Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 86
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τζουλιάνα μου να σας ζήσει ο μπεμπάκος!!! Τι κουκλί είναι αυτό;;; Φτου του!!! :)

Να σας ζήσει, να'ναι γερός, να'ναι ευτυχισμένος, να τον χαίρεστε, να τον καμαρώνετε πάντα και να'σαστε κι εσείς καλά για να τον μεγαλώσετε!

Φιλάκια πολλά!!! και στον μπεμπάκο!! :) :)

Δημοσίευση

:woohoo: Αντε επιτελους Τζουλιαννακι μου φανηκες....παραλιγο θα βαζα τη Νικολουλη να σε βρει,καναμε και κανα δυο ποστ για σενα καρδια μου!!!!!

Χαιρομαι τοσο πολυ!!!!!!Να σου ζησει ο μπεμπης σου!!!!Ειναι κουκλος!!!

Να εχεις μια καλη και ηρεμη λοχεια αγαπη μου και μολις επιστρεψεις κοντα μας θα χαρω παρα πολυ να μαθω τα νεα σου!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ :kiss:

Δημοσίευση

Juliana μου... μας άφησες εγκυούλα, επέστρεψες μανούλα! :laugh:

Και τι μανούλα! Ενός υπέροχου αγοριού, όλο νάζι και χάρη! :cheer: Είναι πανέμορφο το αγοράκι σου, εύχομαι να είστε μια ζωή γεροί κι αχώριστοι, μάνα και γιος σαν το γόρδιο δεσμό, που όχι μόνο δε λύνεται, αλλά και δεν κόβεται! Να μη σας χωρίσει ποτέ και κανένας και να προσφέρεται ο ένας στον άλλον μόνο χαρές και πολλή πολλή αγάπη!!!

Να σου ζήσει, ότι ποθείς για σένα και το αντράκι σου!

Είμαι κατασυγκινημένη, το έχω ξαναγράψει, σε θαυμάζω και σε χαίρομαι πολύ!

Σε φιλώ!

Δημοσίευση

TZOYΛΙΑΝΑ μου μολις μπηκα σημερα πρωι κ διαβασα τα ευχαριστα!!!!!Καταρχάς να τον χαιρεσαι ειναι κουκλος ο γιος σου!!!Να σας ζήσει....

Απ οτι διάβασα ειχες καλη εμπειρια στην γεννα σου δεν ταλαιπωρηθηκες..τωρα εχεις εναν υπεροχο μπεμπαρο κ τον χαιρεσαι τι ωραια...Κ επειδη λιγο χλωμο τωρα να μιλησουμε στο τσατ να μας λες τα νεα σου πως ειναι οι πρωτες μερες με το μωρο....Πολλα φιλια........

Δημοσίευση

juliana κουκλα μου τι παιδαρος ειναι αυτος; τον ειδα στη φοτω κ ελιωσα :P καλο σαραντισμο αγαπη μου κ καλη πρασαρμογη κ στους δυο σας;) ενοειτε πως περιμενουμε νεοτερα,αν θηλαζεις κ ολα τα σχετικα, φιλακια πολλα κ στους δυο σας κ να ξερεις σε σκεφτομαστες συχνα..:kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...