Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΟΝΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ & ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Stacey

Recommended Posts

Κοριτσάκια, άνοιξα αυτό το θέμα γιατι πραγματικά θα ήθελα να ακουσω τις απόψεις σας στο ηθικό και θρησκευτικό μου προβληματισμό. Αν αδιαθετήσω και αυτό τον μήνα τις ημέρες που περιμένω, δηλαδή από 3 εως 7 Απριλίου (γιατί μου κάνει και κατι τρελλά ο κύκλος μου) υπολογίζω οτι οι γόνιμες ημέρες μου θα είναι μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα και δεν ξερω αν είναι σωστό να κανουμε αγκαλίτσες εκείνες τις ημέρες, άλλα πάλι να χαθεί και αυτός ο μήνας??? Μάλιστα, λέγαμε με τον άντρα να κανουμε ενα ταξιδάκι στο εξωτερικό, που δεν έχουν τότε Πάσχα, για να γλυτωσουμε και ολα τα συμπεθερομπερδέματα (!!!) και να μην νιώθω τόσα βαριά για όλο αυτό. Βέβαια ο θεούλης μας είναι παντού, αλλά ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο θεος ο ιδιος λεει πληθυνεστε και αυξανεστε......οποτε που το κακο...δεν κανεις ερωτα για ευχαριστηση αλλα για μωρακι...καλη επιτυχια!!!!!!!

Εγω θα σου πω και το αλλο "Ουδεν κακο αμοιγες καλου".

Για καλο σκοπο θα κανεις αγκαλιτσες εκεινες τις μερες και... το πιο πιθανον ειναι ο θεος να κανει λιγο τα στραβα ματια:)

Έλα βρε κοριτσάκι μου, που υπάρχει αμαρτία εδώ? Πού είναι το κακό?

Η απόκτηση ενός παιδιού είναι ευλογία. Μεγάλη ευλογία! Τι είναι αμαρτία λοιπόν και ποιος είναι αυτός που κρίνει?

Αν μπορούσες να ρωτήσεις το Θεό, τι λες να σου απαντούσε?

Τις ίδες μέρες περιμένω κι εγώ, και αν έρ8ει η σιχαμένη (Θεούλη μου κάνε να μην έρ8ει)κι εγώ τις ίδιες περίπου μέρες 8α προσπα8ώ.

Έλα, 8α μοιραστούμε μαζί το φορτίο της αμαρτίας..

Φιλάκια και καλή τύχη

κοπελα μου θα συμφωνησω με τα κοριτσια..

δεν υπαρχει αμαρτια..

η προσπαθεια για ενα παιδι,οπως σου γραψανε,ει ευναι ευλογία!!

προσπαθησε χωρις ενοχές δεν υπάρχει λόγος!!

Συμφωνώ με τα κορίτσια... η προσπάθεια για σύλληψη είναι μια ιερή διαδικασία και δεν αποτελεί αμαρτία όποιες μέρες και αν γίνεται...

καλά αποτελέσματα λοιπόν και όχι άγχος...!!!!!

όσο για το ταξιδάκι μπράβο στον αντρούλι σου . καταπληκτική ιδέα...

Το θέμα της Πίστης είναι πολύ σημαντικο. Αν εσύ νιώθεις οτι αμαρτάνεις κάνοντας προσπάθεια για παιδί την Εβδομάδα των Παθών, τότε καλό θα ήταν να μην κάνεις. Και πρωτού ξεσηκωθείτε τσαούσες :) :), εννοώ πως ο ψυχολογικος παράγοντας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη σύλληψη. Αν υποσυνείδητα νιώθεις ενοχές ή άγχος οτι κάνεις κάτι "κακό", ή οτι αυτό που κάνεις δε συνάδει με την Πίστη σου, τότε μάλλον, ίσως, πιθανόν να μην έχεις και το ποθητό αποτέλεσμα. Πράγμα το οποίο φυσικά και απεύχομαι! ;)

Αν πάλι απο την άλλη είσαι αποφασισμένη, τότε καλό βόλι!

