Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΩ......


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ... ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 4ΜΗΝΩΝ. ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ. ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΑΜΟ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΡΟΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΝΥΦΙΚΟ!!!!!!! :S

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΕΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΖΙ??? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?? ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ + ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ + ΕΚΚΛΗΣΙΑ + ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ.. ΑΡΑ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ??

ΝΥΦΙΚΟ-ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ-ΣΤΕΦΑΝΑ- ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ????

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝΕ ΑΥΤΑ??

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ... ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΝΥΦΙΚΟ??? :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν είναι να σκασεις να βάλεις! τα στέφανα είναι του κουμπάρου οχι δικά σας έξοδα.

Νυφικό και κοστούμι μπορείτε να νοικιασετε. Επίσης μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους κουμπάρους να μην κανετε δωρα μεταξύ σας και να αποφύγετε τα πολλά έξοδα.

Αλλα βρε παιδί μου τί πρεμούρα είναι αυτή? Άντε και καλά στέφανα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!

ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΝΥΦΙΚΟ???

ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΗ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΑΖΕΨΑΜΕ 15.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 20% ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ! ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΥΦΙΚΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ Ε ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑ! ΒΡΕΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ!

ΑΥΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΡΕΣΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ!:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ego ekana politiko alla den eiha pote tin epithymia tou nufikou.

Esy omos afou se apasholei prepei na ton kaneis kai na to efharistitheis!

Apo oti xero apo tis xadelfes mou mporeis na noikiaseis nufiko kai me 800 euro alla upologise oti i diadikasia mporei kai na vgazei aproopta exoda.

Ego tha ypologiza gyro sto pentohiliaro;;;

Isos ta alla koritsia sou poun kalitera na sou zisei i mpempa!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου sisi μου!!

Εγώ και θα συμφωνησω και θα διαφωνήσω μαζί σου..

Αρχικά έχεις απόλυτο δίκιο αν μέσα σου το νιωθεις σαν αναγκη να φορέσεις νυφικό.. αν κάνετε σωτό προγραμματισμό και δεν ξεφύγετε σε καλεσμένους δεν νομίζω ότι θα υπάρξει προβλημα.. Έτσι και αλλιώς το τραπέζι θα γίνει-- απλώς σκέψου μηπως θα πρέπει να καλέσετε περισσότερο κόσμο με αφορμή το γαμο..δεν ξερω και που μενεις αν είσαι σε επαρχιακή πόλη σίγουρα θα σε συνέφερε..

Όμως για να κάνω το συνηγορο του διαβόλου, αν υπάρχει όντως πρόβλημα τούτους τους χαλεπους καιρούς που ζούμε και ίσως και ο αντρούλης σου δε πολυσυμφωνεί, σκέψου ότι έχεις αποκτήσει μια όμορφη οικογενεια, έχεις το παιδάκι σου που θα πάρει το ονοματακι του εκείνη την ημέρα, δηλαδή τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή που προηγούνται έναντι όλων των άλλων υλικών πραγμάτων..

Αγόρασε ένα υπέροχο ολόλευκο φόρεμα - και ζητήστε από τον ιερέα να σας διαβάσει μια όμορφη ευχή πριν τη βαφτιση της μικρής!!

ίσως δεν είμαι πολύ αντικειμενική εγω όμως γιατί είμαι κατα των γαμων των "γνωστών " με τα νυφικά και όλα τα παρεπόμενα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε Σισυ μου αφου δεν τα καταφερνουμε να τα πουμε απο κοντα τοτε ας τα λεμε απο δω:)

Λοιπον απο τη στιγμη που οι καλεσμενοι στη βαφτιση θα ειναι οι ιδιοι και στο γαμο που θες να κανεις τοτε δεν υπαρχει ουσιαστικο προβλημα χρηματων.Αν δηλαδη αποφασισεις να καλεσεις περιορισμενο κοσμο και μετα να πατε για φαγητο,τα extra χρηματα που θα χρειαστει να δωσεις ειναι λιγα.

Το στολισμο,τα στεφανα και το δισκοποτηρο τα πληρωνει ο κουμπαρος.

