Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalimera koritsia,

tha ithela kai ego tin voitheia sas,

prospathousame me ton antrouli mou gia 5 mines gia ninaki alla tipota, piga se enan giatro kai afou kaname kai oi dyo tis eksetaseis, mou eipe oti vlepei poly megali tin mitra mou, etsi kaname ysteroskopisi kai edeikse oti eixa 7 polypodes pou ta aferesame kiolas.

tora eixa adiathetisei teleytaia 25/03 kai stis 08/04 pigame kai ekana yperixo gia na do tin ooriksia mou, eixa 3 ayga alla to ena itan megalo 21.6 kai mou eipe oti tha spasei simera h ayrio, ego ekeini tin imera eixa liga ponakia opote irhame se epafi, tin epomeni omos imera eixa trelous ponous opote kai adynato na kanoume kati, o giatros eipe na kanoume kai tis dyo epomenes imeres, kai etsi akrivos kaname, loipon ti lete ? yparxei kamia periptosi??

episis na anafero kati pou isos einai entelos asxeto alla isos kai oxi , apo tin epomeni imera tis ooriksias mou exo trelathei stous ponous kato aristera, niotho san na piezete to entero mou, afou fovomoun kai gia skoulikoiditi alla mpa den to nomizo, ti lete loipon mporei na exei kamia sxesi ???

eyxaristo ek ton proteron:)

Δημοσίευση

fatsoula123

Καλημέρα...Εύχομαι σύντομα να μάθεις τα καλά νέα. Οι πόνοι που έχεις μπορεί να είναι πόνοι από την σύλληψη και εμφύτευση του μωρού σου.Τι μπορείς να κάνεις για να είσαι σίγουρη???Να έρχεσαι σε επαφή με τον άντρα σου κάθε 2 ημέρες και όλα θα πάνε καλά..Τα σπερματοζωάρια ζουν 48 ωρες δηλαδή 2 ημέρες έτσι όποια μέρα και να γίνει η οωρηξία εσύ να είσαι εντάξει και όλα θα έρθουν γρήγορα εμένα το έκανε μια φιλη μου και αμεσως έπιασε το πρωτο της παιδάκι και τώρα έχει 4 παιδάκια:) Εύχομαι ολα να σου πανε καλα:cheer:

• Απαντήσεις

• @Zeldaκλαιω με τα υφάσματα αληθεια🤣🤣🤣🤣🤣🤣  Πωω το φαντάζομαι αυτο το μου οντως θα σε κανει να λιώνεις...εμενα μονο οταν ψαχνει κατι φωναζει εξαλλη μαμα κ αυτο οχι παντα🤣🤣🤣 Αχ ωραία να εχουμε όμορφα νέα κ οι 2 την Δευτέρα 😍 Κ εγω μην νομίζεις ακομη 2 3 πραγματα δεν τα εχω βαλει βαλίτσα ακομη..αλλα καλού κακού τα εχω γράψει ώστε εαν χρειαστει να τρέξουμε να μπορει κ ο αντρας μου να τα βάλει μεσα😅
    • Γεια σας κ από μένα! Έχω κ εγώ υπέρηχο την Δευτέρα και το πρώτο nst, θα είμαι 36+2. Αυτή τη βδομάδα επλυνα σιδερωσα και είμαι σχεδόν έτοιμη! Βαλίτσα δε φτιάχνω ακόμα, τελευταία στιγμή με βλέπω. Κατάφερα να βάλω τα πλυμένα υφάσματα πίσω στο κάθισμα του αυτοκινήτου, ειλικρινά ήμουν στο τσακ να τα παρατήσω και να αγοράσω καινούριο! Δίπλωμα μηχανικού ήθελε αυτό το πράγμα! Ο μικρός μου τα ίδια και μένα σκαρφαλωμένος πάνω μου και έχει αρχίσει να με αποκαλεί "μαμά μου" αντί για σκέτο μαμά και μου έχει πάρει το μυαλό. Θα ζοριστούν κορίτσια. Κ αυτά κ εμείς αλλά είναι για καλό, θα περάσει. Με το καλό όλες; Φτάσαμε στο τέλος, σε λίγο θα τα έχουμε αγκαλιά. Να είναι υγιή και χαρούμενα από την πρώτη τους στιγμή 🙏🏻
    • Καλησπέρα κορίτσια...πήγα γιατρό,όλα καλα..είδαμε κ το φύλο.. είναι αγοράκι.. εμένα με το που μπήκα 15 η εβδομάδα πετάχτηκε απότομα... όλα καλά γενικά μόνο π με ενοχλεί ακόμα το στομάχι μου...πήρα σε 16 μέρος ένα κιλό.. σίγουρα μπορώ κ καλύτερα...
    • Καλημέρα!!  @Elk τι ωραία που θα φτιάξετε γλυκά σήμερα, καλή δύναμη με τη συγκράτηση στα γλυκά, πράγμα δύσκολο πιστεύω. Η δική μου κοιλίτσα έχει πεταχτεί λίγο, όταν φοράω κάτι στενό φαίνεται να ξεπετάγεται κάτι. Όποτε θυμάμαι βάζω ένα λαδακι στη κοιλιά, αλλά πρέπει να αρχίσω πιο εντατικά να το χρησιμοποιώ. Εσύ χρησιμοποιεις; @Tinasardin8689 νομίζω η δεύτερη εγκυμοσύνη φαίνεται νωρίτερα σε σύγκριση με τη πρώτη. Σε ποια βδομάδα είσαι τώρα ; Θα περιμένουμε νέα σου από το γιατρό. 
    • Καλημέρα κορίτσια καλά και εγώ εδώ τα ίδια σπίτι με τα κορίτσια αυτό το διάστημα.. σήμερα θα κάνουμε τα γλυκά μας μελομακάρονα κουραμπιέδες .. θα κάνω μια προσπάθεια να μην φάω πολλά 😂 Εμένα η κοιλιά μου πετάχτηκε για τα καλά πλέον ειμαι και στον 5ο μήνα ! βάζετε καμιά κρέμα στην κοιλιά για ραγάδες κορίτσια ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...