Και καλή επιτυχία!

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΣΥ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ...

Κοριτσάκια, σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας, πραγματικά με ανακούφισαν λιγάκι!!!Θα δώ πως θα νιώθω τότε και αναλόγως θα πράξω!Milina, μαζί σου κι εγώ στο φορτίο της αμαρτίας!!!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!

Χριστίνα33 η ιδέα του να φεύγουμε κάτι τέτοιες ημέρες είναι δική μου γιατί δεν αντέχω άλλο την μάζωξη των γονιών και εμείς να είμαστε στην τσίτα τί θα πεί ο ένας και τι θα κάνει ο άλλος!!!Αλλά αυτή η συζήτηση είναι μάλλον για τα πεθερομπερδέματα!!!Φιλάκια!!!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΙΔΙ. ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ!!!:) ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΚΑΝΤΟ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΓΓΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ. ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΑΜΑΡΤΙΑ. ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ!!

Stacey έγραψε:

Κοριτσάκια, σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας, πραγματικά με ανακούφισαν λιγάκι!!!Θα δώ πως θα νιώθω τότε και αναλόγως θα πράξω!Milina, μαζί σου κι εγώ στο φορτίο της αμαρτίας!!!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!

Χριστίνα33 η ιδέα του να φεύγουμε κάτι τέτοιες ημέρες είναι δική μου γιατί δεν αντέχω άλλο την μάζωξη των γονιών και εμείς να είμαστε στην τσίτα τί θα πεί ο ένας και τι θα κάνει ο άλλος!!!Αλλά αυτή η συζήτηση είναι μάλλον για τα πεθερομπερδέματα!!!Φιλάκια!!!

Αχ!!! και να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνωωωωωωωω.......

Αλλα και εμείς - ευτυχώς- θα κάνουμε Πάσχα με φίλους μας οπότε τουλάχιστο τις γιορτινές μέρες δεν θα έχω στραβομουτσουνιάσματα και αυτές τις ηλίθιες ευχές - καρφιά!!!!! Σόρυ κορίτσια αλλά έτσι αισθάνομαι......

Καλή μου δεν πιστευω οτι υπαρχουν συγκεκριμενες μερες που οι πραξεις μας ειναι περισσοτερο αμαρτια απο οτι κάποιες άλλες μερες.

Ουτε επισης πιστευω οτι οι εκδηλωσεις αγαπης μεταξυ ενος ζευγαριου μπορουν ποτε να θεωρηθουν ως ασεβεια προς το θεο.

πολλες φορες εχουμε σκεφτει κατι "κακο" για τον συνανθρωπο μας... αυτο δηλ δεν ηταν αμαρτια γιατι δεν ηταν πασχα?

οπως λενε και οι υπολοιπες φιλες εδω μεσα... μη το σκεφτεσαι ετσι γιατι παντα η δημιουργια μιας νεας ζωης ειναι ευλογια απο το θεο :)

Κοίταξε να δεις Stacey καλή μου, είναι πολύ λεπτό το συγκεκριμένο θέμα! Κι εμένα ο άντρας μου, μόλις του είπα πως καλό θα ήτανε εκείνες τις μέρες να το αποφύγουμε κτλ. με "στραβοκοίταξε" σα να μου λέει "μη φας έχει γλάρο!!!" οπότε... απλώς απόλαυσε τό! Εξάλλου είναι μεγάλη ευλογία να θέλεις ένα παιδάκι, έτσι τουλάχιστον πιστεύω! Η αλήθεια είναι πως εγώ μέσα μου, αισθάνομαι λίγο "ενοχές" γιατί σε ολόκληρη τη Σαρακοστή δεν έχω πατήσει το πόδι μου σε Εκκλησία, δεν το αισθάνομαι, ντρέπομαι... δεν ξέρω τί έχω πάθει (καντήλι ανάβω καθημερινώς και προσευχή κάνουμε πάντα προ του ύπνου) αλλά εν πάσει περιπτώσει... δε μπορώ να έχω και τέτοια αξίωση από τον άντρα μου, έτσι δεν είναι? Οπότε, κάνε απλώς ότι ακριβώς αισθάνεσαι!!! Ελπίζω να σε βοήθησα και να μην σε μπέρδεψα περισσότερο!!! Φιλιά!

