Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μου βγάζει την γλωσσα.......

Recommended Posts

κοριτσακια μου τον τελευταιο καιρο εχω αρχισει στερεα τροφη στην μικρή μου :)

ενω στην αρχη ετρωγε καλα ανοιγε το στοματακι της και δεχοτανε το κουταλακι

τελευταια την ώρα που βαζω το κουταλακι κατευθειαν μου βγαζει την γλωσσιτσα της έξω :dry:

καταλαβαινω οτι ειναι κατι σαν παιχνιδι πλεον ή κατι σαν συνηθεια και οχι οτι δεν της αρεσει το φαι της

δεν ξερω τι να κανω και πως να το σταματησουμε..:(

το μονο που κανω(γιατι ξερω οτι τα παιδια αντιγραφουν)οποτε την ταιζω κανω οτι μασαω για να βλεπει τι να κανει αλλα τιποτα..

εχετε καποια ιδεα ή καποια κοπελα πέρασε κατι παρομοιο :huh:

:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου mitsi μου και εμεις εχουμε 3 βδομαδες που τρωμε κρεμουλες και μου τις τρωει με ευχαριστηση ωρες ωρες ομως μου κανει και εμενα το ιδιο και ξερεις τι καταλαβα? οτι δεν ειχε καταπιει την μπουκια του!!!

μολις του εδεινα λιγο χρονο το ξανανοιγε το στομα του και οταν το κανει για να παιξει του κανω οτι μασαω κι εγω και επεισης τον κανω να γελαει και εκει που γελαει του ερχεται και το κουταλι χιχι

Επίσης καλό είναι να μη δίνετε σημασία σε μία τέτοια αντίδραση!

Να το αφήνετε να περνάει απαρατήρητο γιατί θα νομίσουν οτι είναι παιχνίδι και θα το κάνουν συνέχεια!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ στην αρχη ετσι πιστευα και εγω (οτι δεν έχει καταπίει)αλλα σε μας δεν ισχυει..:( το κανει σε καθε κουταλια και αμεσως με το που θα μπει το κουταλι στο στοματακι της..:(

γενικα την ταιζω αργα και για το στομαχι της και σαν εκπαιδευση για αργοτερα..δεν ξερω γιατι το κανει αυτο ρωτησα και παιδιατρο δεν μου εδωσε μια σαφη απαντηση μαλλον οτι το εχει σαν παιχνιδι..

στεναχωριεμαι πιο πολυ γιατι νοιωθω οτι δεν τρωει σωστα..

Νανούκα μου εχεις δικιο..δεν της δειχνω κατι ακριβως για αυτο το λογο..αλλα και παλι συνεχιζει τα δικα της!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...