Τα προσκλητηρια και τις μπομπονιερες ουτως η αλλως θα τα παραγγειλεις(και υπαρχουνε τοσα πολλα στο εμποριο με πολυ καλες τιμες), μονο που θα χρειαστει να κανει 2 ειδη μπομπονιερες,μια για το γαμο και μια για τη βαφτιση.

Φωτογραφο χρειαζεσαι.

Τωρα μια νυφη χρειαζεται τα εξης:νυφικο(που μπορεις να βρεις πολυ ωραιο σε πολυ καλυ τιμη),παπουτσια οπου και αυτα δεν χρειαζεται να κοστιζουν μια περιουσια,μακιγιεζ(που μπορεις να την αποφυγεις αμα θες) και κομμωτηριο(που φανταζομαι και μονο βαφτιση να κανεις παλι θα πας).

Ο αντρας σου θα χρειαστει απλα ενα κουστουμι και ενα ζευγαρι παπουτσια.

Δεν μου ερχεται κατι αλλο τωρα που χρειαζεται ενας γαμος...

Για πειτε και εσεις κοριτσια τι ξεχασα?

Ελπιζω παντως να σε βοηθησα καπως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ έκανα θρησκευτικό, βρίσκω τον πολιτικό λίγο ψυχρό, αλλά οι καλεσμένοι σου αντί για δώρα μπορούν να σου φέρουν χρήματα οπότε θα μαζέψεις από εκεί αρκετά για να καλύψεις κάποια έξοδα. Εγώ νοίκιασα νυφικό (το πλήρωσαν οι γονείς μου) και έκανε 1500Ε -με κάποια έκπτωση-πριν 6 χρόνια. κατά τα άλλα αν τα αγοράσεις όλα από ένα μαγαζί σου κάνουν και έκπτωση π.χ. στις μπομπονιέρες, προσκλητήρια. Τα στέφανα και γενικά ο δίσκος είναι του κουμπάρου, όπως και η εκκλησία. Έχεις και στολισμό εκκλησίας και βίντεο-φωτογραφίες.

Γιατί δεν κάνεις μια έρευνα αγοράς έτσι ώστε να δεις πόσα επιπλεόν χρήματα θα πρέπει να ξοδέψεις αν κάνεις και γάμο μαζί?;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδή Sisi μου, οι καιροί που ζούμε είναι, κατά γενική ομολογία, δύσκολοι, έχεις έναν λόγο παραπάνω να το σκεφτείς καλά προτού το κάνεις! Εάν θέλεις να φορέσεις νυφικό, να το φορέσεις και να το ευχαριστηθείς κιόλας! Μπορείς να ενοικιάσεις (δε θυμάμαι όμως καθόλου από τιμές γιατί έχω περίπου 4,5 χρόνια που έκανα τον θρησκευτικό μου γάμο!) Και το κουστούμι του γαμπρού μπορεί να ενοικιαστεί! Στην τελική, βάζεις μία ωραία ανοιχτόχρωμη (κατά προτίμηση) τουαλέτα και το ίδιο είναι! Στολίζεις και τα μαλλιά σου με λουλούδια (που δε νομίζω πως είναι ιδιαιτέρως μεγάλο έξοδο), καλείς μόνον αυτούς που πραγματικά θέλεις να έχεις κοντά σου σε τέτοιες ιδιαίτερες στιγμές και κάνεις Γάμο και Βάπτιση μαζί. Είναι κάτι που συνηθίζεται στις μέρες μας και το βρίσκω και πολύ ωραίο σαν ιδέα. Από εκεί και πέρα, θα συμφωνήσω κι εγώ με τη φίλη μας την Rubela, να ζητήσετε από τους στενούς συγγενείς και τους φίλους σας, αντί δώρων, χρήματα, ούτως ή άλλως τα αξιοποιείτε εσείς όπως θέλετε (και μεταξύ μας... θα σας βοηθήσουνε πάρα πολύ τα συγκεκριμένα χρήματα... εμείς μόνον από χρηματικά δώρα φίλων και συγγενών είχαμε μαζέψει περίπου... 1.500 ΕΥΡΩ!) Καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσεις και να το ευχαριστηθείτε όλοι σας! Κι εσύ κι ο αντρούλης σου και η γλυκύτατη μπεμπουλίτσα σας! Πολλά-πολλά φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sisi μου καλά το είπα εγώ δεν είμαι αντικειμενικη..

