Μετάβαση σε περιεχόμενο

mammyland..και κοριτσια μου,,,σας ευχαριστω....

marinik27

Recommended Posts

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ..ΣΕ ΟΛΕΣ..ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΗ ΣΤΟ SITE ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΕΡΕΣ..ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ? ΝΙΩΘΩ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΧΡΟΝΙΑ...ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΩ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ...ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩ..ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΙΑ...ΕΥΧΟΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ...ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ...

MAMMYLAMD ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ..:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marinik27 έτσι είναι.....!!!! εγω λέω του άντρα μου όταν είναι να μπω στο τσατ: πάω να μιλήσω με τις φίλες μου... γιατί έτσι σας αισθάνομαι...

Είναι πολύ καλο που είδες τα πραγματα με άλλο μάτι... να είσαι σίγουρη οτι έτσι χωρίς άγχος το μπεμπακι θα το καταλάβει και θα έρθει γρήγορα...

marinik27 μου ακριβώς τα ίδια νιωθω κι εγώ...Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!

Με βοήθησαν πάρα πολύ τα κορίτσια του mammyland και συνεχίζουν να το κάνουν!!!

Είμαστε όλες μας μια νέα οικογένεια...η οικογένεια του mammyland!!!:woohoo:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ...ΚΑΛΕ ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΝΕΑ ΣΑΣ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ....ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ....

ΝΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ:kiss: :kiss:

Θα συμφωνήσω απολύτως με όλες σας κουκλίτσες μου! Έτσι είναι... όντως το αισθάνομαι κι εγώ το mammyland σαν μια δεύτερη οικογένεια! Τώρα καταλαβαίνω και τον αντρούλη μου, που μπαίνει με τις ώρες στα forums που έχει γραφτεί (είναι λογιστής) και κολλάει για τα καλά... είναι ωραίο όμως έτσι? Εγώ έχω περίπου 15-20 μέρες που είμαι μέλος κι έχω μάθει απίθανα πράγματα! Άσε που κοντεύω να ξεχάσω τον στόχο του μπεμπέ... έχω ηρεμήσει πλήρως!

Κι εγώ το ίδιο κάνω πάντως Marinik27 μου... η πρώτη δουλειά που θα κάνω στον Η/Υ είναι να μπω να δω νέα... ψύχωση μιλάμε!!! Αλλά μου αρέσει...Πολλά-πολλά φιλιά σε όλες!!!

καλησπερα marinik κ εγωετσι νιωθω οτι μου εισται σαν δευτερη οικογενοια,αν κ δε γνωριζομαστε πρωσοπικα με την καθεμια,θελω να μαθενω τα νεα σας κ να σας λεω τα δικα μου,καλο πασχα σε ολες μας κ συντομα τα κοριτσια που περιμενουν να μας ανακοινωσουν τα ευχαριστα,οι υπολοιπες μας καλη λευτερια, κ οι ηδη μανουλες να χαιρονται τ'αγγελουδια τους..φιλακια σε ολες σας:kiss: :kiss: :kiss:

Η παρέα του mammy είναι φοβερή!!!! Δεν το συζητώ!!!

Η πρώτη μου δουλειά το πρωί είναι να μπω στο site και να μάθω νέα σας!!!!

Σωστός εθισμός !!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΙΣΜΟ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ....

ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ PIPITSAZOUZOUNA, ΕΧΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΩΡΟ...ΕΧΩ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ,ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...:kiss:

Eγω νομιζω ειμαι μελος 2-3 μηνες,αν θυμαμαι καλα.Οχι μονο κολλημα..τρελλο κολλημα εχω φαει.Το πρωι με το που ξυπναω φτιαχνω μια κουπαρα καφε,στελνω τη μικρη σχολειο κ θρονιαζομαι μπροστα στην οθονη.Οπως λεει κ η χριστινα,στον αντρα μου αναφερομαι σε εσας ως "οι φιλες μου".Η αληθεια ειναι οτι ειναι μια φοβερη υποστηριξη,καθε τι που θα μου συμβει νοιωθω την αναγκη να το μοιραστω εδω,με ολα τα κοριτσια που θα με καταλαβουν κ θα με στηριξουν.Αφηστε τα γελια που κανω γιατι οι περισσοτερες απο εδω μεσα εχουν κ τρελλο χιουμορ κ να σας πω το σημαντικοτερο;;Αισθανομαι πως οι περισσοτερες κοπελες δεν ειναι "δηθεν"...πιστευω πως πραγματικα νοιαζονται η μια για την αλλη,πως πραγματικα χαιρονται κ πως πραγματικα λυπουνται στις δυσκολες στιγμες.Εγω παντως καθε φορα που καποια κοπελα ανακοινωνει την εγκυμοσυνη της νοιωθω την καρδια μου να χτυπαει τοσο γρηγορα απο τη χαρα μου σαν να συμβαινει σε εμενα.

