Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σε ποια εβδομαδα τηνς κυησης εισαι καλη μου? Δεν πειραζει αν το ξεχασεις κ δεν το παρεις 1 φορα. Το φολικο οξυ ειναι για να αναπτυχθει ο σκελετος κ η σπονδυλικη στηλη του μωρου σου. Μην αγχωνεσαι, φροντισε να αγορασεις μια κασετινα απο το φαρμακειο με 7 θηκουλες καθε θηκουλα αντιστοιχει για μια μερα της εβδομαδας. ετσι δεν θα "χανεσαι"

Δημοσίευση

Kalimera antroulla mou...

An to ksexases mia fora den pirazei katholou agapi mou...

Egw stin prwti mou egkumwsini ta epinna kathe mera...

Twra stin deuteri mou egkumwsini tous prwtous mines den ta eperna kan...

Kai arxisa guro ston pempto mina...

Kathe ma kathe mera...

To prwi me tipota den mporw na ta pernw twra...

Epidi arxisa na vgazw xoli gia kapion logo...

Kai etsi ta pernw mesimeri mono...

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ 30 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΣΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΠΗΡΑ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΘΗΚΟΥΛΑ.

Δημοσίευση

Κοριτσια και μια μέρα να ξεχασουμε το χαπι δε συμβαίνει κακό απλώς να μη γινεται κατα συρροή.. και νομίζω ότι δεν πρέπει να πα'ιρνεις δύο χαπάκια φoλικού μαζί..

Εμένα ευτυχώς ο γιατρός μου έδωσε τα fero-folic και απαλλαχτηκα από 2 χαπια

• 13 years later...
Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Lilitsa είπε:

Καλησπέρα!!

Θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω, καθώς σήμερα δεν θυμάμαι αν πήρα το felicine κι έχω αγχωθει λιγάκι. Είμαι 16 εβδομάδων. 

Δεν πειράζει κορίτσι για μια φορά. Πάρτο αύριο.

Δημοσίευση

στις πριν 23 ώρες, ο/η Lilitsa είπε:

Καλησπέρα!!

Θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω, καθώς σήμερα δεν θυμάμαι αν πήρα το felicine κι έχω αγχωθει λιγάκι. Είμαι 16 εβδομάδων. 

Το felicine αν διαβασεις στο χαρτί ή στο κουτί δε θυμάμαι που το γράφει αναφέρει ότι μπορείς να λάβεις μέχρι 3 χάπια καθημερινά. 

Εγώ στην αρχή της κύησης έπαιρνα δύο μαζί. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Eir_ma καλησπέρα κορίτσι μου. Με το καλό τα.μωρακια σου. Εγω ειμαι 37 κ εγκυος στο 3ο μου. Όταν ήταν να κανω αυχενικη ρώτησα τ γιατρό να κανω ταυτόχρονα με την νιπτ σαν μια έξτρα κάλυψη λογο ηλικιας κ μονο. Μ είχε πει δ χρειάζεται κ οτι θα δούμε πρώτα την αυχενικη. Κανω π λες αυχενικη, ο υπερηχος άψογος μ λεει εκεί ο γιατρός π την έκανα έχεις κλινική εικόνα 26χρονης. Περιμένουμε την papp a και θα σ στείλω τ ποσοστά. Βγαίνει η papp a χαλια κ μ ανεβαζει τ ποσοστό για συνδρομο 1 προς 600. Αποφασίσαμε να κάνουμε λήψη τροφοβλαστης για να έχουμε την κεφαλι μας ησυχο 100%. Επισης ήταν άμεση την έκανα τη μία μερα κ την επομενη ειχα τ αποτελέσματα. Σε μια παθολογικά κακη αυχενικη από τ υπερηχο κ μονο σ προτείνουν άμεσα λήψη τροφοβλαστης. Σε περίπτωση που αυχενικη κ papp a βγουν καλες προτείνουν την νιπτ σε περιπτώσεις που η μαμά ειναι πάνω από 35. Συνιστάται δεν επιβάλλεται. Σε μένα π ο υπερηχος ήταν άψογος κ η papp a κακη υπήρξε πολύ σκέψη. Η νιπτ δ δείχνει 100%, αφήνει ενα περιθώριο λάθους, κ αν βγει κακη και αυτή παλι κάνεις αμνιο συν του ότι το μωράκι θα ειναι 15 μερες μεγαλύτερο οπότε κ η απόφαση πιο δύσκολη. Αν γύρναγα τ χρονο πισω θα έκανα νιπτ ταυτόχρονα με την αυχενικη σαν έξτρα κάλυψη κ δ θα εμπαινα στη διαδικασία τροφοβλαστης. Φυσικά ούτε μετανιώνω π έκανα τροφοβλαστη καθώς μ εφυγε ενα μεγαλο αγχος. Εφοσον η αυχενικη σου βγηκε καλη σου συστήνουν την νιπτ σαν έξτρα. Δ είναι υποχρεωτική. Είναι καθαρά στην κρίση σου αν θα αποφασίσεις να την κάνεις.
    • Τι να πω αυτός ηταν κατηγορηματικος, ουτε καν εξετάσεις δεν μου εβαλε να κάνω περαιτερω, μπορει δηλαδή η tsh να επηρεαζει?Την πρακτινη ειδε αλλα αφου την ειδε μετα πεσμενη δεν ασχοληθηκε.Αχαχ δν πειραζει!Αχ, εχω μπερδευτει με ολα αυτα...
    • καλησπερα κοριτσι! μενουμε κοντα  και εγω απο φθιωτιδα... λοιπον εγω γεννησα τα διδυμακια μου στο Ρεα, εμεινα αρκετα ικανοποιημενη, εαν και ειχα δυσκολες συνθηκες. προωρος τοκετος, ενω πηγαιναμε για φτ την τελευταια εβδ γυρισε ο πρωτος σε ισχιακος αρα κτ, και μαλιστα με γενικη αναισθησια γτ δεν ειχα προλαβει να κοψω τα αντιπικτικα...
    • Καλά είμαστε!! Περάσαμε στο στάδιο να πάει μόνος του στο δωμάτιο του μιας και κοιμάται το βράδυ. Χθες ξύπνησε μόνο μια φορά και πήγε τέλεια! Μακάρι να συνεχίσει έτσι! Εσείς τι κάνετε;;
    • Γειά σου κορίτσι!  Για το βάρος ούτε εγώ πολυαγχωνομαι, είναι και ο παιδιατρος χαλαρός με αυτό..  Πολύ αισιόδοξο που δεν σας ταλαιπώρησε το πρώτο δόντι! Πότε πήγε 5.5 μηνών απίστευτο μου φαίνεται.. σαν χθες μας έγραφες για τον τοκετό... Με τον ύπνο κι εμένα τελευταία τα ίδια μου κάνει... κοπανιεται συνέχεια πέρα δώθε στο λικνο, ξυπνάει χαραματα και δεν ξανακοιμαται... γενικά πολύ τον έχει χαλάσει τον τελευταίο καιρό ☹️ ελπίζω να είναι προσωρινό  Αν δεν υπάρχει βοήθεια δεν μπορεί να γίνει αλλιώς με το βρεφικο, ελπίζω κι εγώ να σας πάει καλά όμως!  Τον έχετε επισκεφθεί; είστε ευχαριστημένοι με το χωρο; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...