ακου καλύτερα τα κορίτσια ---ό,τι και όπως νιώθουμε πρέπει να κάνουμε!!!!

Εμείς κάναμε το θρησκευτικό μας γάμο μόνο με τα 10 άτομα των οικογενειών μας, στο Πατριαρχείο και εγώ φορούσα ένα απλό λευκό μεταξωτό φόρεμα!!!

δεν πιάνομαι λοιπόν στην απάντηση...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ax koritsia sas eyxaristo gia tis apantiseis sas... kserei kamia sas na mou pei magazia me oikonomika nyfika??? konta sth petroypolh??

@ xara moy exeis dikio.. apo edo tha ta leme...:dry: afoy den mas thelei den einai grafto na sunantithoume.. pou tha paei omos tha to kataferoume.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω παλι ξερω οτι αν δεν εχεις κανει θρησκευτικο δε στο βαφτιζουν.

Τελος παντων... να τα απαιτουμενα:

* Αδεια γαμου - πιστοποιητικα αγαμιας, 2 μαρτυρες και πιστοποιητικα γέννησης αν θυμαμαι καλα (δινεις κατι στις ενοριες σας αν παντρευτειτε καπου αλλου , εξαρταται απο τον παππα)

* πληρωμη της εκκλησιας - στη θεσσαλονικη το πληρωνει ο κουμπαρος. δε ξερω που μενεις εσυ

* ενα νυφικο - το νοικιαζεις

* παπουτσια - βαζεις κατι απλο

* στεφανα - εχει και με 100 ευρω

* ανθοδεσμη - ενα απλο μπουκετακι την κανει την δουλεια (θεωρητικα το πληρωνει ο γαμπρος αλλα πλεον είστε μια τσεπη)

* κουστουμι και παπουτσια για τον γαμπρο

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕ ΛΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ!!! ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΧ Σ ΕΝΑΝ ΑΡΑΒΩΝΑ

* ενα φωτογραφο - αν θελετε - μπορεις να του κανεις συμφωνια για 2 σε 1

* ενα ποτηρι για το κρασι (δεν χρειαζονται δισκοι και μπουκαλια και χαζομαρες ουτως ή άλλως δε τα χρησιμοποιείς ποτε)

* ενα μπουκαλακι μαυροδαυφνη το παιρνεις απο το σ/μ

* βερες που εχετε ήδη ;)

* προσκλησεις και για τα 2 μυστηρια που θα τις κανεις ουτως ή αλλως - εχει και με 0,50 ευρω κατι πολυ ωραιες αν πας σε τυπογραφειο και οχι σε μαγαζι με προσκλησεις (ετσι το κανα εγω)

* 1 κοινη μπουμπουνιερα και για τα δυο - αν την κανεις μονη σου κερδιζεις αρκετα. υπαρχουν μαγαζια στην αθηνα πχ το agroivest ή καπως ετσι που πουλαει τα υλικα

οπως ειπε και μια κοπελα παραπανω αν θες μπορεις να παρεις μακιγιεζ και κομμωτρια (πολλες κανουν πακετο) αλλα αν πιανουν τα χερια σου βαφεσε και μονη σου.

Ειναι πολυ ωραια να γινει γαμοβαφτιση, αν ειναι καλος ο παππας - οπως σενα γαμο που ειχα παει στη καστορια- ειχε βαλει το μωρο στην αγκαλια της μαμας και βγηκανε ετσι οι φωτο του γαμου!!!!

αντε ολα θα πανε καλα και θα περασετε τελεια!!!!!!!!

(και μη σκεφτεις για στολισμο εκκλησιας και μπουρδες ειναι τσαμπα πεταμενα λεφτα!)

