Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

bibibo έγραψε:

Καλημερα κοριτσια. Οσες εχετε διδυμα ειχατε κληρονομικοτητα η απλα ετυχε? Σας ρωταω γιατι η πρωτη γεννα της πεθερας μου ηταν διδυμα ομως προωρα(στον εκτο μηνα).... Απο πλευρας μητερας μου δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Η Γυναικολογος που με παρακολουθουσε στην πρωτη μου εγκυμοσυνη μου οταν της το ειπα μου ειπε οτι περισσοτερες πιθανοτιτες εχει η κουνιαδα μου και οντως εγινε, τωρα εχει διδυμα αγορακια. Ο γιατρος μου τωρα, γιατι αλλαξα γιατρο, μου ειπε οτι δε παιζει ρολο η κληρονομικοτητα και μπερδευτηκα λιγο. Επισης μου ειπαν οτι μετα απο παλινδρομη κυηση μπορει να εχεις διδυμα! Ποια ειναι η γνωμη σας?

Δεν θελω να σε μπερδεψω χειροτερα αλλα εμενα η γιαγια μου ειναι διδυμη απο την μαμα μου...ειχα παλλινδρομη και μετα εκανα διδυμα κοριτσακια..καλο ε? υπαρχει κληρονομικοτητα στα διδυμα

• Απαντήσεις 180
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσάκια να χαίρεστε τα διδυμάκια σας!!! Όνειρο ζωής έχω να κάνω και εγώ διδυμάκια!!! Κάπου είχα διαβάσει ότι σε ένα μικρό ποσοστό βοηθάει για να κάνουμε δίδυμα το γάλα!!!

Όταν το είχα μάθει έπινα τόνους :) μετά χαλάρωσα χαχαχαχα

Γιατί δε βάζετε και φώτο από τα διδυμάκια σας να τα καμαρώσουμε;;;

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα και παλι , την προηγουμενη βδομαδα εκανα υπερηχο βρισκομουν στην 6 βδομαδα και κατι μερες , ειδαμε μονο στον ενα σακο καρδιακη λειτουργια , αυτη την βδομαδα θα δουμε αν εχει καρδιακη λειτουργια και στον αλλο σακο.

Αλλα εχω αγχωθει πολυ , γενικα φοβαμαι πολυ τι θα γινει και πως θα εξελιχθει η εγκυμοσυνη και οχι μονο .

Ειχατε και σεις τα ιδια αγχοι ?σας ετυχε κατι παρομοιο ?

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

γεια σας κορίτσια περιμενω κι εγω διδυμα ειμαι στον 4ο μηνα κι εχω σχεδον ενα μηνα στο κρεβατι λογω συσπασεων. εμεις στην 8η εβδομαδα ακουσαμε καλα τις καρδιες και βεβαιωθηκαμε οτι παραμενουν δυο, οποτε gigi περιμενε λιγο και θα δειτε. για εσενα bibibo που ρωτας για την κληρονομικοτητα εχω να σου πω οτι εμεις δεν ειχαμε ιστορικο και μαλιστα ο αντρας μου ειχε ενα πολυ σοβαρο προβλημα υγειας και πριν την εγχειρηση μας ειπαν οτι μπορει να μη μπορεσουμε να κανουμε κι αλλο παιδι,(ευτυχως εχουμε ενα αγορακι16 μηνων.) ετσι ειχαμε δυο τρεις επαφες την εβδομαδα πριν την εγχειρηση κα το θαυμα εγινε. τωρα περιμενουμε δυο μωρακια. χθες ειδαμε οτι μαλλον ειναι ενα κοριτσι κι ενα αγορι.

• 1 month later...
Δημοσίευση

Σήμερα έμαθα με σιγουριάοτι έχω δίδυμα.Είναι η έκτη μέρα καθυστέρησης και η β΄χοριακή έπρεπε να είναι 690 και ήταν 980. Επίσης φάνηκαν και στον υπέρηχο. Είναι η τρίτη φορά που μένω έγκυος και σε κάθε εγκυμοσύνη είχα δίδυμα Στην πρώτη στον τρίτο μήνα σταμάτησε να ανπτύσετε το ενα και έκανα τελικά ένα κοριτσάκι, την δεύτερη φορα απέβαλα και τα δύο και τώρ φαίνεται να πηγαίνουν όλα καλά. Το παράξενο είναι οτι ποτέ δεν έκανα τεχνητή γονιμοποίηση και ούτε πήρα ποτέ φάρμακα. Παράξενο δεν είναι?

Δημοσίευση

ΤΡΕΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΥΔΥΜΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ:lol: :lol:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...