Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα σε όλες τις μανούλες! θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τα σκοροκτόνα που βάζουμε στα ρούχα μας αυτήν την εποχή! βάζω τα πουλόβερ μέσα σε θήκες και αφηρημένη έβαζα τα βαπόνα με γυμνά χέρια . Αυτα τα εμποτισμενα χαρτακια που μπένουν ανάμεσα στα πουλόβερ,έπλυνα τα χέρια μου αλλα μπορει για μιά φορά που τα έπιασα να βλάψουν το μώρό μου!!!!

Είμαι τρειών μηνών:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δηλαδή αν τα κάνουμε αυτά τα εμβόλια ενώ είμαστε έγκυοι περνάνε στο μωρό τα αντισώματα;;;; Να τα κάνω τότε όλα γιατί θα φέρνουν ιώσεις τα μεγάλα από το σχολείο φουλ, ειδικά Νοέμβρη γίνεται χαμός....
    • Καλά τι αλάτι πες το κόβεις όσο γίνεται. Τη ζάχαρη; Που έχει παντού; Αφού λέω έτσι και έχω διαβήτη πόσο δύσκολο θα είναι; Ακόμα και τον καφέ μ με μια κουταλιά ζαχαρη τον πίνω δεν μπορώ σκέτο.... Μια χαρά είναι τα 80 σε σχέση με τα δικά μ... Άστο. Αλλά δεν χάνω εύκολα πόσες φορές έχω πάει σε διατροφολόγο και χάνω 1-2 κιλά το μήνα και τα παραταω μετά από 6-7 μήνες απογοητεύομαι. Αφού σκέφτομαι όταν με το καλό γεννήσω να ψαχτω για βαριατρικο 
    • Χαχαχχαχαχα έκλαψα με τη διατύπωση!!!! Μωρέ γερό να ναι αλλά όσο να ναι τα κοριτσάκια είναι πιο χαριτωμένα😂 θα κάνω και εγώ νιπτ την άλλη εβδομάδα ελπίζω να μην φυτρώσει τπτ εκεί κάτω 😂
    • Ξεκίνησα στα 80 κ εγώ μη νομίζεις είμαι 96 τωρα κ εμένα με μάλωσε γτ φούσκωσα πιο πολύ στην αρχή αλλά έκοψα λίγο τ αλατι κ ξεπριστηκα.. διατροφή να κάνεις αλλά όχι πείνα.. :) 
    • Αυτό που λέγαμε ήταν για τα πρόωρα μωρά..αν γεννήσεις πρόωρο κ έχεις κάνει κορτιζόνη δε χρειάζεται συνήθως μηχανική υποστήριξη..θα ανασαίνει μόνο τ.. βοηθάει στο αναπνευστικό τους..τώρα για τον κοκκυτη ρώτησα κ τον εμβρυολογο μου είπε καλό είναι να κάνουμε εμείς οι μανάδες γτ παίρνει το παιδί αντισώματα από εμάς..για γρίπη δε ρώτησα..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...