να ζησετε!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου sisi!Εγω εκανα το καλοκαιρι που μας περασε θρησκευτικο και βαπτιση μαζι.Καταρχην να σου πω οτι πρεπει να ενημερωσεις τον κουμπαρο σου αν θελει να αναλαβει τα εξοδα του γαμου.Συνηθιζεται ο κουμπαρος να κανει τον στολισμο που κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεται να κανεις κατι ιδιαιτερο γιατι ειναι και χαμενα λεφτα.Θα παρει ενα δισκο με μια καραφα κι ενα ποτηρι και μπορεις να τα στολισεις ακομα κι εσυ με λουλουδακια.Ειναι τα στεφανα που απο οτι θυμαμαι εχει και απλα με 75 ευρω.Αυτα θα συννενοηθεις μαζι του και με λιγο ψαξιμο θα τα βρεις σε αρκετες οικονομικες τιμες.Θα πρεπει να συννενοηθεις και με τον φωτογραφο σου γιατι αλλαζει η τιμη,εμεις δωσαμε 1500 για ολα και μας τα εκανε σουπερ!Για τις προσκλησεις εγω ειχα μια και για τα δυο μυστηρια και επειδη στην Μυτιληνη δινουμε την μπομπονιερα μαζι με την προσκληση ειχα παλι μια που ταιριαζε και για την βαπτιση.Λογικα θα σας παρει αλλη τιμη το τυπογραφειο γιατι θα εχει πιο πολυ κειμενο.Οσο για το κουστουμι μπορεις να βρεις κατι απλο και δεν χρειαζεται να ειναι και επωνυμο.Οσο για το νυφικο εγω ηθελα κατι απλο που να μην εχει και μεγαλη ουρα λογω της βαπτισης και επειδη αυτο που μου αρεσε ηταν σχεδιο που ειχε βγει πριν 2 χρονια εκανε μονο 400 ευρω!Μπορεις να ζητησεις και εσυ να δεις παλια κομματια που θα ειναι και πιο οικονομικα!Πιστευω οτι στο χερι σου ειναι ποσα λεφτα θελεις να χαλασεις για το γαμο,υπαρχουν πολυ οικονομικοι τροποι να το κανεις!Α!Μπορεις να γραψεις κατω στα προσκλητηρια οτι για τα δωρα σας παρακαλω στην τραπεζα ταδε και τον αριθμο λογαριασμου,το κανουν πολυ τωρα ειδικα που ηδη μενετε μαζι και δεν χρειαζεστε κατι για το σπιτι.Ελπιζω να σε βοηθησα καπως και συγνωμη αν σε κουρασα.Φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sisi mou sgapi mou...

Afou to thes giati oxi...

Kaneis ena aplo omorfo gamo kai vaftishia mazi...

Einai kali i idea sou...

Kai oso gia xrimata tha mazepseis oti sou feroun gia na kalipseis merika eksoda...

Ola ta ipolipa sta exei grapsei i frapedia mas...

Sas euxwme ta kalitera agapi mou...

Filakia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σισακι μου γλυκο που εισαι χαμενη??εεε??δεν ειμαι απο αθηνα κ ετσι δε μπορω να σου προτεινω παρολαυτα αν ψαξεις σιγουρα θα υπαρχουν κ οικονομικα νυφικα κ μπομπονιερες:)

αν το θες τοσο πολυ να βαλεις νυφικο καντο μη σου μεινει απωθημενο;)

αντε θα γινεις μια κουκλα νυφη...

φιλακια στη μπουμπου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καταλαβαινω κοπέλα μου.Σου ήρθε η επιθυμια που διακατεχει τις περισσοτερες των γυναικων κια ειναι λογικό.Απλα για μενα πρωταρχικη σημασία εχει να το συζητησετε ηρεμα και ομορφα με τονανδρα σου ώστε να δειτε να και δυο εχετε αυτη την επιθυμία και πάντα συμφωνα με το ανοιγμα που μπορειται να κανεται και το επιπλεον που θα διαθεστε.Σιγουρα και εφοσον το γλεντι θα γινοταν για τα βπατισια το θεμα οτυ νυφικου και του κοστομιού κανονιζεται.

