Μετάβαση σε περιεχόμενο

κρεμα νουνου βανιλια και εμετοι

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας αισιως ο μπεμπουλης μου πηγε 9 μηνων εδω και 3 εβδομαδες του ξεκινησαμε μετα την φρουτοκρεμα και την απογευματινη κρεμα (αργησαμε λογω προωροτητας και παλινδρομησης) το θεμα ειναι οτι με την κρεμα κανει συνεχεια γουλιες και μυριζει ξυνιλα...τι να κανω ρε κοριτσια? μηπως η νουνου ειναι βαρια? να παρω αλλη μαρκα και αν ναι ποια?

post-7176-13873934659145_thumb.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξερω μπεμπουλης γιατι δεν εχω παιδακι

Μηπως πρεπει να του φτιαχνεις σπιτικη κρεμα; Ρωτα το γιατρο ισως να ειναι καλυτερα

Θα σου πουν και τα κοριτσια

apis έγραψε:

Δεν ξερω μπεμπουλης γιατι δεν εχω παιδακι

Μηπως πρεπει να του φτιαχνεις σπιτικη κρεμα; Ρωτα το γιατρο ισως να ειναι καλυτερα

Θα σου πουν και τα κοριτσια

Symfwnw ki egw me thn apis. Kalo einai na apofeygoyme ta etoima skeyasmata....Tosa freska froytakia exoyme sthn Ellada...giati na toy dwseis "etoimatzidiko" fagaki?

Kala einai kata ta alla o mpempoylhs soy? Pws ta paei me tis askhsoyles sto fysiotherapeyth?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ!!!!ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗ ΝΟΥΝΟΥ ΒΑΝΙΛΙΑ (ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΕ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ)ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ.ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΥΧΑΙΑ ΤΗΝ ΝΕΣΤΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ...ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss:

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ.ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ!!ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΣ?ΕΓΩ ΙΑΣΩ.ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ???

οχι κοριτσια δεν καταλαβατε καλα φρουτοκρεμα του φτιαχνω με φρεσκα φρουτα δεν δινω ετοιμη με την απογευματινη την νουνου εχουμε το προβλημα

αννακ μου εγω γεννησα στο αλεξανδρας λογω οτι ειχα επικυνδυνη εγκυμοσυνη και γεννα ειναι εφταμηνητικος

ο φυσικοθεραπευτης μου ειπε οτι θα μιλησει με τον νευρολογο και θα κανονισουμε για τις ασκησεις μαλλον μετα το πασχα το βλεπω

Αναρωτιέμαι ειλικρινά: Γιατί να του δώσεις κρέμα; Αυτά τα έτοιμα σκευάσματα όπως σου είπε και η snowgirl και η apis δεν προσφέρουν τίποτα. Και είναι μάλιστα τελείως ανθυγειινά. Διάβασες τί περιέχουν; Προτίμησε να του δίνεις πχ.(και δεύτερη φορά) φρέσκα φρούτα ή ψωμάκι μαύρο για απογευματινό, δεν χρειάζονται αυτά τα ετοιματζίδικα τα παιδιά μας....

αργω μου ειλικρινα σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα ο μπεμπης ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση και θα σου εξηγησω τι εννοω.

καταρχας ειναι προωρος που σημαινει οτι οργανικα ειναι 7 μηνων και ηλικιακα 9.δεν εχουμε δοντια και δεν μπορουμε να μασησουμε φρουτα η ψωμι(δυστυχως αν και απο το βλεμα του βλεπω οτι θελει) το στομαχι του ειναι τοσο ευαισθητο που αν του δωσουμε δευτερη φορα φρουτα τα οξινα που περιεχουν θα του κανουν πληγες γιαυτο η μονη λυση ειναι η κρεμα γιατι απαγορευονται τα γιαουρτια.(τα κανει εμετο)ακομη και στο φαι που θα μπει απο αρχες μαιου μας εχουν απαγορευσει σπανακι,σελινο,μπροκολο και λαχανο