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ (ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΏ ΛΊΓΟ ΚΑΙΡΌ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ) ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΛΙΨΗ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΔΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΚΟ ΑΠΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΘΥΣΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΘΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ. ΦΙΛΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ?

Μην το σκεφτεσαι καν κοριτσακι μου...

Δηλ. συγνωμη οσα παιδακια γεννηθηκανε τον Ιανουαριο (οπως εγω πχ.) ποτε συλληφθηκαν??? Αμα το καλοσκεφτεις Απριλιο και πολυ πιθανον Μεγαλη Εβδομαδα...

Εγω π.χ. συμφωνα με τα λεγομενα της μανας μου πρεπει να "εγινα"

Μεγαλη Τεταρτη...(αλλα κι αλλα θα μου πεις τους πειραζανε τοτε εν ετη 1980 αυτα δε τους πειραζανε-τεσπα τα εχω με τις παρωπιδες μερικων....!!!)

Οπως και να εχει μην το σκεφτεσαι.

Παιδακι θελεις να κανεις.

Η πιστη ειναι αλλου.

Και εννοειται να πατε ταξιδακι!!!

ΖΗΛΕΥΩ!!!!!

Φιλια και καλο ΒΟΛΙ!!!

Καντε σεξ χωρις φοβο ..με πολυ παθος:)

Χωρις ενοχες

Ο ερωτας υμνειται και "καθαγιαζεται" απο τη φυση

Οι αμαρτιες μας ειναι αλλες..και απο αυτες πρεπει να "νηστεψουμε":dry:

Ανοιξες μεγαλο θεμα και θα ακουσεις πολλες και διαφορετικες αποψεις .Καταρχιν θα συμφωνησω με τη Σισιω αν εσυ νομιζεις οτι αμαρτανεις οτι το υποσεινηδητο σου δεν σε αφηνει να το ευχαριστηθεις τοτε περιμενε να περασει η μεγαλη εβδομαδα και μετα , αν παλι απλα ρωτας για το αν επιτρεπετε η οχι βαση της θρησκειας μας οχχι δεν επιτρεπετε και μαλιστα η επαφη επιτρεπετε μονο για να αποκτησεις παιδια και οχι για προσωπικη ευχαριστηση .Αυτα τα λεει η θρησκεια μας οχι εγω .Επισης αν καποιος νηστευει το κρεας την μεγάλη εβδομαδα πρεπει να νηστευσει και απο την σαρκικη επαφη για να θεωτρηθρι καθαρος και να παει να κοινωνησει.Δεν ξερω ποσσοι το κανουν και προσωπικα δεν θα κατσω να κρινω η να κατακρινω το τη κανει ο καθενας ,Οταν ημουν στα 2 χρόνια περιπου παντρεμενη και νηστευαμε ηταν να κοινωνησω Μ.Πεμπτη όμως Μ΄Τετάρτη επεσα στο αμαρτημα .Ετσι όταν πηγα στην εκκλησια και ηρθε η ωρα της κοινωνιας ο πνευματικος μου μας ειδε με μια φιλη μου που καθομασταν πιο περα οταν τελειωσε μου ειπε το Μ.Σαββατο θα κοινωνησεις ; και του ειπα οτι επεσα σε αμαρτια (ειναι νεος καιμοντερνος παπας απο αυτους που πανε κοσμο στην εκκλησια )και μου απανταει :αν ηθελες και δεν το εκανες μεγαλυτερη αμαρτια θα ηταν και ετσι με εβαλε να κοινωνησω το Μ.Σαββατο

Κοριτσάκια, σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!!Προς το παρόν ασχολούμαι με την διοργάνωση του ταξιδιού (παρεπιπτόντως πολύ ακριβά ειναι όλα!!!) και θα δω τί θα κάνω!!!

