Οι κουμπάροι μου το έχουν αυτό το καρεκλακι και η μικρή τους το λατρεύει! Το σκεφτόμασταν κι εμείς, αλλά δεν υπάρχει χώρος για να το αποθηκεύσουμε.
Είναι 21 Απριλίου, δεύτερη μέρα του Πάσχα.
Έχω μάρσιπο, αλλά είναι τόσο βαρύς πλέον που δεν είναι για αρκετή ώρα 🤣🤣 γιατί μετά αισθάνομαι σαν να έσκαβα όλη μέρα. Πιο πολύ το χρησιμοποιεί ο άντρας μου που τον πονάνε τα χέρια. Και στο σπίτι το καλο είναι πως αν θέλω να σιδερωσω ή να απλώσω ρούχα τον βάζω στο πάτωμα και του δίνω παιχνίδια και ταυτόχρονα του μιλάω ή του τραγουδάω. Αν τον βάλω στο μάρσιπο προσπαθεί να βρει τρόπο να δραπετεύσει, γιατί θέλει να βλέπει τι κάνω 🤣.
Αχ πολύ χαίρομαι. Δεν ξέρετε πόση χαρά μου δίνεται
Συγχαρητήρια.. πας για Σκορπιό καλά θα περάσεις χαχαχαχ ο μεγάλος μου 09.11 🤪🙄
Με το καλό κοριτσάκι μου, εύχομαι μια ευχάριστη εγκυμοσύνη
Προσωπικά γνώρισα τον ταρλατζη. Ο οποίος μας ξεσκονισε κάναμε εξετάσεις. Επίσης με έβαλε σε σκέψη να χάσω κάποια περιττά κιλά 5 έχασα... Και δεν πρόλαβα να κάνω εξωσωματική. Τύχη κιλά δεν ξέρω . Αλλά η εμπειρία μου μαζί του ήταν πολύ θετική .
Εμένα στον πρώτο μου είχαν δώσει το οκ να φύγω αρκεί την τρίτη μέρα να τον πήγαινα το πρωί για τις εξετάσεις..τότε βέβαια είχα πει θα μείνω...τώρα θα φύγω αν με αφήσουν όσο πιο γρήγορα 😜
Recommended Posts