Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 26-28ΗΜΕΡΕΣ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ 12/3 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 8/4 ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΤΗΝ 27ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΕΙΞΕ ΑΧΝΟ ΘΕΤΙΚΟ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΖΑΛΑΔΕΣ,ΚΑΟΥΡΕΣ,ΠΡΥΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΥΠΝΗΛΙΑ,ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΧΤΕΣ ΗΤΑΝ 37,2 ΕΝΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑ ΗΤΑΝ 36,7,ΜΗΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

Δημοσίευση

Κορίτσι δεν πας να κάνεις μια χοριακή αυριο πρωι- πρωι γιατι με τα τεστ την εχουν πατήσει πολλές και στεναχωριόνται άδικα ενώ είναι έγκυοι.....

Αντε και πες μας τα νεα σου.... που πιστευω να ειναι +. περιμένουμε...

Δημοσίευση

Κουκλιτσα μου δεν ειμαι γιατρος βεβαια αλαλ τελειως εμπειρικα κ απο αυτα πο συζηταμε εδω με τα κοριτσια κ τις διαφορες περιπτωσεις,μηπως ειταν σαν την περιπτωση της maniamounias;;βιοχημικη αποβολη;;;τι να πω αγαπη μου;;;παρε καλυτερα το γιατρο σου κοριτσακι μου...δεν ξερεις καμια φορα τι μπορει να συμβαινει...

Δημοσίευση

ioanna32 έγραψε:

ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΜΑ ΠΕΦΤΗ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ:(

Ιωαννα μου και να σου ερθει μην απογοητευεσαι καμαρι μου...και εγω την απογοητευση εφαγα παλι κ ειχα τοσα συμπτωματα...μην δινεις σημασια στα συμπτωματα ουτε κ στα τεστ....το μονο που σου δειχνει οτι μπορει να εισαι εγκυος ειναι η καθυστερηση κ η β χοριακη...κανε υπομονη κ πηγαινε την τριτη οπως σου ειπε ο γιατρος σου κ κανε...μακαρι μεσα απο την καρδια μου να ειναι θετικη!!!!!!

Δημοσίευση

Συμφωνώ με όλα τα κορίτσια ... κάνε ότι σου είπε ο γιατρός σου ... πήγαινε για εξέταση χοριακής.

Ακόμα και αν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμιτό μην το βάλεις κάτω ... είναι μία εμπειρία που ειλικρινά αξίζει όλη την προσπάθεια.

Φιλιά πολλά και ότι θες εμείς είμαστε εδώ :)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΞΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΘΑΡΗ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

Δημοσίευση

ioanna δεν ειναι κακο η σταγονα! μπορει να ειναι και καλο. συνεχιζεις να εχεις τα συμπτωματα?? ποσο καιρο προσπαθεις για νινακι??? υπομονη,μπορει να εισαι σε καλο δρομο!!! αυτος ο μηνας ηταν καλος για πολλα κοριτσια!

Δημοσίευση

οχι βρε συ δεν σιχαινομαστε εμεις μη φοβασαι!!! καλο μου ακουγεται εμενα αυτο!!!! που ειναι μια μαμα να μας πει????? ελα μαμαδες ξυπνηστε να μας δωσετε τα φωτα σας!!!!!!!!! εγω παντως καλο το βρισκω το λιγο αιματακι...!!! τρεχα για χωριακη!!! πηγενε τη δευτερα!!!μη καθεσαι να περιμενεις την τριτη! σε 3 ωριτσες το πολυ θα εχεις το αποτελεσμα!!!

Δημοσίευση

οπως νοιωθεις εσυ καλυτερα! εγω δεν θα αντεχα..θα πηγενα δευτερα στις 7.30 που ανοιγουν τα μικροβιολογικα για χοριακη!!! μολις πας στο γιατρο και εχεις τα ευχριστα,τρεχα στο μαμμυλαντ να μας τα πεις ε??????

Δημοσίευση

Αφού σου βγήκε θετικό, έστω και αχνό, πιστεύω πως όντως είναι θετικό, εκτός κι αν είχες προσφάτως κάνει ενεσούλα χοριακής. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να περάσει μια εβδομάδα απο απο τη λήψη της χοριακής και μετα να γινει η εξεταση αιματος. Εύχομαι να εισαι μελλουσα μαμα!