Μαρία Σ. από τον Νοέμβριο ξεικήσαμε αλλά δεν μπορώ να πω οτι προσπαθούμε φανατικά. Αυτόν τον μήνα είχα πάρει τα τεστ ωορηξίας (κρυφά από τον αντρούλη μην μου αγχωθεί!) αλλά τα έκανα λάθος και δεν την βρήκα ποτέ την ρημάδα την ημέρα!!! Τωρα θα το κάνω όμως σωστά!

Apis, όντως οι αμαρτίες μου είναι πολλές και καθημερινές (π.χ σκέψεις για την πεθερά, κι όλο υπόσχομαι οτι δεν θα ξαναπώ κάτι κακό, αλλά μου βγαίνει βρε παιδί μου)!!!!

Stacey έγραψε:

Κοριτσάκια, σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!!Προς το παρόν ασχολούμαι με την διοργάνωση του ταξιδιού (παρεπιπτόντως πολύ ακριβά ειναι όλα!!!) και θα δω τί θα κάνω!!!

Μαρία Σ. από τον Νοέμβριο ξεικήσαμε αλλά δεν μπορώ να πω οτι προσπαθούμε φανατικά. Αυτόν τον μήνα είχα πάρει τα τεστ ωορηξίας (κρυφά από τον αντρούλη μην μου αγχωθεί!) αλλά τα έκανα λάθος και δεν την βρήκα ποτέ την ρημάδα την ημέρα!!! Τωρα θα το κάνω όμως σωστά!

Apis, όντως οι αμαρτίες μου είναι πολλές και καθημερινές (π.χ σκέψεις για την πεθερά, κι όλο υπόσχομαι οτι δεν θα ξαναπώ κάτι κακό, αλλά μου βγαίνει βρε παιδί μου)!!!!

αμρτια ομολογουμενη ουκ σε εστι αμαρτια :αν τη αμαρτια τη λες παυει να ειναι αμαρτια , αλλωστε οι πεθερες απο μονες τους ειναι σκετη ΑΜΑΡΤΙΑ.

Χαλαρα και απολαυσε το ταξιδακι σου και μην τρελλενεσαι κανε ΣΕΞ ΣΕΞ

Stacey έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σεξ σεξ και παλι σεξ!!! Ολα τα γιατρευει! Με το σεξ ο κοσμος δειχνει καλυτερος ακομη και η πεθερα σου (ισως)

Χριστίνα33, είσαι πολύ τυχερή που θα κάνετε Πάσχα με τους φίλους σας!Εμείς, επειδή δεν νιώθω καλά να είναι οι γονείς είτε του αντρούλη μου είτε οι δικοί μου μόνοι τους, πάντα προσπαθούσαμε να είμαστε όλοι μαζί, αλλά ΠΑΝΤΑ κάτι θα γίνει!!!Και όχι εκείνοι δεν θα πάρουν χαμπάρι, εμείς που ξέρουμε τον καθένα τους ξερουμε τί ήταν σπόντα, κακία κλπ!!!

Όσον αφορά αυτές φοβερές ευχές που μας δίνουν σε κάθε γιορτή ... έλεος πια!!!Και σου λένε κιόλας ευθαρσώς "α ΚΑΙ η ταδε προσπαθούσε καιρό και δεν επιανε!" Και ποιος τους είπε οτι προσπαθούμε καιρό, μετρητή στο κρεββάτι μας θα βάλουνε??? Πολύ με τσαντίζουν όλα αυτά!Δηλαδή όποιος παντρεύεται ΑΜΕΣΩΣ πρέπει να κανει παιδί, αλλιώς κατι τρέχει!Αχ, τα είπα και ξεθύμανα!!!

• Προσθήκη...