Κια ειναι αληθεια πως θα βγαλεις και επιπλέον και καποια χρηματα.Οποτε ακόμη και αν δανειστεις καποια μετα τ αεπιστρεφεις ασυζητητι.

Εγω ειμαι με το μερος σου και πιστευω οτι αν δεν γινουν υπερβολες ενας θρησκευτικός γαμος μπορει να γίνει.Ολα με μεθοδικότητα και χωρις πολυ φρου φρου.Νυφικο-κοσοτυμι-κωμμωτηριο και μακιγιαζ(που μπορείς να βρέις και πακετα),ενα πολυ συμβολικο δωρακι για το κουμπαρο που θα γινόταν ουτως ή αλλως και αν θες ντε και καλα να στολίσεις εκκλησια και αυτοκινητο (βαλε μόνο λαμπαδες και κατι ψιλα εξω ετσι για τις φωτό-αν θελει συμμετεχει και ο κουμπαρος)Και μετα ειναι τα πακετα για φωτογραφο, μουμπουνιέρες, που δεν χρειαζεται γιατι θα χεις για τη μπουμπου,και το προσκλητηριο που αν θες κανεις ενα όμορφο κειμενακι και απλό και το κανεις ενιαιο και για βαπτιση και για γαμο (το χω δει και ειναι μια χαρα.)Αλλο...αλλό.Νομίζω αυτα.Μια χαρα..με λιγο οργανωση ολα αυτα αναλογα και με ο κοσμο το πολυ πολυ πολυ 3000-5000 μπορεις και με λιγοτερα (κοβεις απο το ενα βαζεις στο αλλο)Καλη επιτυχι ακι οτι χρειαστεις..ρωτα μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι βρε Σισυ καποια στιγμη επιτελους πρεπει να τα καταφερουμε.....

Με λιγο ψαξιμο ειμαι σιγουτη οτι μπορεις να βρεις ωραιοτατα πραγματα και πολυ οικονομικα.

Συζητησε το με τον αντρα σου και αρχιστε το ψαξιμο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@annaki mou opos sou eipa exo ksekiniseidouleia pali kai genikotera trexo kai den ftano kai to bradi pou gurnao spiti prospatho na anapliroso to xameno xrono me ti mpempa kai tautoxrona na kano kai tis douleies toy spitioy.. ase ase, kai dne mou ftanoun ayta skeftomai kai ta tou gamou + baftisis...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@ xara sigoura kapoia stigmi tha bretoume... :)

oso gia to thema gamou sigoura tha bro oraia kai oikonomika pragmata alla dustixos exo polu ligo xrono na afieroso gia tis etoimasies.. ase eimai polu mperdemeni.. kai agxomeni..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sisi μου τα κοριτσια σε κατατοπισαν πολυ καλα κι εγω θα ηεθελα να σου προτεινω και κατι αλλο....

Αφου ειστε στριμωγμενοι οικονομικα.... γιατι δεν περιμενεις (να περασει και η κριση) να εχει μεγαλωσει και το παιδακι σου.... και να κανεις τοτε ενα γαμο....ετσι στα ξεκαρφωτα.... με το ζουζουνι σου παρανυφακι...??? Θα ηταν πολυ συγκινητικο.... (ακομα και να σε "παραδωσει" στον...μπαμπα...)

Ισως τοτε να εχει μεγαλωσει κι αλλο η οικογενεια σου και να εχεις δυο παρανυφακια...;)

Κι ας γινει και σε 5 χρονια.... Δεν νομιζω οτι αμα κατι θες να το κανεις θα πρεπει να το κανεις με αγχος και με...."εκπτωσεις"....

Μεχρι τοτε θα μαζευεις σιγα σιγα λεφτακια και θα μπορεις να παρεις ο,τι ακριβως θελεις.... και θα εχεις και το-α καλυτερο-α παρανυφακι-α..

Επισης....τοτε που θα το κανεις ,οχι τυπου να το "χωσουμε με τη βαπτιση" ωστε να ειναι πιο οικονομικο, αλλα γιατι θα ειναι κατι που παντα ηθελες....και επειδη αγαπας ακομα τον αντρουλη σου.... θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο και θα το οργανωσεις με μερακι....

