Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Μακάρι να είσαι έγκυος 🤰🏼 🙏 και να πάνε όλα καλά το κυριότερο!!! συγχαρητήρια επίσης που μετά από όλη αυτή την ταλεπωρια που τράβηξες την ψυχική και σωματική ξεκινάς άμεσα!!
    • Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω είναι δύσκολο με δύο παιδεία εσένα είναι και πιο μεγάλος έχεις και δραστηριότητες εμένα είναι μικρή ακόμα την έχω στο σπίτι.. είναι δύσκολο να θηλάζεις και να έχεις και ένα παιδί να φροντίζεις   αν δεν μπορείς άλλο μην πιέζεσαι όσο αντέχεις κορίτσι μου μπορείς να αποθηλασεις σιγά σιγά να είσαι και εσύ πιο καλά ψυχολογικά και ήρεμη  είναι βολική η πιπίλα είναι η αλήθεια αν την δεχτεί το παιδί.. εγώ προσπάθησα αλλά δεν την θέλει με τίποτα  οσο για τις παρατηρήσεις που λες πιο κάτω εγώ να πω την αλήθεια δεν έχω.. καλά η μαμά μου είναι και μακριά αλλά ούτε η πεθερά μου λέει άσε που το μωρό το πήρε αγκαλιά πριν 3 μέρες δεν το είχε πάρει τόσο καιρό περίμενε να σαραντησει αν δεν την έλεγα εγώ να πάρει το μωρό αγκαλιά δεν θα το είχε πάρει ακόμα..😅 βέβαια για να τα λέω και όλα πέρσι τέτοιο καιρό  είχε γίνει άγριος καβγάς ανάμεσα στον άντρα μου και την πεθερά μου γιατί έκανε συνέχεια παρατηρήσεις στον άντρα μου για το παιδί ότι αυτός φταίει που το παιδί είναι γκρινιάρικο και άλλα τέτοια (εμένα  δεν με είπε ποτέ κουβέντα ) ένα μήνα έκανε να μιλήσουν και να δει το παιδί  Το περίεργο είναι ότι έριχνε ευθύνες στον άντρα μου σπάνιο για μάνα να κατηγορεί το παιδί της ότι δεν κάνει κάτι καλά και όχι την νύφη της 😂 Αλλά αυτά σταμάτησαν από πέρσι.. καμιά φορά χρειάζεται να μαλώνεις για να καταλαβαίνουν όταν παίρναν τα όρια.. 
    • Και τα δύο , εξαρτάται κάθε φορά. Δεν σημαίνει κάτι αρνητικό (είτε νιώθεις είτε όχι τις συσπάσεις)  γιατί με κάθε εγκυμοσύνη/ τοκετός είναι πιο αισθητές ακριβώς λόγω της προηγούμενης εμπειρίας τοκετού. 😊  Βέβαια οι συνεχόμενες συσπάσεις (με διάρκεια) που αλλοιώνουν τον τράχηλο είναι πρόβλημα. (Υπάρχουν κ εκεί πολλές κ διαφορετικές προσεγγίσεις  σε περίπτωση παθολογίας)  Ο γιατρός χορηγεί απλά μαγνήσιο αν κρίνει ότι είναι απαραίτητο όταν δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα.  Κάθε περίπτωση διαφορετική! 
    • Εγώ είχα θετικό τεστ ωορρηξίας τη 15η μέρα. Είχαμε επαφή τη 15η και τη 17η. Την 16η που ενδέχεται να έγινε ωορρηξία τη χάσαμε. Χωρίς αυτό να με κάνει να τον βλέπω σαν χαμένο μήνα εννοείται. Επαφές θέλουμε σίγουρα τη μέρα του θετικού και τις 2 επόμενες καθώς το ωάριο ζει για 24 ώρες και περιμένει.
    • Αχ κορίτσια παθούσα και εγώ...Από την πεθερά μου επίσης!!!Δε φτάνει που δεν έχω κανέναν δικό μου κοντά μου έχω και την πεθερά να παρεμβαίνει παντού...Δε μιλούσα και εγώ για πάρα πολλές μέρες γιατί ερχόταν και υποτίθεται με βοηθούσε μέχρι που έσκασα τα είπα στον άντρα μου και κόπηκαν μαχαίρι και οι συμβουλές και οι επισκέψεις...Καλύτερα όλη μέρα μόνη μου παρά αυτό που περνούσα...Σε αλλα νέα εμείς με τα εμβόλια τα πήγαμε πολύ καλά ευτυχώς,αν μας αφήσουν ήσυχους και οι κολικοί θα είμαστε μια χαρούλα..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...