Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ τα έχω από μακριά όλα τα παιδάκια,τους έχω εξηγήσει πως δεν κάνει γιατί είναι πολύ μωρό ακόμα και δεν πλησιάζουν.   Κορίτσια εμάς άρχισε το πάρτι, πολύ γκρίνια!!
    • Καλησπέρα Ιωάννα μου!! Τι κάνετε;; Χάθηκα λίγο με το τρέξιμο όλη μέρα. Ο μικρός βλέπω ότι έχουν φουσκώσει τα κάτω ούλα και κυρίως από δεξιά και μου ξυπνάει τα βράδια κατά τις 2 και κλαίει, όπως όταν έβγαζε τα υπόλοιπα δόντια. Προς το παρόν μόνο πρησμένα φαίνονται και πολύ σάλιο. Τα φαγητά πάλι δεν τα θέλω ζεστά και αν είναι γιαούρτι ενώ παίρνει ξυνή φάτσα το τρωει σαν τρελός, γιατί τον ανακουφίζει που είναι από το ψυγείο!! Εντομεταξυ ξεκίνησε και η ζέστη κ έχει πάρα πολύ πλάκα που τον έχω με χέρια και μπούτια έξω 🤣🤣. Όσο για την κούνια περνάει καταπληκτικά!!! Αφού η πεθερά μου θέλει να του πάρει μια να την βάλουν στο κτήμα για να έχει τη δική του κούνια 
    • @Rena92 ναι ναι εγώ θυμάμαι. Που αγχώνοταν κ δ μπορουσε να ολοκληρωσει μεσα κ τ κανανε ετσι. @Elli13 εννοείται πως με τ θηλασμο θα τ κανεις οπως σε βολευει. Εγω τις αλλες τιε αποθηλασα 8 μηνων π είχαν ξεκινήσει τις στερεές. Και σ αυτήν πανω κάτω έτσι θα κινηθώ. Για μενα ο θηλασμος είναι ευκολία απο αποψη ότι ούτε αποστείρωση ουτε να κουβαλάω μπουκάλια σκόνη κτλ. Αλλα σε δεσμεύει αν δ μπορεί να τ ταΐζει κανενας αλλος. Καλα βεβαια στη μικρή μ π ηθελε γαλα στο μπουκάλι για να κοιμηθεί έως 3 χρονων σκεψου και έπινε φρέσκο, σε διακοπές κτλ κουβαλούσα σκόνη μαζί για να μπορώ να τηε κανω γαλα πχ στην παραλία.
    • @Katerinioo το σώμα σου δ πρόλαβε να αναρρωσει απο την εγκυμοσύνη κ τον τοκερο κ έχεις ήδη ενα ζόρικο μωράκι να προσπαθείς να τ κάνεις καλα. Σιγα σιγα θα βγεις κ συ. Κ γω σήμερα την εβγαλα πρώτη φορά π κλείνουμε 3 βδομαδες. Καθε μερα π περναει κ καλύτερα θα είσαι σωματικα. @ΜαρίαΔημήτρης εμενα γυρισε ο άντρας μ στη δουλειά κ εχει βαλει πλατη ο μπαμπας μ για σχολείο κ δραστηριότητες. Μωρε να πάω να τις πάρω απο τ σχολειο αλλα θα πέσουν ολα τ παιδακια απο πάνω της να την δουν κ δ θελω ακόμα. Αγχώνομαι λιγο με ιώσεις κτλ.
  • Προσθήκη...