Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 7 ΕΔΟΜΑΔΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΝΑ ΔΟΝΤΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ?ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.

Δημοσίευση

lilastamou έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 7 ΕΔΟΜΑΔΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΝΑ ΔΟΝΤΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ?ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.

Κοριτσάκι μου να πάρεις το γυναικολόγο σου και να του το πεις!Αυτος θα σου πει τι επιτρέπεται και τι όχι!Μη το αμελήσεις πάντως γιατί στην εγκυμοσύνη τα δόντια γίνονται πιο ευαίσθητα.:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

δεν ειναι μονο η ενεση αλλα και το σφραγισμα π.χ αυτο το γκρι σφραγισμα απο οσο μου ειπε απαγορευεται για ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης

ενεση ενοειται θα ζητησεις χωρις αδρεναλινη

Δημοσίευση

lilastamou,

se ena fylladio me plhrofories gia egkyoys apo kapoio Norbhgiko organismo ygeias exw diabasei oti kalo einai kata th diarkeia ths egkymosynhs na mh ginontai sfraggismata.... Den kserw ki egw an einai mono h enesh h kai to yliko poy xrhsimopoioyn sto sfraggisma...Fantazomai pws kai o odontiatros tha kserei na soy pei.

Exw ki egw akribws to idio problhma kai den kserw ti na kanw....den exw rwthsei akoma giatro. An matheis perissotera pes moy ki emena :)

Δημοσίευση

lilastamou έγραψε:

Οι οδοντίατροι ξερουν πολυ καλα ποιες οδοντιατρικες εργασιες γινονται στην εγκυμοσύνη . Μην το αμελεις γιατι αργοτερα θα χεις μεγαλύτερα προβληματα ...Στο λεω εγω που 4ων μηνων υπέφερα απο δοντι και με πηγε σηκωτή ο αντρας μου. Η ενεση δεν πειράζει καθολου , ειναι τοπική εξάλλου .

Δημοσίευση

Ξερει ο οδοντιατρος σου οτι εισαι εγκυος???

αν οχι να του το πεις ΚΑΙ συμβουλεψου τον γιατρο σου αυριο το πρωι και μετα πηγαινε στον οδοντιατρο

παντως ζητα να σου κανει ενεση χωρις αδρεναλινη

τις κανουν γιατι ειναι επικυνδινο απο οσο εχω ακουσει να γεννησεις προωρα θα ειναι απαραδεκτος αν σου κανει απλη και δεν νοηται να μην εχει αν του φερουν εναν καρδιακο τι θα κανει???

Δημοσίευση

και εγω που χρειαστηκε να φτιαξω δοντι στο πρωτο τριμηνο μου ειπε η γυναικολογος να παω και να ζητησω αναισθησια χωρις αδρεναλινη, πηρα τηλ την οδοντιατρο και της το ειπα πριν παω και ολα καλα

Δημοσίευση

Να σου τα πω εγω φρεσκα φρεσκα!! :P

Εκανα 3 εξαγωγες και 2 απονευρωσεις πριν 4 μηνες..(3 μηνων) :blush:

Με ενεση χωρις αδρεναλινη που ειναι για εγκυους και καρδιακους.

Περασα τα χειροτερα Χριστουγενα της ζωης μου στο κρεβατι.

Εκλαιγα απο τον πονο και δεν ηθελα να παω οδοντιατρο. Λες και θα περνουσαν μονα τους.. :S

Το μεγαλυτερο μου λαθος!!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ..

Αυτη ηταν και η κουβεντα του γυναικολογου μου.

Μη καθεσαι λοιπον και πονας. πανε να τα φτιαξεις ολα και μη φοβασαι.

Καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι και ολα να παν καλα.

Α!! και κατι που ξεχασα!!

Αν χρειαστεις ακτινα μπορεις να κανεις μετα τον τριτο μηνα με

ειδικη ποδια. θα σου τα πει και ο οδοντιατρος σου..

Καλη επιτυχια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...