Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορίτσια πείτε μου την γνώμη σας!!!!!!!!

Recommended Posts

....Κορίτσια καλημέρα!

Το δικό μου πρόβλημα είναι με το ...σπίτι μου!!!!

Η κουζίνα με το σαλόνι είναι ενιαίος χώρος. Το σαλόνι όμως είναι υπερηξωμένο με αποτέλεσμα σε λίγο που θα αρχίσει να περπατάει η μπέμπα μου, να είναι πολύ επικίνδυνο!!!! Έχει και ένα σκαλοπάτι!!!!

Μήπως έχετε κάποια ιδέα να μου προτείνετε???????

Σκέφτηκα να μετακομίσουμε, αλλά το γυμνάσιο που θα πάει η μεγάλη μου κόρη είναι πολύ κοντά και το επόμενο καλοκαίρι, έτσι και αλλιώς θα πάρουμε μετάθεση για άλλη πόλη!

Για αυτό ψάχνω να βρω, μια πιο πρακτική λύση!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Silia mou kalimera agapi mou...

Kai kalo mina na exoume oles mas...

Silia mou Kai mena to spiti mou einai akrivos to idio...

To eixame kai emeis auto to provlima...

Wmos Eixame kanei ena makri kagkello,,,

Gia na min mporei o kwnstantinos na anavenei kai na katevenei

Otan arkoudousen...

Wmos tora agapi mou pou perpataei monos tou ta paei mia xara...

Kai den exei xtupisei oute mia fora...

Eutixws...

An den valetai kagkelo,,,

Tha prepei na tin vouras apo pisw...

Sas euxwme ola ta kalitera agapi mou...

Filia...

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΟΥΝ.ΕΓΩ ΓΕΝΝΑΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΕΓΩ ΜΕΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΑΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΦΡΕΝΟ.ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΓΕ ΓΥΡΝΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ.

ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΒΑΛΩ ΣΕ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΣΕΙ.

ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΓΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ.ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ.

SILIA ΜΟΥ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΠΟΨΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙ! ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΛΙΙΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ (ΣΑΛΟΝΙ) , ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΔΛΔ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙΣ!

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!

ΦΙΛΑΚΙΑ...

Silia mou,

και βέβαια δεν χρειάζεται να μετακομίσεις !!!!

Εδώ άλλες μένουν σε μεζονέτα με περισσότερα ....σκαλιά!!!

Και όλα καλά!!!

Αν το σκαλοπάτι είναι μικρό σε μήκος, μπορείς πολύ εύκολα

να κάνεις μία μιρκρή ράμπα. Επικλινές ξύλινη κατασκευή που

θα την εφαρμόζεις και απλά θα είναι κατηφορικά χωρίς όμως

το κενό ενός σκαλοπατιού.....

Παρολαυτά θεωρώ ότι θα το συνηθίσει και εσύ λίγο πιο

προσεκτική ....και όλα καλά!!!!!

Τζοαννα μου ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!

Και αυτός ο μήνας πιστεύω ότι θα είναι όμορφος γιατί εκτός από το Πάσχα θα μας φέρει και .....το "δώρο του Πάσχα"!!!!!!

Μου αρέσει η ιδέα σου για το πρόβλημά μου! Σε ξυλουργό πρέπει να απευθυνθώ???? Σε παρακαλώ, μη γελάς με την ερώτησή μου, ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ!!!

marimari μου γλυκειά, έχω αγχωθεί πολύ! Όχι όμως για το σκαλοπάτι, αλλά γιατί το σαλόνι είναι υπερυψωμένο 35 εκατοστά και η μπεμπούλα μου θα μένει σπίτι με νταντά! Θα πάω για δουλειά σε 2 μήνες περίπου! Και ανησυχώ !!!!!!

DeniM δεν παίρνουμε μετάθεση αυτό το καλοκαίρι, αλλά το επόμενο!

Με τη στράτα πραγματικά δεν έχω πρόβλημα!Την βάζω μόνο στην κουζίνα και στο υπόλοιπο σπίτι!

alexandra36 σε ευχαριστώ για την απάντησή σου! Πολύ καλή η ιδέα σου για το σκαλοπατάκι!!