Οσο για το οτι το site ειναι γουρλιδικο...ειμαι σιγουρη!!!!!!Πολλα φιλια σε ολες κ καλη μας επιτυχια σε οσες προσπαθουμε,καλη λευτερια σε αυτες που προκειτε να γεννησουν κ σε ολες τις μαμαδες να χαιρονται τα παιδακια τους.

Mammyεξαρτώμενη δηλώνω κι εγώ! Τον πρώτο καιρό που έκανα εγγραφή (πριν 6 μήνες) η κατάσταση ήταν χειρότερη!!! Είχε χαλάσει θυμάμαι ο υπολογιστής μου για λίγες μέρες και πήγαινα σε νετ καφέ για να μάθω νέα σας. Άφηνα το Μαράκι στη μαμά μου, γείωνα τις real φίλες μου που μου λέγανε για καφέ, για να συναντήσω τις διαδικτυακές! :cheer:

Πλεόν που το Μαράκι μεγάλωσε και θέλει να της αφιερώνω περισσότερο χρόνο, η ενασχόλησή μου με το mammy περιορίστηκε, αλλά όχι και το ενδιαφέρον μου για τα κορίτσια του!

Να'στε όλες καλά, τα καλύτερα στο δρόμο σας εύχομαι! :)

Ειναι μια συνηθεια που δεν κοβετε .Μεσα απο αυτο το site ανοιγουμε τη καρδια μας τη ψυχη μας και μιλαμε για θεματα προσωπικα , δεν ξερω αν εχει συμβει σε σας αλλα για κάποια πραγματα που συζηταμε εδω μεσα δεν τα συζηταμε με αλλα ατομα οπως τις κολλητες μας φιλες!Ισως η ανωνυμια στην αρχη αλλα τωρα που με καποιες εχουμε γνωριστει τελικα πιστευω οτι ειναι το αγχος της καθε μιας απο μας για αυτο ππου μας προβληματιζει.

Χαιρομαι καθε φορα που βλεπω οτι καποια κοπεα ειναι εγκυος και λυπαμαι οταν διαβαζω δυσαρεστα νεα.Εδω μεσα ειναι ο χωρος μας και κανεις δεν μας λογοκρινει και αν ισως καποιες φορες συμβαινει καποιες κοπελες να εχουν αντιθετες αποψεις σε καποιο θεμα δεν σημαινει οτι δεν παιρνουμε θετικα πραγματα ακομα και απο αυτο .Να ειμαστε λοιπον καλα και να συνεχισουμε ετσι

Πραγματικά έτσι είναι....

εγώ δεν έχω πολύ χρόνο να μπω και κάποια πράγματα δεν τα ξέρω καλά.

Όταν μπω όμως ξεχνάω να βγω.

Με βοηθάει να ξεχνάω τα προβλήματά μου που δεν είναι και λίγα....

Φιλιά σε όλες..

Μαriniki27, καλως ηρθες στην παρεα του μαμυ..εγω θελω απλα να σου πω οτι κ γω ετσι ενιωσα απ την αρχη που το ανακαλυψα!!Ειμαι 1 χρονο΄μελος κ δεν μπορω πλεον να το αποχωριστω.Επισης, πρεπει να πω οτι μπηκα στον μαμυ οταν ξεκινησα τις προσπαθειες για το μωρακι μου κ τωρα φτανει η ωρα να το αντικρυσω!!!!!!!Ειναι μαμυλαντομωρακι......

πολλα φιλια.....

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

Η ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΦΙΛΗ ΑΝΝΑ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!! ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ,ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ(ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΕΝΝΟΩ)ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ....

ΓΙΆΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΛΑΡΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ mammyland ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!!!!!(σαν σλόγκαν ακούγεται,χαχα!) ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!

Kalimerakia koritsia mou...

Pragmati edw sto mammy exoume mathei polla...

Exoume kanei files,,,

Exoume agapisei arketes edw mesa...

Kai panta pername wraia...

Ksupname to prwin kai trexoume na doume nea...

Sas euxwme se oles sas ola ta kalitera...

Ta filia mou...

Kai o theoullis mazi mas PANTOTE...

Κοριτσια και εγω το ιδιο ακριβως νιωθω περιμενω να περασει το ΣΒΚ να ερθω στη δουλεια για να σας συναντησω αφου παρακαλαω να μην εχει δουλεια και να ασχολουμε ολη την μερα με το φορουμ.Πολλα φιλια καλο Πασχα να περασετε οπου και να πατε και μην με ξεχνατε για τα gonal XA! Xa!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...