Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Έλα ρε συ πφφφφ.... Πραγματικά ατυχία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχει σύντομη ανάρρωση. Είναι οκ που θα πάει πίσω το bypass? Τι σας είπαν. Εσύ όσο μπορείς ψυχραιμία 
    • @Sotiria_94 γιατί να σε κραξουμε καλέ? Εγώ σήμερα τα πήγα κατά τις 11.30 στη μαμά μου για να γυρίσω να κάνω δουλειές και μόλις έκανα ένα απολαυστικοτατο μπάνιο. Το γιο θα τον πάρω να τον πάω οδοντίατρο και το μωρό θα το πάρω στον γυρισμό! Και αυριο μάλλον το ιδιο θα κανω για να σιδερωσω! Τωρα απολαμβανω το καθαρό μου σπίτι 🤣🤣
    • Καλησπέρα, ναι έτσι μου είπε ότι δεν θα θέλαμε να πιεστώ στον τοκετό λόγω του ότι έχω το προλακτίνωμα. Σε ένα μήνα έχω πάλι ραντεβού μαζί του οπότε και θα τον ρωτήσω πάλι!
    • Καλησπερα κορίτσια μου, κάποιες φορές κ μένα είναι σκληρή σε σημεία αλλά θεωρώ πως είναι η θέση του μωρού, δεν έχω πόνο. Για τη ζέστη δεν το συζητώ απάλευτη. Β επιπέδου έχω την άλλη Πέμπτη. Αφήστε τα όμως είμαι να σκάσω!!! Δεν υπάρχει η ατυχία τον τελευταίο καιρό!! Η μάνα μου (57 χρονών) πρέπει να κάνει bupass κ ήταν να γίνει άμεσα εντός 2 εβδομάδων καθώς  έχει βουλωμένες αρτηρίες. Με παίρνει σήμερα το πρωί τηλέφωνο κ μου λέει έπεσα.. Πάμε εφημερεύον νοσοκομείο, συντριπτικό κάταγμα στον ώμο, εισαγωγή κ εγχείρηση. 2 μήνες αποκατάσταση κ απ ότι καταλαβαίνω η καρδιά πάει πίσω. Ήρθε η θεία μου κι έφυγα εγώ να μην είμαι μέσα στις αρρώστιες. Θα σκάσω αλήθεια σας λέω!! 
    • Ευχαριστώ 🫶🏼🫶🏼 περιμένω με κομμένη την ανάσα!! Αρχικά να δω καρδιακή λειτουργία και μετά τα υπόλοιπα!  Ωχ ελπίζω να ήταν μεμονωμένο λόγω κούρασης και να μην συνεχιστεί αυτό! Ωστόσο, είναι μια υπενθύμιση σα να λέει «εί είμαι κ εγώ εδώ» 🤣  Εγώ κορίτσια έχω γίνει εκτός από νευρική κ υπερευαίσθητη. Χθες το βράδυ έκλαιγα μισή ώρα, στην αρχή γιατί νιώθω τύψεις που δεν μπορώ να ασχοληθώ όπως θέλω με την μικρή μου και μετά για κάτι που είδα σε μια σειρά 🤣 στην δεύτερη φάση είχα στα χέρια Κ ένα μπέργκερ και έκλαιγα προσπαθώντας να το φάω….του τρελού. Ο άντρας μου απ την μια να με παρηγορεί, απ την άλλη να γελάει κ να θέλει να με τραβήξει βίντεο! 🤣🤣🤣  Τι τραβάμε; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...