Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου αγαπημένα... :)

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα βιντεάκι...

Κάθε φορά που το ακούω, δε μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυα... :blush:

Αντιγράφω από το zougla.gr:

Το «θέμα της ημέρας» έχει γίνει στη Μεγάλη Βρετανία μία 47χρονη γυναίκα, που εμφανίστηκε στην εκπομπή «Βρετανία Έχεις Ταλέντο» και μάγεψε τους πάντες με τη βελούδινη φωνή της.

Ο λόγος για την Σούζαν Μπόιλ, που εργάζεται σε επαρχιακή εκκλησία της Βρετανίας και όνειρό της είναι να γίνει σαν την Έλεν Πέιτζ.

Η συντηρητική και απεριποίητη εμφάνισή της δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Τραγούδησε μοναδικά το «I Dream A Dream» από τους «Άθλιους» του Βίκτωρος Ουγκό.

Αυτό που λένε, μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξωφυλλο.. βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωση αυτή!

Επίσης, είναι η απόδειξη ότι τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα, αρκεί να τα κυνηγήσουμε! Αυτή η γυναίκα έφτασε 47 χρονών για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα!

Γι'αυτό και το αφιερώνω με πάρα πολλή αγάπη σε όλες εμάς που κυνηγάμε το όνειρό μας για ένα παιδάκι... όσο δύσκολο κι αν είναι, όσα εμπόδια κι αν βρεθούνε στο δρόμο μας... Κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε! Αρκεί να το πιστέψουμε και ποτέ να μην εγκαταλείψουμε το όνειρό μας!

Δημοσίευση

το βιντεάκι που είναι ? Μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις να το βάλεις να το δώ κ εγώ ? Το άκουσα αυτό για την κοπέλα κ ψάχνω να βρώ το βίντεο κ δεν μπορώ. Είναι ευκαιρία να το δώ απο εδώ. Ξαναπροσπάθησε σε παρακαλώ ....

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν υπάρχει αυτό... δεν υπάρχει!

Απλά.. συγκλονιστική! Κλείνεις τα μάτια και ταξιδεύεις!

Οι κριτές... το κοινό... κορόιδευαν... μέχρι που άνοιξε το στόμα της... κι όλοι έπαθαν πλάκα... απίστευτη...

Δημοσίευση

Γεια σου Γιαννούλα μου! :)

Σε πεθύμησα κοριτσάκι! Όταν γυρίσω στο γραφείο την άλλη εβδομάδα θα τα πούμε "live" γιατί έχω πολλές μέρες να σε πετύχω.. έχω ψιλοπήξει και στη δουλειά και δεν πολυ-προλαβαίνω να μπω msn...

Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και να χαίρεσαι τους άντρες σου!! ;):)

Φιλάκια πολλά! :) :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...