Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα

κατα αρχήν να σας πω οτι κατάφερα μετά απο 1,5 χρόνο προσπαθειών και 1 αποτυχιμένη σπερματέγχυση να μείνω έγκυος με την 2η σπερματέγχυση... Είναι ακόμη πολύ νωρίς και η χοριακή μου ήταν 762 την Παρασκευή... Αύριο θα κάνω πάλι Β χοριακή και αν είναι πάνω απο 2500 θα δω τον γυναικολόγο μου...η ερώτηση μου ειναι:

εσεις κάνατε ταξίδια κατα το 1ο τρίμηνο?? Χρειάζεται να μένω μακρια τους επόμενους 5-6 μήνες λόγω δουλειάς και με τρομάζει λίγο...είχατε ίδια εμπειρία???

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1 ΤΡΙΜΗΝΟ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΗΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ?

Δημοσίευση

Γεια σου κοριτσι μου!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την εγκυμοσυνη σου!!!!!Δεν ξερω για τι ειδους ταξιδι λες,συνηθως οι κοντινες αποστασεις επιτρεπονται,αλλα αυτο εξαρταται απο την καθε εγκυμοσυνη που ειναι διαφορετικη!Παντα θα συμβουλευεσαι τον γιατρο σου και θα ακολουθεις κατα γραμμα τις οδηγιες του!Σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη να εχεις!!!!!:)

Δημοσίευση

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας...ευχαριστωωωωωωω :)

περιμενω με μεγαλη αγωνια να δω τον γιαατρο μου οχι μονο για το θεμα δουλεια- ταξιδι αλλα και για γενικες οδηγιες, φυσικα ανυπομονω να δω την κουκιδιτσα μου :cheer: :cheer: :cheer:

στον γιατρο μου δεν ειχα θεσει το θεμα αποσταση ποτε...ελεγα αμα χρειαστει θα του το πω...ελπιζω αυριο να χει αυξιθει η χοριακη μου και να πηγαινει καλα η εγκυμοσυνη μου...μακαρι να μου πει: ελα αποψε το βράδυ να σε δω :cheer: :silly: :cheer: :silly: :cheer: :silly: :lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...