Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ STABILANOL. ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΥΟ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. ΕΤΣΙ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟ FLUSIL ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ. ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΩΣ ΣΥΧΝΑ Η ΙΔΙΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΟΛΠΙΤΙΔΕΣ. ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕ ΤΙ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ.

Δημοσίευση

clay τι είδους κολπίτιδα? Με τι μικρόβια, μύκητες?

Δεν γνωρίζω πολλά να σου απαντήσω, απλά θα σου πω την εμπειρία μου.

Πριν 1 μήνα έπαθα κολπίτιδα (πιθανόν από δυνατή αντιβίωση), πήγα στο γιατρό με φαγούρα και υγρά δύσοσμα και μου είπε ότι δεν είναι ειδική κολπίτιδα (από επαφή) και το πιθανότερο είναι να την έπαθα από την αντιβίωση. Είχα καθυστέρηση, γι'αυτό και δε μου έδωσε αντιβιωτική κολπική γέλη, μου έδωσε για αρχή τη rephresh, την έβαζα ανά τρεις μέρες και όταν πλέον διαπίστωσα ότι δεν είμαι έγκυος, μου έδωσε την ygielle της frezzyderm. Δεν χρειάστηκε να την κάνω, με τη rephresh ήμουν πολυ καλύτερα!

Δημοσίευση

Καλημερα σας!!! Σχετικα με την κολπιτιδα εχω να σας πω οτι ειχα κι εγω και μαλιστα ημουν και σε προχωρημενη εγκυμοσυνη. Τοτε η γιατρος μου μου ειχε δωσει ενα κολπικο υποθετο δε θυμαμαι ποιο και μου ειχε πει να προσεχω τις τουαλετες...... Επεισης μου ανεφερε οτι μια μελλουσα μαμα πρεπει να προσεχει πολυ γιατι η κολπιτιδα αν δεν την προσεξεις προκαλει αποβολες. Η αληθεια ειναι οτι μπερδευτηκα λιγο, δηλαδη αν μια κοπελα μεινει εγκυος και δεν καταλαβει οτι εχει κολπιτιδα το χανει το μωρο?

Δημοσίευση

Ερώτηση

όταν παίρνετε κάποια αντιβίωση, τρώτε γιαούρτι? Το γιαούρτι βοηθάει στο να μη δημιουργούνται κολπίτιδες και στοματίτιδες στη διάρκεια αντιβίωσης.

Και τελευταία άκουσα ότι το χαμομήλι είναι πλεον απαγορευμένο για κομπρέσες και καθαρισμούς... όχι μόνο στην ευαίσ8ητη περιοχή, αλλά γενικά.

Μόνο κα8αρό νεράκι.

Δημοσίευση

ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ...ΕΧΩ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΜΜΟ ΚΤΛ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΣΑΝ ΛΥΣΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΑΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ BETADINE YΠΟΘΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ DAKTARIN ΑΛΟΙΦΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΟΙΦΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΔΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΗ..ΑΚΟΥΩ ΚΟΠΕΛΕΣ.ΠΟΥ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ 16 ΜΕΡΕΣ ΧΡΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ

Δημοσίευση

Τώρα έπιασες 1 θέμα που πονάει πολύ!

Πιο μικρή πλενόμουνα με αντισυπτικό 2 φορές την ημέρα... με αποτέλεσμα να καταστρέψω το ph της περιοχής!

Μόλις ξεκίνησα να έχω ολοκληρωμένη σχέση, ξεκίνησαν και οι κολπίτιδες...

Γνώμη μου είναι να μην πειραματιστείς με διάφορα φάρμακα που σου είπαν οι κοπέλες γιατί η καθεμιά μπορεί να έχει διαφορετικό μικρόβιο και άδικα να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με φάρμακα!

Πήγαινε σε 1 καλό γυναικολόγο να σε συμβουλέψει τι να κάνεις!

Δημοσίευση

CLAY, ΕΓΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΑΘΑΙΝΑ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΓΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!! ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΑΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...