Δημοσίευση

Ιωαννα ευχομαι να εχεις ευχαριστα αποτελεσματα και η σταγονιτσα.... να ειναι απο τις..."καλες"....;)

Ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι.... Οταν πεφτει η θερμοκρασια....υποδηλωνεται οτι ερχεται η περιοδος???

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ.ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΛΗ ΕΙΝΑΙ.:( ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΗΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΜΑΔΕΣ!! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Kiddo ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες με τις τροφές, αν κολλήσουμε θα σου πω! Έχεις πολύ μεράκι με το blw! Όχι μέλι φυσικά δεν έχουμε δώσει απλά δεν του έδωσα σημασία γιατί λέω σε κάνα δίμηνο θα το δοκιμάσουμε κι αυτό Γενικά έχει πάρει μπρος με το φαγητό και με κυνηγάει όλη μέρα και μου λέει μαμ μαμ 😂 μου φαίνεται και πιο βαριά οπότε πρέπει να πέρασε κάποια φάση που έβαζε βάρος γι αυτό πεινουσε. Βρήκα κι εγώ ευκαιρία και της έδινα ο,τι φαγητό μου έφτυνε 😅 Οπότε έχουμε αρχίσει κι εμείς να προσπαθούμε να κάνουμε ένα φαγητό για όλους που βολεύει άπειρα.  Περάσαμε νέα ίωση δεν πρωτοτυπησαμε 😂Τωρα ειχε πυρετο και πολυ μπουκωμα. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι μήπως τα κολλάμε στις παιδικές χαρές 🤷‍♀️ κρατάω μόνο ότι τουλάχιστον χτίζει ανοσία για όταν ξεκινήσει σχολειο @_piripiri_ έχουμε βάλει κάτι γωνιες εντωμεταξυ στα τραπεζια απο αφρολεξ και τις μασουλαει, φαινεται σαν να εχουμε κουνελι. Και θυμηθηκα που ελεγες για το τρωκτικο και γελουσα μόνη μου 😂 Επίσης πήγαμε βρεφικο θεατρο και περάσαμε τέλεια κορίτσια. Δεν ξέρω που μένει η καθεμία αλλά στο Μέγαρο Μουσικης έχει πολύ ωραία πράγματα για μωρα, σας τα προτείνω! Δεν φανταζόμουν ότι θα την έβλεπα να παρακολουθεί έργο κι όμως! Γενικά εχω να πω οτι όσο μεγαλώνει μου αρέσει πολύ που γίνεται παιδάκι, κάνουμε πράγματα, καταλαβαίνει πιο πολλά και την καταλαβαίνω κι εγώ καλύτερα, μου δειχνει τι θελει, με μιμειται κτλ. Μου αρέσει αυτή η φάση τώρα στους 10 μηνες 😊 ελπιζω μολις περπατησει να μην τα βρούμε ζόρικα 😅
    • @Kn1 πως τ δινεις τ αβοκάντο? Δ εχω δώσει ποτέ. Κατατοπισε με λιγο. Τ βαζεις στο φρουτο? Επισης ωριμο?ουτε να τ ξεχωριζω ξερω.
    • Καλημέρα σε όλες! Πως είστε κορίτσια; Ευχομαι αυριο να εχεις μια μεγάλη χοριακη @Ngsofia! Λίγες ωρες απομένουν!!
    • Κατάβαλα και εγώ δεν έχω σταθερό κύκλο αλλά με βοηθάνε πάρα πολύ τα τεστ ωορρηξίας για να ξέρω πότε να έχω επαφές οπότε υπολογίζω και την μέρα καθυστέρησης  τα απλά clear blue πριν την καθυστέρηση δείχνουν πολλές φορές γραμμή εξάτμισης για αυτό ίσως είναι καλό να τα αποφεύγεις τώρα για τα ψηφιακά δεν έχω ακούσει εγώ κάτι  Αν υπολογίζω σωστά είσαι στην 33 ημέρα του κύκλου οπότε αν εχεις πιο μεγάλο κύκλο περίμενε λίγες μέρες αν είναι και πάρε άλλο τεστ άλλης εταιρείας ή πήγαινε για χοριακη θα περιμένουμε νέα σου ☺️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...