αυγο και ψαρι θα φαει 14 μηνων ενω το γαλα που πινει ειναι ειδικο για το στομαχι του .δεν ειναι η δικη μου επιλογη ειναι αυτο που πρεπει να ακολουθησουμε μεχρι να παει 2 χρονων .οταν δοκιμασαμε κατι διαφορετικο απο ολα αυτα τα αποτελεσματα ηταν τραγικα εμετοι πονοι και ατελειωτο κλαμα

ο μπεμπουλης μου μεγαλωνει με τελειως διαφορετικο ρυθμο αναπτυξης αν τον δεις με ενα τελειομηνο συνομηλικο του διπλα θα πεις οτι ειναι νεογεννητο ειναι 9 μηνων και ειναι 61/2κιλα!!!!!! δινουμε εναν μεγαλο αγωνα απο τοτε που γεννηθηκε για να παρει βαρος και πλεον δεν συγκρινω τι αναπτυξη εχει ενα τελειομηνο και τι ο γιος μου ασε που ολα σαυτην την ηλικια καθονται μπουσουλανε και ετοιμαζονται για τα πρωτα τους βηματα εμεις....ακομη τιποτα ενα μπουσουλιτο και αυτο οχι ολοκληρωμενο δεν στεναχωριεμαι πλεον ,ξερω οτι ο μπεμπης μου θα αργησει σε πολλα πραγματα σε σχεση με αλλα παιδακια αλλα ειναι τοσο πεισματαρης που βλεπω να τα προλαβαινει:) τι να κανω κοριτσια μου αυτες ειναι οι ιδιαιτεροτητες ενος προωρου σας ευχαριστω και παλι:)

Δοκιμασε διαφορες και οποια του αρεσει και δεν δημιουργει προβλημα κρατησε αυτη!Να αλλαζεις ομως γευσεις γιατι και τα μωρακια βαριουνται την μονοτονια οπως κι εμεις!;)

υβονη μου σκευτομουν και την φσρινλακτε και την μπισκοτοκρεμα αλλα σκευτομουν μην ειναι και αυτες βαριες για το στομαχι του ? θα δοκιμασω και θα δω τι θα κανω σημερα εχω και τα μικρα του αντρα μου εδω και η μικρη ειναι αρρωστη και εχω ξενυχτι τουλαχιστον μεχρι να πατε για υπνο εσεις:)

ααααα γι αυτο μου καθεσαι τοσο αργα....:laugh:χαχαχαχ

για τις κρεμες αφου το στομαχακι του ειναι ευαισθητο μην τις κανεις πηχτες και δινε του μικρες ποσοτητες σιγα σιγα.Καλυτερα να τρωει λιγοτερο και να το κραταει παρα περισσοτερο και να κανει εμμετο!

Λιγη ποσοτητα κι ας κανει πιο πολλα γευματα καλυτερα!Φιλακια

Συμφωνώ με την Υβόννη! Με κάλυψε απόλυτα σε αυτά που ήθελα να σου γράψω διαβάζοντας τις απαντήσεις! Μην τις κάνεις πηκτές και μην του δίνεις μεγάλη ποσότητα εφόσον το στομαχάκι του είναι ευαίσθητο!

ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ!!! Είναι το καλύτερο για την διατροφή όλων μας!!

κι εμεις το ιδιο προβλημα ειχαμε με τις κρεμες.τετοια ξυνιλα....

δοκιμασε της γιωτης .εγω τωρα που και που του δινω καμια μπισκοτοκρεμα(ειναι τελεια,την υπολοιπη την ετρωγα εγω):)

βεβαια η αληθεια ειναι οτι με τα μωρα που εχουν προβλημα παλλινδρομησης θελει πολυ υπομονη.εμας ξαφνικα ολα εστρωσαν πριν κανα μηνα. τωρα που το λες....εχω να δω γουλιες πολυ καιρο.

μη στεναχωριεσαι σιγα σιγα θα στρωσει το στομαχακι του.:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...