Μπορει να σου φαινεται παραξενο αυτο που λεω.... αλλα εγω -που εκανα θρησκευτικο γαμο και περασα ΤΕΛΕΙΑ- θα ηθελα να το ξανακανω σε καμια 10ετια....(να ξαναπαντρευτω τον αγαπουλινο μου) με παρανυφακια τα παιδακια μου (ελπιζω εως τοτε να εχω....:P )

Και μετα εχω σκοπο να τον ξαναπαντρευτω οταν θα ειμαστε 60-70χρ.... με κουμπαρους τα παιδια μας και παρανυφακια τα εγγονια μας.....

Θελω να εξαντλησω και τους τρεις γαμους που μου αναλογουν.... ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ αντρουλινο μου!!! Αυτο ειναι το ονειρο μου και ελπιζω να αξιωθω να το κανω...;)

Οποια αποφαση κι αν παρεις τελικα...ευχομαι..... να το ευχαριστηθεις με την ψυχη σου και να σου μεινει ως μια...ΑΞΕΧΑΣΤΗ και ΥΠΕΡΟΧΗ μερα...!!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφού το θές τόσο πολύ γιατί να μην το προσπαθήσεις.

Ένας γάμος:

νυφικό, κουστούμι

παπούτσια

στολισμό εκκλησίας και ανθοδέσμη

στα μέρη μου ο κουμπάρος πληρώνει λαμπάδες, στάφανα, δίσκο (ποτήρι κ.λ.π.) και εκκλησία.

προσκλητήρια

μπομπονιέρες

χτένισμα-μακιγιάζ

φωτογράφο

κάμερα

γλυκά

Τώρα, τι μπορείς να κάνεις για να βγει πιο οικονομικά?

-Τυπώνεις μια πρόσκληση πρώτα γράφεις για τον γάμο και μετά αναφέρεις τη βάπτιση (έχω δει τέτοια).

-Ενοικιάζεις τα ρούχα

-Αγοράζεις απλά παπούτσια (δηλ. μην αναφέρεις στον πωλητή ότι είναι για γάμο, θα σου δείξει τα πιο ακριβά)

-Διαλέγεις στολισμό που να ταιριάζει και για την βάπτιση

-Οι μπομπονιέρες μπορεί να είναι απλές (μεγάλο τούλι με ωραία κορδέλα, ή μπορείς να βρεις σε μαγαζιά με τέτοια είδη, διάφορα πραγματάκια) και βέβαια να τις φτιάξεις με τις φίλες σου.

-Μια κομμώτρια θα έπαιρνες ούτως ή άλλως

-Ένα βάψιμο μπορούμε όλες να το κάνουμε. Μη φανταστείς ότι κάνουν και τίποτα το φοβερό

-Ζήτα από κάποιον συγγενή να τραβά φωτογραφίες (να ξέρει)

-Και από έναν άλλο να τραβάει με την κάμερα

-Γλυκά μπορείς να έχεις κοινά με την βάπτιση ή να μη δώσεις και καθόλου γιατί θα δώσεις της βάπτισης.

Άν το ψάξεις καλά, θα δεις που θα τα καταφέρεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sisi αγάπη μου και φυσικά να κάνεις Θρησκευτικό γάμο.Όλα που θα χρειαστούν για το γάμο σου είναι τα εξής:

1. Εκλησία (Παπάς,Ψάλτης,Νεοκώρος,Εκκλησία)

2. Νυφικό

3. Κουστούμι

4. Τραπέζι

5. Στέφανα & Λαμπάδες & ποτήρι- μπουκάλι

6. Μπομπονιέρες & γλυκά

7. Προσκλητήρια

8. Λουλούδια

Από αυτά εσύ πληρώνεις:

1. Νυφικό

2. Κουστούμι

3. Τραπέζι

4. Μπομπονιέρες & γλυκά

5. Προσκλητήρια

6. Λουλούδια

Ο κουμπάρος πληρώνει:

1. Εκλησία

2. Στέφανα & Λαμπάδες & ποτήρι- μπουκάλι

Εγώ τι σου προτείνω να κάνεις:

Εγώ στον γάμο μου τα έβαλα όλα κάτω και είδα κάποια λογικά πράγματα.Τα προσκλητήρια θα καταλήξουν στα σκουπίδια.Εγώ αγόρασα ένα πακέτο χαρτί για προσκλητήρια (500 φύλλα) που έκαναν 8 Ευρώ, πήγα σε ένα φωτοτυπίο και μου φτιάξανε το κείμενο και τα τύπωσα και μου πήρε 50 Ευρώ για 500 φύλλα.Αγόρασα και μια ωραία κορδελίτσα και τα έκανα ρολό.Τα 500 προσκλητήρια μου στοίχησαν 90 Ευρώ.Οι μπομπονιέρες μου ήταν απλές με τούλι γαλλικό και κορδελάκι με 9 κουφέτα και τις αγόρασα 0,50 λεπτά την μία.Επίσης μπορεί να αγοράσεις τα υλικά και να τις φτιάξεις μόνη σου.Εγώ το φθηνότερο ενοίκιο νυφικού το βρήκα 500 € αλλά επειδή είχα μια πολή καλή μου φίλη στο αγρίνιο μου το άφησε 300 € πρωτοφορεμένο νυφικό.Παππούτσια να μην πεις ότι τα θέλεις για γάνο ένα παππούτσι περίπου στα 50 € εγώ τα πήρα ασημί χρώμα ή χρυσό.Ο στολισμός την εκλησίας δεν είναι απαραίτητος μπορείς από τα jumbo να πάρεις κεριά και χαλικάκια και πετρούλες και να κάνεις έναν πολύ ωραίο στολισμό αλλιώς αν κάνεις λουλούδια να ξέρεις οτι τα λουλούδια τα κλασικά θα σου πάνε απο 700 ευρώ και πάνω σε αυτούς κοστίζουν 300 ευρώ.Όσον αφορά το χτένισμα μακιγιάζ.δεν θα αναφέρεις ότι τα θες για γάμο θα της πεις ότι θες ένα καλό χτένισμα και ένα βραδινό βάψιμο ε΄γω έτσι έκανα και πλήρωσα 50 το χτένισμα και 40 το βάψιμο αλλα ηταν τέλεια....Αν του ελεγα οτι παντρευόμουν ήθελα 200 χτένισμα και 150 μακιγιάζ.Ελπίζω να σε βοήθησα μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα και οικονομικά άλλά θέλει ψάξιμο.Για περισσότερες πληροφορίες στείλε μου π/μ. Σε φιλώ και να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΙΣΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΕ.ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΣΩΣΤΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΛΥΜΕΝΟΙ.ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΛΛΥΜΜΕΝΟΙ.ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΝΥΦΙΚΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ Η ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΤΡΠΕΖΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΟΠΟΤΕ ΟΚ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΥΦΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΝΤΟ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΣΑΣ ΟΛΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

loipon korotsia sas exo nea!!!!!!!

tha pantreutooooooooooo :):):):):):)

to sizitisame extes me ton antra mou kai eipame pos mono to nyfiko einai kai o stolismos pou opos eipate mporei na ginei aplos opos kai to makigiaz kommotirio tha pigaina outos i allos kai kostoumi oputos i allos tha eperne o antras mou. tha koitaksoume na paroume mia mpomponiera kai ena prosklitirio pou na afora kai ta dyo mistiria.

den tha katso na skaso aman pia.. aksizo ki ego ena gamo.. kai na sas po kai tin alitheia thelo nakleiso kai kapoia stomata pou nomizoun oti tous exoume kai anagki.. oxi kiria mou ta katafernoume kai moni mas... (auto itan ena mikro ksespasma)

sas euxaristo gia tis apantiseis sas. tha sas enimeroso telika ti brika kai se poies times gia na kserete mipos ta xreiastei kai kapoia alli.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο βρε Σισυ καλα τα λες ενα γαμο ολες τον αξιζουμε:):)

Να τον κανεις να περασεις καλα και να το ευχαριστηθεις οσο γινεται περισσοτερο!!

