Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 126
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Sia A να ετοιμάζεσαι φίλη παρακαλώ..!!Σε περιμένω στην επιβίβαση..!!! 🙃😉 Κορίτσια αυτή τη φορά ο γιατρός μου έδωσε να κάνω και αντιπηκτικές innohelp, διαβάζω ότι αυτές επηρεάζουν το αποτέλεσμα της χοριακής οπότε η τιμή δεν είναι απόλυτα αξιόπιστη αν βγει θετική, θα πρέπει εννοείται να γίνει επανάληψη για μα δούμε αν διπλασιάζεται. Κανονικά είναι να κάνω χοριακή 28/06 αλλά επειδή πέφτει Σάββατο ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ αν θέλω να πάω από την Παρασκευή ή αλλιώς Δευτέρα, απλά να τον ενημερώσω.  Εγώ σκέφτομαι να πάω Παρασκευή και αν είναι όλα οκ! θα πάω και Δευτέρα. Εξάλλου εκείνο θα φανεί αν προχώρα ή όχι!
    • Ε άμα πίνεις τόσο νεράκι ρε συ είναι λογικό! Μπράβο σου κιόλας, εγώ με ζόρι φτάνω τα 2 τη μέρα. 
    • Εγω κοριτσιανα σας ρωτήσω, με το θηλασμό άραγε επιτρέπεται να κάνω μια αλλαγή στα μαλλιά μου ; 
    • Η μικρούλα ακόμα μου ρουθουνιζει και βάζουμε ορο,  θα λείπει εκτάκτως η παιδιατρος όταν έχουμε ραντεβού για τα εμβόλια και το μεταφέραμε για 30 του μηνα  Την Δευτέρα επιστρέψω και ο ΩΡΛ θα πάρω ξανά τηλέφωνο να κλείσω για τη μικρούλα την εξέταση στα αυτάκια  Κορίτσια εγώ μίλησα με διατροφολόγο, θα πάω για επίσκεψη να ακολουθήσω κάποιο πρόγραμμα με βάση τις ανάγκες μου γιατί πεινάω πολύ και φοβάμαι μην παχύνω κι άλλο 
    • Καλημέρα κι από μας κορίτσια ❣️  Εμας τώρα 2 βράδια αργεί το μωρό να το πάρει ο ύπνος και δεν είναι πως πειναει γιατί αν το βάλω στήθος μετά βγάζει μεγάλη γουλιτσα, μετά που θα κοιμηθεί όλα καλά, μάλλον έχει καλοκαιρινό ωράριο χαχα Πωπω αυτό που λέτε ναι συμβαίνει και με μας ,όλοι θέλουν να βλέπουν το μωράκι και γω από μέσα μου φτου φτου και φτου φτου
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...