Με τα 35 εκατοστά όμως τι να κάνω???? Εγώ θα είμαι προσεκτική αλλά "όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος!!!! Είμαι υπερβολική γιατί φοβάμαι! Τα περισσότερα ατυχήματα ακούμε ότι γίνονται στο σπίτι και σε ηλικίες 2 με 4 που τα παιδιά έχουν μάθει το χώρο!!!

Silia26 καλημέρα!Συμφωνώ με τα κορίτσια και και με όσα έγραψε η efi21. Στο σπίτι μου έχω ένα σκαλοπάτι στην κουζίνα και ένα στην κρεβατοκάμαρα!εμένα τα συνήθισε. δεν μπορώ να πω ότι δεν είχε πέσει όταν περπάτησε απλά ήταν πολύ αθώο.Ο δικός μου δεν πιάνεται γιατί πέφτει και στο ίσωμα!:woohoo: :woohoo: :woohoo: εγώ θα σου έλεγα αν το σκαλοπάτι δεν είναι πολύ ψηλό να μην κάνεις τίποτα και βλέπεις πως θα πάει αλλά αν είναι πολύ ψηλό μπορείς να κάνεις αυτό που σου είπε η alexandra36 ή η Τζοαννα. :kiss: :kiss: :kiss:

dimitroula29 καλημέρα και από μένα!Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!

Όμως το σκαλοπάτι δεν είναι το πρόβλημά μου αλλά το υπερυξωμένο σαλόνι(35 εκατοστά)!

silia26 35cm είναι ένα θέμα!Αυτό που θα σε βόλευε τότε ίσως είναι τα καγκελακια. Δεν ξέρω να σου πω ποιον πρέπει να ρωτήσεις. Νομίζω όμως ότι υπάρχουν καγκελακια στην αγορά που πουλιούνται με το μέτρο. Αν βάλεις ξύλινα κάγκελα θα σου πάει λίγο ακριβά.Αυτά που σου λέω είναι πλαστικά.Κανε μια έρευνα για να εχεις καλύτερη εικόνα!Σε φιλώ!

Γεια σου Silia... κι'εγω εχω αυτο το προβλημα και μεγαλυτερο γιατι μενω σε μεζονετα και εχω πολλα σκλοπατια και ξυλινη σκαλα που το παιδι μπορει να πεσει και αναμεσα απο τα σκαλοπατια... εχω σκεφτει ομως να παρω μια ετοιμη καγκελοπορτα και να την εφαρμοσω στην πορτα του δωματιου του ωστε να μην μπορει να βγαινει και θα το κανω κατι σαν play room, γιατι δυστυχως στην σκαλα δεν μπαινει καθολου πορτα... το ιδιο μπορεις να κανεις κι'εσυ... η την αλλη λυση με την ραμπα ωστε να μην σκονταφτουν και οι καλεσμενοι σου... φιλακια...:kiss:

επισης στο τζαμπο πουλανε καγκελενιες πορτουλες ειναι ειδικα κατασκευασμενες για να χωριζουν κάποιο χωροτου σπιτιου το οποιο θελεις να απομωνωσεις .Εγω το ειχα αγορασει γιατι στο παλιο σπιτι δεν ειχαμε θερμανση ειχαμε κεροζαν και φοβομουν μην παει και ακουμπησει και καει ετσι ειχα βαλει στη πορτα του σαλονιου την πορτουλα και τη σομπα την ειχα στο χωλ.Αργοτερα του τη εβαλα στο δωματιο του για να μη βγαινει εξω τωρα την εχω στην αποθηκη .

Γεια σου Silia!Εγω ειχα παρει απο τα Κου-Κου κατι καγκελακια που ειχαν και προεκτασεις και εκλεινε με ασφαλεια ωστε να μην το σπρωξει και ανοιξει.Με εξυπηρετησε αφανταστα!Το εχω ακομα παρολο που ανεβοκατεβαινει πια μονος του(εχει παει 2 χρονων)ωστε αν εχω δουλεια στην κουζινα να μην πηγαινει μεσα και δεν βλεπω τι κανει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...