Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?

Eleny2

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΧΑΖΗ. ΕΧΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΤΙ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΧΕΡΑΚΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΑΝΑΚΑΛΗΨΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.(ΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ). ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΜΕ ΧΕΡΑΚΙΑ? ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΕΡΑΚΙΑ! ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ενοεις δεν σε εχει ψηφισει καποιος? Γιατι τα χερακια τα εχεις! Αυτα δεν τα βλεπεις εσυ βεβαια, γιατι δεν μπορεις να ψηφισεις τον εαυτο σου

ΑΧ, ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΣΚΛΑΒΩΣΕΣ! Α,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ. ΧΑΡΗΚΑ ΤΩΡΑ. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. KISS..

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΚΟΙΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ. ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΜΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ (ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ). ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΟΧΙ. ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΥΦΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΗΚΑ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΣ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ. ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΥΦΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ 6 ΩΡΕΣ. ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΙΠΑ?

κοριτσια χαιρομαι που το καταλαβατε

αλλα χωρις να θελω να γινω κακια... το καρμα δεν ειναι παιχνιδακι!!:laugh:

θα ηταν καλυτερο να το χρησιμοποιουμε για το λογο που υπαρχει

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...