Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΟΛΙΓΟΣΠΕΡΜΙΑ-ΑΣΘΕΝΟΣΠΕΡΜΙΑ ΜΕ ΚΙΝΙΤΙΚΟΤΗΤΑ 3,000,000(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ).ΠΗΓΕ ΛΗΠΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΕΚ-ΑΠ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΖΟΡΙΖΕΤΕ ΛΙΓΟΟΟΟΟΟΟ.

ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΙΔΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?

Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η manoyla μας ειπε προσφατα οτι ειναι εγκυος φυσιολογικα μετα απο εξωσωματικη.

ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου αγαπη μου!Να της ζησουνε τα μωρακια της της φιλης σου!!!!!Ειναι δυσκολο να μεγαλωνει δυδυμακια αλλα ειναι και διπλη χαρα!:woohoo:

Γι αυτο που ρωτας αν μενουνε εγκυες μετα απο εξωσωματικη,ναι,υπαρχουν αρκετες περιπτωσεις οταν ομως ο αντρας δεν εχει προβλημα.Στην περιπτωση της φιλης σου πως θα επιτευχθει εγκυμοσυνη φυσιολογικα,εφοσον υπαρχει προβλημα στο σπερμα?Αυτο μπορει να συμβει μονο εαν βελτιωθει η κινητικοτητα και η ποιοτητα του σπερματος!Η γιατρος σωστα τα ειπε,δεν χρειαζεται αντισυλληψη!

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ.ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΟΝΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• τι καλααα.. μεγαλώνει η μπουμπού σου😍😍 υπομονή και θα περάσει η γκρίνια από το εμβόλιο... εμένα δεν μ έκανε προς το παρόν σε κανένα εμβόλιο πυρετό!
    • Όχι ο μικρός είναι σε δικό του κρεβατάκι στο δωμάτιο μας η Άννα μόνο κοιμάται μαζί μας και κάθετα μάλιστα καταλαβαίνεις τι γίνεται..χαχα άρχισα να την παίρνω όταν ήμουν έγκυος γιατί ήμουν σε ακινησία και ήθελα να την χαίρομαι έτσι..μετά δεν την έβαλα πότε ήθελα να πάει μόνη της μην πει τώρα έχει το μωρό εμένα με έδιωξε..εσάς τώρα κοιμάται σερί Ε;;
    • Ευχαριστώωω μακάρι  να μπορούσα  να φαω..δεν πεινάω πολύ.. οπότε τρωω έχω κ καούρες.. και μου κόβεται η όρεξη..και με 2 λίτρα νερό τη μέρα που να χωρέσει το φαΐ? Βάλε κ τον ύπνο.δεν μένουν πολλές ώρες για φαγητό ..χαχαχα Άσε κ εγώ όλο γύρω γύρω..   
    • Αααα με το καλό και του χρόνου! Εύχομαι ο Αγιος Στυλιανος να μας φυλάει όλες κορίτσια μου! Οι μέρες θα περνάνε νερό τώρα είναι που σταματάει ο χρόνος νομίζω. Εμείς βάλαμε δώρα για το μωρό φέτος κάτω από το δέντρο μπας και τα δει και έρθει! Εγώ πηρα ένα κουβερτακι και ο άντρας μου ένα παραμύθι 🎄
    • Καλησπέρα!!! @LaV μου πολύ ωραία τα νέα σας! Με το καλό! Κι εγώ πάντως αυτό για τον υπέρηχο δεν το καταλαβαίνω! Κοριτσια οργανωμένα να χαρείτε τις αγορές σας!! @athrain μου εγώ έχω γυρω στις 2 εβδομάδες αυτό που περιγράφεις με το πόδι, σέρνοντας το πηγαίνω τις περισσότερες φορές. Από κιλά έχω πάρει γύρω στα 6- 7, πολλά πιστεύω ως τώρα αλλά τέλοσπαντων, ελπίζω να μην πάρω πολύ την ανηφόρα! @finallytheend 1.5 κιλό;;;😱 Εγώ 1.5 κιλό παίρνω και σε ένα σκ άμα λάχει 😄😄😄. Μπράβο σου που είσαι τόσο πειθαρχημένη! Επίσης κορίτσια κι εγώ δυσκολεύομαι πάρα πολύ με τον ύπνο πια, στριφογυρίζω όλο το βράδυ να βολευτω και δεν μπορώ να βολευτω με κανέναν τρόπο. Σαν να μην χωραω στο κρεβάτι αισθάνομαι και ο καημένος ο σύζυγος κοιμάται πια σε μια γωνιτσα για να έχω εγώ χωρο για στριφογυρισματα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...