Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τα είδα στην φωτογραφία του προφίλ σου! Είναι κουκλάκια! Να σου ζήσουν καρδιά μου! Να έχουν άπειρη υγεία και πολύ καλή τύχη στην ζωούλα τους! Να τα καμάρωσετε όπως επιθυμείτε!! Φτου φτου!! Κι η μαμά βέβαια δεν πάει πίσω!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!

Δημοσίευση

SOFOU ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ!!!:laugh:

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥΣ!!:cheer:

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΕΡΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ!:lol:

ΦΤΟΥ,ΦΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΕΣ,ΚΟΥΚΛΕΣ!!!:cheer:

ΠΩ,ΠΩ!!!ΤΙ ΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;:woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!. Γυρισαμε κ μεις στο σπίτι μας την Τρίτη ψοφησα στα πλυντήρια κ τις δουλειές και σήμερα ηρθαμε Λάρισα στο χωριό τ άντρα μου. Και γω περιμενω περιοδο αυτές τις μέρες. Δ ξερω κιολαε δηλ γτ με τ θηλασμο μπορεο να κανει νερα ο κύκλος. @Maria98 περαστικα σας κοριτσι μου. Εγω μια φορα π ειχε μυξουλες της εβαλα αυτα τ σπρει π ειναι σε μπουκάλι τυπου physiomer και διαπίστωσα οτι ειναι πολυ καλύτερο απο τις αμπουλες. Μια χαρα κ το βάρος της! @ΜαρίαΔημήτρης καλα η δικιά σου ειναι μπεμπαρα! Τι να λέμε! Εμεις λογικα θα ξεκινησουμε στερεές αφου κλείσει τον 5ο. Μεσα στον Οκτώβριο δηλαδη. Τουλ με τ κορίτσια τότε μαε ειχε ξεκινησει ο γιατρός. Επισης μαλλον μπηκε σε αλμα. 2 μερες τώρα θελει μονο αγκαλια. Μπηκα μέτρησα τις βδομαδες, διανύει την 16η. Κατα τ άλλα θελω να ανοίξουν τα σχολεία να μπούμε σε σειρά. Οι μεγάλες μ.ειναι πολυ ζωηρά παιδια, άσε π τρώγονται ολη μερα. Δεν παλεύονται αλλο στο σπίτι.
    • Κι αλλα καλα νεα ❤️ μπραβο, το μπουμπουκι μεγαλωνει γρηγορα! εχουμε και τοσους γαμπρους σε αυτο το γκρουπ 😅αυτο με την καλλιεργεια δεν εχω ιδεα γιατι δεν μου εχει τυχει....ισως εισαι πιο ευαισθητη στην περιοχη?
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Είμαι λίγο κότα με το θέμα του τοκετού,  αλλά δε θέλω και να  μπω στη διαδικασία καισαρικής.  Βέβαια είχα κάνει ενα χειρουργείο για κύστη στην ωοθήκη,  αλλά έχουν περάσει αρκετά χρόνια και δε πιστεύω να εχω θέμα...
    • Σταθερός @Maria Tsal! Καμία κακη εξέλιξη και η μπεμπουλα μια χαρά σε όλα της! Ουυυυυφφφφ μείον ένα βάρος για ακόμα μια φορά... Σε 2 εβδομάδες πάλι μετρηση, αλλά προς το παρόν για μια εβδομάδα πιστεύω θα είμαι ήρεμη 😀
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...