Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο ύπνος του μωρού **

συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω. στην πρώτη κόρη μου που δεν τα γνώριζα όλα αυτά άργισε πολύ να μπεί σε ένα καλό πρόγραμμα ύπνου. τώρα στην δέύτερη όλα τα παραπάνω τα εφάρμοσα από την πρώτη μέρα που πείγαμε σπίτι και τώρα είναι περίπου τεσσάρων μηνών και έχει ένα πολύ καλό πρόγραμμα στον ύπνο. βέβαια πιστεύω ότι όλα αυτά δεν είναι και απόλυτα αλλά είναι και θέμα παιδιού.

Δημοσίευση

Συμφωνώ και εγώ με το πρόγραμμα που πρέπει να υπάρχει στα μωρά...την ώρα που θα φάι, που θα κοιμηθεί, που θα του κάνεις μπάνιο...

Η μπουμπού η δικιά μου απο νεογέννητο είχε πολύ πρόγραμμα,σε όλα της, μέχρι και τώρα είναι .....τέλεια...αλλά λέω το πρόγραμμα τελικά το βάζεις εσύ ή το παιδί απο μόνο του?????

και οπώς λέει και ο άντρας μου μας έχει καλομάθει τόσο πολύ που θα έρθει κανα δεύτερο παιδάκι, με το καλό, το οποίο δε θα είναι σα τη μπουμπου και θα τα δούμε όλα....:huh:

Δημοσίευση

Συμφωνώ και εγώ με το πρόγραμμα που πρέπει να υπάρχει στα μωρά...την ώρα που θα φάι, που θα κοιμηθεί, που θα του κάνεις μπάνιο...

Η μπουμπού η δικιά μου απο νεογέννητο είχε πολύ πρόγραμμα,σε όλα της, μέχρι και τώρα είναι .....τέλεια...αλλά λέω το πρόγραμμα τελικά το βάζεις εσύ ή το παιδί απο μόνο του?????

και οπώς λέει και ο άντρας μου μας έχει καλομάθει τόσο πολύ που θα έρθει κανα δεύτερο παιδάκι, με το καλό, το οποίο δε θα είναι σα τη μπουμπου και θα τα δούμε όλα....:huh:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ,ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟΙ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΩΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΗ-ΟΜΑΛΗ.

dev252pb___.png

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ,ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟΙ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΩΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΗ-ΟΜΑΛΗ.

dev252pb___.png

Δημοσίευση

dev252pb___.png

Δημοσίευση

dev252pb___.png

• 3 months later...
Δημοσίευση

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ. ΕΓΩ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ. Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ 21.30- 22.00 ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΕΣ 10 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΙΑΣΩ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ. Η ΩΡΕΣ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΝΩΡΙΣ ΜΙΑ ΠΟΙΟ ΑΡΓΑ.

Δημοσίευση

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ. ΕΓΩ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ. Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ 21.30- 22.00 ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΕΣ 10 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΙΑΣΩ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ. Η ΩΡΕΣ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΝΩΡΙΣ ΜΙΑ ΠΟΙΟ ΑΡΓΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καθε παιδι εχει τα δικα του,αλλα καλο ειναι να τα μαθενεις απο ενωρις για το ποτε θα φανε ποτε θα κανουν μπανιο και ποτε θα κοιμηθουν!!Εγω τωρα ποια ξυπναμε το πρωι στης 7 η 8.Συνηθως στης 8 πεινουμε το γαλα μας μετα ξανακοιμωμαστε και ξυπναμε στης 10:30 μετα τρωμε παλη στης 12 με 1 και ουτε καθεξης.Ανα 5αωρο τρωμε!!Στης 8:30 κανουμε μπανιο και τρωμε το τελευταιο γευμα στης 10.Ανα ηλικια πειστευω ειναι διαφορετικες οι ωρες,δεν ξερω θα το δω στην πραξη!!

Δημοσίευση

Καθε παιδι εχει τα δικα του,αλλα καλο ειναι να τα μαθενεις απο ενωρις για το ποτε θα φανε ποτε θα κανουν μπανιο και ποτε θα κοιμηθουν!!Εγω τωρα ποια ξυπναμε το πρωι στης 7 η 8.Συνηθως στης 8 πεινουμε το γαλα μας μετα ξανακοιμωμαστε και ξυπναμε στης 10:30 μετα τρωμε παλη στης 12 με 1 και ουτε καθεξης.Ανα 5αωρο τρωμε!!Στης 8:30 κανουμε μπανιο και τρωμε το τελευταιο γευμα στης 10.Ανα ηλικια πειστευω ειναι διαφορετικες οι ωρες,δεν ξερω θα το δω στην πραξη!!

Δημοσίευση

• 1 month later...
  • 3 months later...
Δημοσίευση

Κορίτσια εμένα πάλι είναι 10 μηνών ο μπέμπης και ακόμα δεν εχει μπει σε πρόγραμμα στο θέμα του ύπνου.Ξυπναει ακόμα την νυχτα για να πιει το γάλα του και καποιες νύχτες γιατι θελει αγκαλιές.

Δημοσίευση

Scorpina mou geia sou agapi mou..

Kai na sou zisei o giokkas sou...

Agapi mou ki emena o gios mou ksupnousen to vradi...

Wmos den tou edina gala...

Tou edina tsaoui gia na kopsei to vradi na ksupnaei...

Kai eilikrina tora den ksupnaei exei peripou 3 eudomades...

Einai sxedwn 11minwn twra...

Xarika poli epidi eimai kai egkuws kai me kouraze poli...

Agapi mou kopse na tou dineis gala,ki arxise na tou dineis tsaoui gia na mathei...

Sas euxwme ta kalitera...

Δημοσίευση

Αχ βρε κοριτσια,το ιδιο προβλημα εχω και εγω με τη μπεμπα μου.Ενω ειχε μπει σ'ενα προγραμμα,κοιμοταν στις 9,ξυπναγε στις 12 και μετα στις 8-9 το πρωι,τωρα τελευταια κοιμαται στις 9 αλλα με ξυπναει καθε 3ωρες,για γαλα.Ειναι 6,5 μηνων,και τη θηλαζω.Ελεγα οτι τωρα που εχουμε αρχισει φαγακι, θα ειναι χορτατη και θα κοιμαται καλυτερα ,αλλα τιποτα.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...