Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΛΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ

Recommended Posts

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ. ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ. ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Agapi mou eheis polikustikes ?

Sorry kapou diavasa ena post sou alla mperthevomai.18 meres einai polles....

Milises me to gynaikologo sou?

Thumasai pote ekanes ooruxia?

Se katalavaino pou stenahoriesai alla...min to vakeis kato eee;

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ. ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΩ. ΩΟΡΗΞΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΦΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ. ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ, ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΜΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ.

Κατερινάκι μου εμείς τα είπαμε από κοντά..

Μόνο να σου πω ότι χάρηκα πολύ πολύ που βρεθήκαμε και να το ξανακάνουμε μόλις επιστρέψετε από Βόλο! :)

Και εννοείται μην το βάζεις κάτω! Εξάλλου είπαμε... Δεν προσπαθείς για το ακατόρθωτο...

Α! Και εφόσον πήρες αγκαλιά και το Μαράκι (και σου χαμογελούσε κιόλας) θα σου φέρει γούρι!!!!! ;)

scarletoni ακούς?????? :woohoo:

ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΠΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΕΧΤΕΙΤΕ ΕΤΣΙ.

Κατερινάκι, ΓΕΡΑ-ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!

πήρες το ζουζουνιάρικο Μαράκι αγκαλίτσα, είσαι και στο καλύτερο site

τέλος!!

τον επόμενο μήνα 8α χεις σποράαααακιιι

!!

που πήγατε kartell?

ΘΕΛΩ!!!

Κατερινάκι δε σε ανεχόμαστε, χαιρόμαστε την παρέα σου και στην τελική εδώ είμαστε και για τις χαρές αλλά και για τις λύπες!

Γιατί δε βγαίνετε μια βολτίτσα με τον άντρα σου? Να ξελαμπικάρεις? Θα σου κάνει καλό..

Elenitsa έτσι όπως το κάνανε το Καρτέλ έξω (μέσα δεν πάω ποτέ το το μωρό, σε κανένα μαγαζί, λόγω καπνού), με το παταράκι που δεν ανεβαίνει καρότσι εύκολα, με τα σταντς αλλά και με τη μουσική στη διαπασών, δεν είναι για καφεδάκι όταν έχω το Μαράκι.

Πήγαμε Μεκκα, ήσυχα κι ωραία.:)

Κατερίνα μην στενοχωριέσαι! Θα δεις, όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα έχεις σποράκι στην κοιλίτσα σου! Κι αφού πήρες αγκαλιά αυτήν την κουκλίτσα που δεν χορταίνω να την βλέπω.. Σίγουρα ο επόμενος μήνας θα είναι ο τυχερός σου! Καλή επιτυχία κι ότι σε απασχολει να μας το λες! Γι'αυτό είμαστε εδω.. εμείς!!

εγω δεν ειχα χρονο να πιω μαζι σας καφε αλλη φορα:)

χαρηκα που σας γνωρισα ωστοσο..

κατερινακι μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν κοριτσι μου να σαι αισιοδοξη κ να ελπιζεις.

τι ματαρες η μπεμπα θεε μου..

Α ναι σωστά! τα πατάρια της καταστροφής...

μπήκε τάξη μ αυτό το τρόπο???

Αυτό που μ εκνεύριζε πάντα, ήταν τα αυτοκίνητα στο πεζόδρομο.

annaki!! έγραψε:

εγω δεν ειχα χρονο να πιω μαζι σας καφε αλλη φορα:)

χαρηκα που σας γνωρισα ωστοσο..

κατερινακι μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν κοριτσι μου να σαι αισιοδοξη κ να ελπιζεις.

τι ματαρες η μπεμπα θεε μου..

Ποια μιλάει για ματάρες Θεε μου!!! :cheer:

Κι εγώ χάρηκα αννάκι έστω και το λίγο!

Την επόμενη φορά...:)

Ελενίτσα ναι, συμμαζεύτηκε λίγο ο πεζόδρομος, είχε καταντήσει αηδία η κατάσταση με τα τραπεζοκαθίσματα..