Αντε ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γενικά ναι. Αλλά φέτος που είναι σε έξαρση είναι επικίνδυνο για τα νεογέννητα.
    • υπάρχει συγκεκριμένο χρόνος που σου λέει μέχρι ποτε πρέπει να ανακτήσει το βαρος γεννήσεις του αλλά δεν θυμάμαι ποσο χρόνο σου λένε 2-3  βδομάδες ; Δεν θυμάμαι τώρα 😅
    • Κορίτσι μου ούτε εμένα μου είπαν να το κάνω και δεν το έκανα ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη ούτε τώρα όλοι οι γιατροί δεν έχουν κοινή γραμμή σε αυτά, για αυτό σου είπε και όχι.. τώρα αν εσυ θέλεις να το κανείς πες του ότι θα το κανείς με δικιά σου ευθύνη και λογικά θα στο δώσει παιδιατρος δεν νομίζω ότι μπορεί να το συνταγογράφηση στην φάση που είσαι τώρα 🤷‍♀️
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Καταρχάς χαίρομαι που νιώθεις πιο ήρεμη με την εγκυμοσύνη σου σήμερα ✨✨🌈🌈❤️❤️ Απ' αυτά που μας περιγράφεις ίσως αυτή η στάση των πεθερικών σου να σ έκανε κι εσένα υποσυνείδητα να αμφιβάλλεις για το μωράκι σου. Η απουσία της χαράς και της ενθάρρυνσης από την μεριά τους είναι δικό τους θέμα, σημασία έχει εσύ κι ο άντρας σου πως νιώθετε με το γεγονός ότι μεγαλώνει η οικογένεια σας και ποιο είναι το δικό σας πλάνο. Η απόκτηση ή μη παιδιών είναι μια απόφαση που αυστηρά αφορά εσάς και κανέναν άλλο. Μη στέκεσαι και αφήσεις να σε βασανίζει το ότι χάρηκαν λιγότερο ή περισσότερο, αν σε προβληματίζει τόσο πολύ κάνε μια κουβέντα με τον άντρα σου για να δεις και να τσεκαρεις ποια είναι η δική του στάση. Όχι να του πεις ευθέως αν συμφωνεί ή όχι με τον πατέρα του, απλά να τσεκαρεις μαζί του ότι εξακολουθείτε να είστε σύμφωνοι ότι θέλετε τα ίδια πράγματα (γεγονός που πιστεύω ήδη το ξέρεις, μιας κι αν είχε ο ίδιος ενδοιασμούς για το δεύτερο παιδί, θα σου το είχε πει). Σε κάθε περίπτωση, άσε τα πεθερικά εκεί που είναι, η αντίδραση τους είναι σεβαστή οποία κι αν ειναι, δε μπορείς να την αλλάξεις, αλλά εσύ να είσαι αφοσιωμένη στο στόχο και το πλάνο που έχεις δημιουργήσει με το σύντροφό σου για την οικογένεια ΣΑΣ.
    • ναι το έχω πάθει και εγω ειχα θετικο τεστ εγκυμοσυνης αλλά μετά από 2 μερες μου ήρθε περιοδος όπως και σε εσενα η χοριακη την μέρα που μου ήρθε το αίμα ήταν 8  δυστηχως λογικά είναι βιοχιμικη και συμβαίνει συχνα  😕 κρατησε το θετικό ότι υπήρχε σύλληψη αλλά για κάποιο λόγο δεν προχώρησε η φύση ξέρει και καλύτερα που έγινε νωρίς γιατί αργότερα είναι ακόμα χειρότερο  Παρε το χρόνο σου και όταν είσαι έτοιμη σήκωσε τα μανίκια και προχωρά δυνατά  εγω σκέψου περσυ τον Αύγουστο είχα παλινδρόμηση 8 εβδομάδων και έπρεπε να κάνω αποξεση άσχημη εμπηρια αλλά τον επόμενο μήνα με το που ήρθε η πρώτη περιοδος άρχισα αμέσως προσπάθειες και ξανά μενω εγκυος τώρα είμαι 7,5 μηνών τον Αύγουστο γεννάω   Σου εύχομαι σύντομα ένα θετικό αποτέλεσμα 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...