Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 137
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλησπέρα και κάλως σας βρήκα (ειναι και το πρώτο μου ποστ)

τα έξοδα αποστολής με απλο ταχυδρομείο ειναι οικονομικά

απλο δεμα 3,10-3,70€ (δειτε εδω ελτα)

οσο για την τιμη αν ειναι μια-μια η τιμη ως συνήθως ειναι 12-18€

για καλύτερη τιμη (περίπου μιση) πρεπει να ειναι πανω απο 50 μπλουζάκια , επειδή το έψαξα για ενα site μου είμαι mod.

Δημοσίευση

Και με την Acs κούριερ, θυμάμαι όταν στέλναμε εκτός Αθηνών από μια εταιρία όπου δούλευα ήταν 11.90 Ευρώ τουλάχιστον το 2006! Άντε να ΄ναι κάνα 15Ευρω τώρα!Και πολύ λέω! Και βέβαια θα στείλουμε σ'όσες κοπέλες θέλουνε εκτός Αθηνών μπλουζάκια! Εννοείται!! Θα βρούμε και την πιο ανέξοδη λύση! Για όλα υπάρχει λύση! Όλα γίνονται!!

Δημοσίευση

και εγω rubela τωρα τι νουμερο θα μου παρεις...χμμμμ για να σκευτω λιγακι εχουμε και λεμε εχω γινει τοφαλος ουτε πριν γεννησω δεν ημουν ετσι....δεν κοιτας για κανενα XL.........:( :( :( :( :( αλλα μην το πεις πουθενα μονο ολο το mammy θα ξερει οτι φοραω τοοοοοσοοοοο μεγαλο νουμερο αντε και για να παρηγορηθω φταιει το μεγαλο στηθος:laugh: :laugh: :laugh:

οποτε για μενα ενα XL παρακαλω σνιφ σνιφ

μονο για το πως θα σου δωσουμε τα λευτα ενημερωσε μας οκ?

φιλακια...

Δημοσίευση

KΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 10 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ....

ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.... :kiss:

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΗΜΜΕΤΟΧΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 5 ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΤ!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΩΣ ΤΙΣ 10.00! ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ! :laugh:

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν έχω ξεχάσει να ρωτήσω για τα μπλουζάκια! Απλά είχε πολύ χάλια καιρό το πρωί κι έχω δώσει το αμάξι μου σήμερα στην μαμά μου! Θα ρωτήσω αν όχι το απόγευμα, πιστεύω αύριο θα ξέρω! Οπότε περιμένετε νέα μου!

Πολλά φιλάκια!!

Δημοσίευση

ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΗΚΑ ΜΟΝΟ 10 ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΕΣ...ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΑ....ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΒΡΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ! ΤΙ ΛΕΤΕ?

Δημοσίευση

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΠΛΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΠΛΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗ!

ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΟ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ! ;) ;) ;)

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΧΕΙ 7 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 90 ΛΕΠΤΑ (7,90) ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΑΞΩ ΤΙΣ ΣΤΑΜΠΕΣ ΕΧΟΥΝ 14 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΠΕΝΤΕ ΦΙΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΘΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 2 ΣΤΑΜΠΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΠΙΣΩ! ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΚ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΟΥΛΑ! ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΙΑΞΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΚΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 14 ΩΣ 16 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ! ΟΚ????????

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ....

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΡΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΙΜΟ ΜΕ V AΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ!

ΕΧΩ 3 ΜΕΝΤΙΟΥΜ,ΕΝΑ ΜΕ V ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΛΑΙΜΟ!

ΕΧΩ 1 Χ-LARGE ME ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΛΑΙΜΟ

ΑΚΟΜΑ 1 LARGE ME V

KAI TRIA SMALL TA ΔΥΟ ΜΕ V ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΛΑΙΜΟ!

ΔΙΑΛΕΞΤΕΕΕΕ

Δημοσίευση

δεν είναι σωστό να προηγηθούν οι Αθηναίες.

Το σωστό και δίκαιο είναι να τηρηθεί η λίστα που φέρει τα ονόματα των κοριτσιών που τα ζήτησαν έγκαιρα (ανεξαρτήτως αν βρίσκεται το όνομά μου ανάμεσά τους).

Αυτή είναι η άποψη η δική μου.

Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...