Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια εχω ενα γιο 2 χρονων και απο το Σαββατο εκανε πυρετο.Τον πηγα στην παιδιατρο πριν λιγες ωρες και μου ειπε οτι ακουει ενα φυσημα στην καρδια του που ονομαζεται λειτουργικο φυσημα και δεν ειναι εκ γενηθης.Μου ειπε οτι 8 στα 10 παιδια το εχουν και φευγει με τα χρονια.Παντως δεν ηταν απολυτα σιγουρη γιατι μπορει να ηταν λογω του πυρετου αλλα με συνεστησε να παω να κανω εναν υπερηχο οταν αναρρωσει.Τα εχω παιξει κοριτσια.Γνωριζει καμια σας κατι σχετικο;Ευχαριστω πολυ.

Δημοσίευση

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 8 ΣΤΑ 10 ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΔΕΡΦΟ 12 ΕΤΩΝ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΦΥΣΗΜΑ Δ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΛΑ Δ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ Κ ΤΡΕΧΕΙ Κ ΠΑΙΖΕΙ Κ Δ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ Δ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ...ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ:lol: ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ....ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση

κοριτσακι μου καταρχην περαστικα.....χωρις να θελω να σε τρομαξω και χωρις να ειναι δικη μου γνωμη...εδω που μενω εχουμε ενα γιατρο και πριν κατι μερες που τον ειδα μου ειπε να προσεχω τον μικρο γιατι κυκλοφορει μια ιωση που προκαλει κατι στη καρδια..να σου πω την αληθεια δεν εδωσα σημασια....παντως μην αγχωνεσαι και πηγαινε το παιδι σε εναν παιδικαρδιολογο.....περιμενουμε νεα σου..

Δημοσίευση

lemon γεννηθηκα με ηπιο κολπικο φυσημα.

Το παρακολουθουσα σε παιδοκαρδιολογο καθε χρονο μεχρι τα 16 οπου και μου ειπε οτι ειχε σχεδον κλεισει.Απλά θα επρεπε να επισκεφθω καρδιολογο στα 19 για επιβεβαιωση...

Δεν αντιμετωπισα ποτε ιδιαιτερο προβλημα και συμμετειχα σε ολες τις αθλητικες δραστηριοτητες κανονικα.

Το μονο ιδιατερο ηταν οτι επερνα με το παραμικρο αντιβιωση για να μην παθω μυοκαρδιτιδα απο καποιο μικροβιο...

Καλο θα ειναι να πας με το αγορακι σου σε εναν παιδοκαρδιολογο για να το δει.

Ελπιζω ολα να ειναι καλα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...