσότερο παραδοσιακών μεθόδων ( ξυραφάκι ολέ ) και δεν έχω κοπεί ποτέ ! χιχιχι

φιλιαααα

Δημοσίευση

Ελενάκι καλημέρα! Δίκιο έχει η marga :kiss: Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να κάνει το σώμα σου (όταν βρεθεί στην ανάγκη :P ). Εγώ πριν μείνω έγγυος έκανα αποτρίχωση με κερί και στα πόδια και στο μπικίνι και η αλήθεια είναι ότι τώρα που είμαι έγγυος πονάει ακόμα πιο πολύ. Έτσι, τώρα αγγαρεύω τον άντρα μου και μου κάνει κερί στα πόδια (έχει γίνει εξπέρ) αλλά στο μπικίνι βάζω ξυραφάκι. Εκεί να δεις γέλια. Επειδή δεν μπορώ να σκύψω, έχω ανεβάσει το πόδι μέχρι και στο παράθυρο του μπάνιου για να τα καταφέρω. Κάνεις 10 ώρες για κάτι που θα έκανες 5 λεπτά αλλά δεν γίνεται κι αλλιώς :laugh:

Δημοσίευση

Άσε! Αυτό το θέμα πονάει! Και έχεις και διδυμάκια! Που να δεις σε λίγο καιρό!! Θα σε συμβούλευα να βάλεις από τώρα τον άντρα σου για να πάρετε το κολάι που λένε! Εμένα για την βδομάδα που είμαι είναι σχετικά μεγαλούτσικη κοιλίτσα και να φανταστείς ότι το πιπί μου δεν το βλέπω πια! Πρέπει να ρουφήξω λιγάκι την κοιλιά μου να σκύψω μέχρι να ζοριστώ πολύ.. Και επίσης με πονάει και μένα όταν το κάνω.. άστα! Στα τυφλά ξυρίζομαι εκεί κάτω! Αφού μετά όταν βάζω κρέμα πιάνω περιοχή με τρίχες ακόμα και σκέφτομαι το φοβερό ξύρισμα έκανα πάλι!! :laugh:

Υπομονή μας και θα γίνουμε σύντομα πάλι τα ωραία κοριτσάκια χωρίς τρίχες και κοιλιά.. και με τα μωράκια μας αγκαλίτσα!!

Δημοσίευση

Κορίτσια υπομονή!!! Κι εγώ τα ίδια είχα ως έγκυος:laugh: δεν έβλεπα τίποτα εκεί κάτω;) κι έκανα ξύρισμα της κακιάς ώρας:P Όταν όμως πήγα να γεννήσω οι νοσοκόμες μου έκαναν ένα ξύρισμα τζάμι:P . Αφού με κοιτούσα και με καμάρωνα!!!B) B) B)

Δημοσίευση

kalispera kopelies:lol: dianyo ton 8 mina tis egkimosinis mou kai exw mia apisteyth koilara:woohoo:

na kserete poso sas katalabainw me to 8ema tis apotrixosis!!! zorizomai poly...eidika sto mpikini pou den blepo tipota pleon...

ase pou kanw misi wra gia kathe podi:P

afou skeftika telika na io8etiso to look kapetan ntablelis kai na tis kalliergiso:P alla distixos de moupaei kai poly:P

Δημοσίευση

aeriko32 έγραψε:

afou skeftika telika na io8etiso to look kapetan ntablelis kai na tis kalliergiso:P alla distixos de moupaei kai poly:P

Χοχοχοχοχοχοχοχιχιχιχχαααααααα!!!!!!!!!!!!!

Ρε κοριτσια ..εχω παθει πλακα...ξυριζετε και μπικινι με την κοιλια τουρλα;;;

"Το αγορακι μου" μη ανυσηχεις και μην πας πουθενα...οταν φτασει η ωρα, στο νοσοκομειο θα σε κανουν μια κουκλα!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια. Συμφωνώ! είναι πάρα πολυ δυσκολο πια και για μενα..είμαι στον 7ο μηνα. Εχω βρει όμως ενα ωραιο κολπο. Βαζω απέναντι ενα καθρεπτάκι και η δουλεια γίνεται πιο ευκολη. χαχα...;)

Δημοσίευση

ειστε ολες φανταστικες κοριτσια!!!!! τελεια ευρηματικοτητα!!!!!!! ποπο τι κανει ο ανθρωπος στην αναγκη......... εμενα προσφατα γεννησε η νονα μου και παω να τη δω και τη βλεπω με ενα ποδι τελειο(οταν πηγα εβαζε κρεμα σωματος στις γαμπες)! και της λεω ρε νονα πλακα μας κανεις?????τετοιο ποδι ουτε μοντελου να ειναι,οχι μιας ωρας μανας!!!!! και μου λεει ....πριν κανω την τελευταια εξωσωματικη,πηγα και εκανα λειζερ παντου!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...