Αν το καταλάβατε κορίτσια ....

ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΣΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Λείπανε η katrina και η μικρή Αλεξάνδρα, αλλά ελπίζω την επόμενη φορά η παρεούλα μας να απαρτίζεται από 6!!! :cheer:

ΚΑΛΗ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΤΣΑΤ..:unsure:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ,,,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ...:blush:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΝΧΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ...

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΒΙΩΜΑ...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ..

ΦΙΛΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ...:kiss:

την αγαπησα τη μικρουλα μωρε ιφιγενεια ειναι καλο παιδακι:)

παντως πραγματικα σε κοιταει κ χανεσαι εχει εκπληκτικο ματι;)

εχει να καψει καρδιες..

ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ... ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙΑ ΛΕΩ " ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ" ΟΤΑΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΧΩΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΧΩΘΗΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ. ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΧΑΖΟΥΛΑ!:P ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΣ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• τι καλααα.. μεγαλώνει η μπουμπού σου😍😍 υπομονή και θα περάσει η γκρίνια από το εμβόλιο... εμένα δεν μ έκανε προς το παρόν σε κανένα εμβόλιο πυρετό!
    • Όχι ο μικρός είναι σε δικό του κρεβατάκι στο δωμάτιο μας η Άννα μόνο κοιμάται μαζί μας και κάθετα μάλιστα καταλαβαίνεις τι γίνεται..χαχα άρχισα να την παίρνω όταν ήμουν έγκυος γιατί ήμουν σε ακινησία και ήθελα να την χαίρομαι έτσι..μετά δεν την έβαλα πότε ήθελα να πάει μόνη της μην πει τώρα έχει το μωρό εμένα με έδιωξε..εσάς τώρα κοιμάται σερί Ε;;
    • Ευχαριστώωω μακάρι  να μπορούσα  να φαω..δεν πεινάω πολύ.. οπότε τρωω έχω κ καούρες.. και μου κόβεται η όρεξη..και με 2 λίτρα νερό τη μέρα που να χωρέσει το φαΐ? Βάλε κ τον ύπνο.δεν μένουν πολλές ώρες για φαγητό ..χαχαχα Άσε κ εγώ όλο γύρω γύρω..   
    • Αααα με το καλό και του χρόνου! Εύχομαι ο Αγιος Στυλιανος να μας φυλάει όλες κορίτσια μου! Οι μέρες θα περνάνε νερό τώρα είναι που σταματάει ο χρόνος νομίζω. Εμείς βάλαμε δώρα για το μωρό φέτος κάτω από το δέντρο μπας και τα δει και έρθει! Εγώ πηρα ένα κουβερτακι και ο άντρας μου ένα παραμύθι 🎄
    • Καλησπέρα!!! @LaV μου πολύ ωραία τα νέα σας! Με το καλό! Κι εγώ πάντως αυτό για τον υπέρηχο δεν το καταλαβαίνω! Κοριτσια οργανωμένα να χαρείτε τις αγορές σας!! @athrain μου εγώ έχω γυρω στις 2 εβδομάδες αυτό που περιγράφεις με το πόδι, σέρνοντας το πηγαίνω τις περισσότερες φορές. Από κιλά έχω πάρει γύρω στα 6- 7, πολλά πιστεύω ως τώρα αλλά τέλοσπαντων, ελπίζω να μην πάρω πολύ την ανηφόρα! @finallytheend 1.5 κιλό;;;😱 Εγώ 1.5 κιλό παίρνω και σε ένα σκ άμα λάχει 😄😄😄. Μπράβο σου που είσαι τόσο πειθαρχημένη! Επίσης κορίτσια κι εγώ δυσκολεύομαι πάρα πολύ με τον ύπνο πια, στριφογυρίζω όλο το βράδυ να βολευτω και δεν μπορώ να βολευτω με κανέναν τρόπο. Σαν να μην χωραω στο κρεβάτι αισθάνομαι και ο καημένος ο σύζυγος κοιμάται πια σε μια γωνιτσα για να έχω εγώ χωρο για στριφογυρισματα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...