Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ?

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.ΑΙΣΙΩΣ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑ,ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΥΝΟΥ ΒΑΝΙΛΙΑ-ΡΙΖΑΛΕΥΡΟ.ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΩΣΤΟΣΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ(3 ΗΜΕΡΕΣ),ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΕΝΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΔΙΑΡΡΟΙΑ.ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΤΗΣ NUTRICIA ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΑLMIRON ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.ΟΜΩΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΣΤΗ!Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΤΗΝ MILLUPA?ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟKΙΜΑΣΩ.ΤΙ ΛΕΤΕ;(ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εμεις εχουμε αλλεργια στο γαλα και περνουμε την κρεμα μηλου της humana και ειναι χωρις γαλα οποτε προσθετεις το δικος της γαλα!!!οσον αφορα την αλλεργια καλο ειναι να απευθυνθεις σε παιδογαστρεντερολογο που και η ειδικοτητας τους...αυτοι θα σε καθοδηγησουν υπευθυνα και σωστα!!!!

ΦΙΛΗ ΜΟΥ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΟΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ..(ΛΟΓΩ ΘΗΛΑΣΜΟΥ).ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ.ΔΗΛ.ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΣ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ;

α!!!!!!!οκ.......ναι αντι της βανιλιας δινεις αυτη.....εχει πολυ ευχαριστη γευση....παντως δεν ειναι κατι το ανησυχητικο μετα το χρονο υποχωρει.....

Λουσιλα μου γεια σου!Γιατι θελεις να δωσεις κρεμα στο μωρακι σου,εφοσον θηλαζεις?Εαν θηλαζεις οι αναγκες του καλυπτονται με το δικο σου γαλα,συνηθως τελευταια εισαγουν στερεα τροφη απο τον 9 μηνα κι επειτα,αλλωστε οι κρεμες δεν πρασφερουν τιποτα το ιδιαιτερο.Μπορεις να ξεκινησεις με φρεσκα φρουτακια σιγα σιγα και σε συννενοηση με τον παιδιατρο σου αφου το παιδακι κανει αλλεργιες.

Τα μωρά που θηλάζουν ξεκινουν τις στερεες τροφες απο τον 6ο μήνα . Ειδικά το δικο σου μωρακι που εχει αλλεργια στο αγελαδινό γαλα , δεν πρεπει να φαει καθολου κρεμες !

Η κρεμα ειναι μια αχρηστη τροφη . Δεν προσφερει τιποτα στο μωρό και δεν υπάρχει κανενας λογος να την φαει .

Η παιδιατρος σου αντι να σε βοηθήσει σε δυσκολευει !

Γνωμη μου ειναι να συνεχίσεις τον θηλασμο και απο τον 6ο μηνα και μετα να εισαγεις σιγα σιγα φρουτάκι .

(δεν θελω να τρομοκρατήσω αλλα αυτα τα φυτικά ελαια ειναι τοσο ακίνδυνα ? Θυμαστε νομιζω τι εγινε με το ηλιελαιο ...μην δινεται κονσερβες στα μωρά σας !)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...